Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Liderii lumii ne arata drumul (tuturor barbatilor...)

Last post 04-20-2008, 12:23 PM by Prism. 3 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  04-20-2008, 08:57 AM 72378

Liderii lumii ne arata drumul (tuturor barbatilor...)

..inca necastrati de feministe.

"""Liderii lumii trag la "trufandale"

In ultimul timp, pare-se ca liderii lumii, imbatati de putere, se indragostesc de femei mult mai tinere decat ei. Nicolas Sarkozy, Vladimir Putin sau Helmut Kohl sunt numai trei dintre exemplele edificatoare.

Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy (52 ani), s-a indragostit brusc, dupa divort, de fostul manechin si cantareata Carla Bruni (39 de ani), cunoscuta pentru lipsa de inhibitii in fata aparatelor de fotografiat. Cei doi s-au cunoscut la inceputul lui decembrie, iar la 2 februarie s-au casatorit in secret, la numai doua zile inainte ca Sarkozy sa faca o vizita oficiala in Romania.

Idila s-a consumat la Disney Land-ul din Paris, cand cei doi au fost fotografiati pentru prima data, dar si in Egipt, unde Carla l-a insotit pe Sarko, relatia devenind, astfel, oficiala. Nunta discreta a venit rapid si, in ciuda asteptarilor, frumoasa doamna Sarkozy mai mult l-a coborat in sondaje pe presedintele Frantei, decat l-a urcat. Cu toate acestea, in ultima vizita oficiala la Londra, Carla a atras mai multe priviri si mai multe articole de prima pagina in presa britanica decat propunerile sefului statului francez legate de colaborarea in domeniul nuclear.

Vladimir Putin

Un alt lider care s-a folosit de putere pentru a cuceri o femeie cu mult mai tanara este chiar presedintele Rusiei, Vladimir Putin. La aproape 56 de ani a calcat, se pare, pe urmele liderului francez Nicolas Sarkozy, anunta, zilele trecute, Moskovski Korrespondent. Conform jurnalistilor rusi liderul de la Kremlin ar fi divortat de sotia sa, Ludmila, in urma cu doua luni, si ca are deja o noua iubita cu care urmeaza sa se casatoreasca.

Noua iubita a lui Putin este, potrivit jurnalistilor rusi, faimoasa gimnasta rusa, Alina Kabaeva, de numai 25 de ani. In timpul mandatului sau, Putin nu s-a afisat cu sotia sa decat in acele cazuri cerute de protocol. Cat despre restul vietii sale de familie, totul este un mister.

Fetele presedintelui sunt deja mari: una este casatorita si locuieste in Munchen, Germania, iar cealalta este studenta si se pare ca nu are o relatie prea apropiata de cuplul prezidential.

Se stie ca Putin, ca un barbat pasionat de sport, nu este indiferent fata de sportivele frumoase. Ba mai mult, au mai existat zvonuri potrivit carora el a avut o relatie cu o fosta jucatoare de baschet, acum prezentatoare TV, Ecaterina Andreeva.

Presupusa iubita a lui Putin este deputat in Duma de Stat din partea Rusiei Unite, partidul aflat la putere.

Helmut Kohl

Fostul cancelar german Helmut Kohl (78 de ani) vrea sa se casatoreasca cu Maike Richter, partenera sa cu 35 de ani mai tanara decat el.

Helmut Kohl, artizanul reunificarii Germaniei in 1990, se afla in prezent intr-o clinica de recuperare fizica dupa un mic accident suferit la sfarsitul lunii februarie.Acesta si-a informat deja familia si prietenii cei mai apropiati despre planurile sale de casatorie.

Fostul cancelar conservator a intalnit-o pe viitoarea sa sotie, o economista de 43 de ani, care lucreaza la Ministerul Economiei, la patru ani dupa sinuciderea sotiei sale din 2001.

George W. Bush

Nici Casa Alba nu a fost scutita de zvonuri legate de divort, chiar daca, pana acum, nu au fost concretizate. In aprilie 2007, Prima Doamna a Statelor Unite, Laura Bush, zicea ca vrea sa divorteze de presedinte, sau cel putin asa au scris tabloidele americane. Laura Bush a luat aceasta decizie, deoarece s-a saturat de escapadele sotului ei.

Ziarele americane scriu ca femeia care i-ar fi furat inima presedintelui american este nimeni alta decat secretarul de Stat american, Condoleezza Rice. Aceasta este cunoscuta pentru inteligenta si duritatea sa, dar s-a facut remarcata si pentru momentele in care a renuntat la tinutele foarte rigide pentru cele provocatoare.

Se pare ca Prima Doamna ar fi avut si dovezi cu privire la faptul ca sotul ei o inseala. National Inquirer si The Globe Magazine au scris ca scandalul s-a aprins in familia prezidentiala americana inca din 2006, insa surse de la Casa Alba au negat existenta unor probleme intre Laura si George W. Bush.

Potrivit presei, Prima Doamna voia sa obtina de la sotul ei in urma divortului 10 milioane de dolari."

PS. Adaugati pe Clint Eastwood, Tom Cruise, Harrison Ford, D. Trump sa-i enumar doar pe citiva tipi mai cunoscuti si argumentul capata nu numai substantza dar si forma (doar daca are pina in 35 de ani, cum ziceam mai demult Big Smile)
  •  04-20-2008, 11:00 AM 72382 in reply to 72378

Re: Liderii lumii ne arata drumul (tuturor barbatilor...)

Mda.... inca o data, asa cum am inceput de ceva vreme sa cred, .... femeile sunt cele care conduc lumea in ziua de azi, ... lupta e intre ele, ... daca unele ar avea si mintea necesara ar fi ceva .....

Cum e posibil ca un barbat ( ca sa nu ii zic altfel ) la o varsta atat de inaintata si cu functia care o are sa creada ca o tanara va umbla cu el pentru altceva decat banii lui??? Cum e posibil ca o tanara sa se combine cu "tatal" chiar "bunicul" ei doar pentru bani???? Se folosesc unii de altii mai rau ca animalele. Mi se face rau .... pur si simplu.

"What nerv's me also destroy me!"
  •  04-20-2008, 11:32 AM 72383 in reply to 72378

• OanaC is not online. Last active: 06-18-2008, 04:06 AM OanaC
    • Top 25 Contributor
      Female
    • Joined on 09-06-2005
    • Philadelphia/Constanta
    • Posts 620
    • Points 980

Prism:

Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy (52 ani), s-a indragostit brusc, dupa divort, de fostul manechin si cantareata Carla Bruni (39 de ani), cunoscuta pentru lipsa de inhibitii in fata aparatelor de fotografiat. Cei doi s-au cunoscut la inceputul lui decembrie, iar la 2 februarie s-au casatorit in secret, la numai doua zile inainte ca Sarkozy sa faca o vizita oficiala in Romania.

Sa i-o zica lu' Mutu ca "s-a indragostit brusc dupa divort"...astia aveau o relatie cu mult inaintea divortului, asa cum si fosta sotie avea o alta relatie . Nimeni sanatos la minte nu se casatoreste la cateva saptamani dupa inceperea relatiei. Sau ma rog, cred ca din puctul de vedere al lui Prism nimeni sanatos la minte nu se casatoreste.  Si fie vorba intre noi Carla numai trufanda nu e la cei 40 de anisori. 

Parca Putin a dezmintit toate zvonurile in legatura cu presupusa relatie, ba mai mult aseara citeam in ziare ca a si inchis ziarul care a publicat aceasta informatie. Iar despre Bush, eu chiar nu am auzit nimic pana acum, chiar s-a zis ca ar avea o relatie cu "trufandaua" Rice?

•  04-20-2008, 12:23 PM 72387 in reply to 72382

Leona:

Cum e posibil ca un barbat ( ca sa nu ii zic altfel ) la o varsta atat de inaintata si cu functia care o are sa creada ca o tanara va umbla cu el pentru altceva decat banii lui???

Cam la fel cum femeile cred ca barbatii le iubesc pentru inteligentza lor Smile

View as RSS news feed in XML