Buna Gheradina,
Eu am luat viza K1 saptamana trecuta si pot sa-ti spun ce-am depus avocatul nostru in dosarul pt USCIS, dar nu cred sa te ajute f mult, a fost ceva mai stufos decat al vostru, dar nu cu mult, cateva mail-uri, arhive messenger si facturi telefonice
. Stai linistita si nu te stresa, daca vor informatii suplimentare vi le vor cere. Cred ca pentru ei conteaza in primul rand banii, adica daca are el destui sa te sustina financiar si pe tine vreo 6 luni si probabil isi arunca o privire peste studiile voastre si job-urile pe care le-ati avut sau le aveti.
Cat despre viza de flotant, nu te impacienta. Eu am uitat complet ca cinci ani am locuit in alt oras si n-a fost nici o problema, nici macar n-au sesizat. Tu oricum vei obtine un singur cazier de la politia localitatii natale, vor sa vada doar ca n-ai incalcat legea.
E foarte simplu si sigur de obtinut viza asta si dureaza doar cateva luni s-o ai la purtator, da` ai nevoie de putina rabdare, asta-i tot. Ce va urma dupa aterizarea in U.S. nu-ti mai pot povesti, poate acolo se complica putin treburile, da` dracu` nu poate fi asa negru...
Si priveste partea plina a paharului, cel mai greu a fost sa-l gasesti pe Fat Frumos, acum totul e doar o chestiune de timp...
ile iti transmite multi
si te roaga sa nu te descurajezi, ajunge doar sa crezi ca totul va fi bine si asa va fi