eu si sotul meu am primit din state o invitatie de la unchiul meu care e plecat de 6 ani legal impreuna cu familia si cei 2 verisori ai mei, pe 20 mai varul meu de casatoreste cu o americanca.in martie trebuie sa ne prezentam la interviu, noi suntem veterani, eu am fost refuzata de vreo 3 ori si sotul meu de 2 ori(bineinteles ca de fiecare data tot la scarba aia de la ghiseul 4 am cazut

).problema este ca eu o am pe maica-mea acolo de 15 ani(rezident permanent), avantajul nostru ar fi ca suntem amandoi angajati, sotul are cabinet de avocatura deschis, plus ca avem si copilul de 6 ani care ramane acasa.cum sa procedam??!!sa ne punem cativa bani in banca si sa ne scoatem extras de cont, sa facem o declaratie la notar cum ca baiatul ramane in grija bunicii pt. 2 saptamani; nici nu stiu ce sa spun caci niciodata nu s-au uitat la actele noastre ca avem apartamente, masina, etc.oare faptul ca maica-mea e acolo poate sa nu ne fie favorabil?!?mama nu ne-a facut ea invitatia pt. ca noi mergem la unchiul meu ea si cu sotul ei fiind cei care ne cununa...