Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

intrare dupa numai o luna jumatate

Last post 07-03-2008, 09:58 PM by punchbug. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  05-03-2008, 05:53 PM 72608

intrare dupa numai o luna jumatate

Buna, ma numesc Iulian si am o simpla intrebare pentru cei care au viza pe 10 ani( si pentru ceilalti cunoscatori as spune)

Am intrat in 11 martie pentru prima data cu viza pe 10 ani.Am primit 6 luni la intrarea in SUA dar din motive personale trebuie sa merg in Romania la inceputul lunii iunie ( o sa am la aceea data doar 3 luni de sedere). Intrebarea mea este daca o sa incerc sa intru inapoi in SUA la mijlocul lui iulie ce sanse am sa mi se dea tot 6 luni??? tin sa mentionez ca am foarte mare nevoie de 6 luni la intoarcerea mea din romania (din iulie). Credeti ca depinde doar de persoana de la imigration si de motivele mele?????? sau au ei reguli dupa care se ghideaza!!!!

Multumesc

Filed under:
  •  05-03-2008, 06:27 PM 72609 in reply to 72608

Re: intrare dupa numai o luna jumatate

Nu exista niste reguli standard care sa spuna ca iti da atat sau atat. Pune-te in locul acelei persoane si vezi ce ai crede daca ti se prezinta cineva ca tine. Viza turistica este pt scop turistic, si daa ai stat deja 3 luni, si te intorci dupa o luna, o luna jumate, si vrei inca 6 luni, ar insemna ca in decursul aceluiasi an ai sta 9 luni in State, ceea ce nu prea este compatibil cu scopul turistic al vizei.

Asta nu inseamna ca nu poti primi 6 luni, dar eu unul as inclina spre partea ca nu iti vor da inca 6 luni dupa doar o luna jumate stata in afara.

The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  07-03-2008, 09:58 PM 74327 in reply to 72609

Re: intrare dupa numai o luna jumatate

..
View as RSS news feed in XML