Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

viza de turist

Last post 04-27-2008, 02:51 PM by Mytzy. 7 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  02-07-2007, 12:24 PM 55636

viza de turist

eu si sotul meu am primit din state o invitatie de la unchiul meu care e plecat de 6 ani legal impreuna cu familia si cei 2 verisori ai mei, pe 20 mai varul meu de casatoreste cu o americanca.in martie trebuie sa ne prezentam la interviu, noi suntem veterani, eu am fost refuzata de vreo 3 ori si sotul meu de 2 ori(bineinteles ca de fiecare data tot la scarba aia de la ghiseul 4 am cazutSuper Angry).problema este ca eu o am pe maica-mea acolo de 15 ani(rezident permanent), avantajul nostru ar fi ca suntem amandoi angajati, sotul are cabinet de avocatura deschis, plus ca avem si copilul de 6 ani care ramane acasa.cum sa procedam??!!sa ne punem cativa bani in banca si sa ne scoatem extras de cont, sa facem o declaratie la notar cum ca baiatul ramane in grija bunicii pt. 2 saptamani; nici nu stiu ce sa spun caci niciodata nu s-au uitat la actele noastre ca avem apartamente, masina, etc.oare faptul ca maica-mea e acolo poate sa nu ne fie favorabil?!?mama nu ne-a facut ea invitatia pt. ca noi mergem  la unchiul meu ea si cu sotul ei fiind cei care ne cununa...
  •  02-07-2007, 03:42 PM 55639 in reply to 55636

Re: viza de turist

micuza2004:
    eu si sotul meu am primit din state o invitatie de la unchiul meu care e plecat de 6 ani legal impreuna cu familia si cei 2 verisori ai mei, pe 20 mai varul meu de casatoreste cu o americanca.in martie trebuie sa ne prezentam la interviu, noi suntem veterani, eu am fost refuzata de vreo 3 ori si sotul meu de 2 ori(bineinteles ca de fiecare data tot la scarba aia de la ghiseul 4 am cazutSuper Angry).problema este ca eu o am pe maica-mea acolo de 15 ani(rezident permanent), avantajul nostru ar fi ca suntem amandoi angajati, sotul are cabinet de avocatura deschis, plus ca avem si copilul de 6 ani care ramane acasa.cum sa procedam??!!sa ne punem cativa bani in banca si sa ne scoatem extras de cont, sa facem o declaratie la notar cum ca baiatul ramane in grija bunicii pt. 2 saptamani; nici nu stiu ce sa spun caci niciodata nu s-au uitat la actele noastre ca avem apartamente, masina, etc.oare faptul ca maica-mea e acolo poate sa nu ne fie favorabil?!?mama nu ne-a facut ea invitatia pt. ca noi mergem  la unchiul meu ea si cu sotul ei fiind cei care ne cununa...

Nu exista ABSOLUT nici-o formula. Viza turistica este o loterie.

The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  02-08-2007, 03:20 AM 55650 in reply to 55636

Daca mama a depus petitzia I-130 in favoarea dvs., nu vetzi reusi sa obtzinetzi viza turistica; daca nu este depusa o astfel de petitzie ar mai fi ceva sanse avind in vedere  faptul ca o sa lasatzi copilul in Romania si ca avetzi o firma, o situatzie materiala si financiara.

Bafta!

Filed under:
  •  02-12-2007, 10:58 AM 55732 in reply to 55650

Nu stiu ce inseamna I-130, oricum nu a depus asa ceva, nici macar AOS nu ne-a trimis vreodata....
  •  02-12-2007, 11:09 AM 55733 in reply to 55650

sau mai bine sa nu spunem ca maica-mea e acolo?in 2001, cand am fost ultima data, sotul mamei mele ne-a trimis AOS-ul, oricum cred ca ne au in baza de date, nu?dupa CNP, ma refer.
  •  02-12-2007, 11:25 AM 55734 in reply to 55733

I-130 este o petitie prin care un cetatean/rezident poate sa aduca rudele apropiate sa locuiasca definitiv in State. Deci daca mama dvs a depus petitia aceasta inseamna ca va au in evidenta cum ca doriti sa emigrati si deci viza turistica nu o s-o primiti pt ca aveti alte intentii decat cele de a vizita.

Faptul ca mama dvs locuieste in State, n-ar trebui sa fie un lucru negativ, ci dimpotriva zic eu. Incercati sa spuneti adevarul, pt ca daca va prind cu vreo minciuna, va fi si mai greu sa obtineti vreo viza. Dar precum s-a spus, viza turistica este absolut loterie curata....asa ca nu exista un secret pt a o obtine.

Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
  •  02-12-2007, 11:30 AM 55735 in reply to 55734

multumesc frumos pt. raspuns. daca nu a depus niciodata o astfel de petitie pe numele nostru, inseamna ca mai avem o sansa...Confused

•  04-27-2008, 02:51 PM 72494 in reply to 55735

Sad loterie

View as RSS news feed in XML