Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Muzica romaneasca

Last post 05-06-2008, 04:16 PM by karla. 6 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  02-20-2004, 11:46 AM 485

Muzica romaneasca

As dori sa aflu pe site-uri pot gasi muzica romaneasca sau daca sunt de vanzare pe undeva prin Roma cd-uri cu muzica romaneasca. Cand zic muzica romaneasca nu ma refer la lalaielile alea de prin metrouri si nicidecum la manele. Caut cantece ceva asemanatoare cu "Dragostea din tei" ( inca nu stiu sigur cum se cheama formatia, O-zone sau Haiducii) , am niste prietene pe aici care sunt innebunite dupa melodia aia (din cate pare e ultimul succes romanesc prin discoteci in Italia) si sunt curioasa daca exista site-uri cu hituri de prin Romania, mp3 binenteles.
    "You don't stop riding because you get old, you get old because you stop riding."
  •  06-15-2004, 08:09 AM 3609 in reply to 485

Re: Muzica romaneasca

ind muzica absolut noua(mp3 si cd audio). Club, Disco Kripta, Vinyl, Hip-Hop, Romaneasca, Manele, Oriental, Pop, Dance etc. Tot ce este nou gasesti doar aici. Iar cind vorbesc de muzica noua, chiar nu mint(peste 1500 de cd-uri AUDIO si peste 400 de cd-uri MP3 ). Pt o lista completa si pt alte detalii contactati-ma prin e- mail. Onorez comenzi din toata tara si din strainatate. Oferta adresata atit consumatorilor obisnuiti de muzica, cit si celor care revind muzica. Ro: Lupta pentru titlu Vol.1, Regele,printul si imparatul, Cassa Loco - De senzatie,DANA - Zbor, ANDREEA BALAN - Aparente,Chef De Cartier Cu Nea Kalu,Mare petrecere la maxim, NICOLAE GUTA vol.21, Singuri Acasa, Vali Vijelie va prezinta Romanele Vol.1, Belele de manele 2, Chef de chef 2004, Ro Liga Campionilor Semifinala, Adi de la Valcea - M-a pus viata la-ncercare, Manele No.1, Manele pe sistem, Merge la suflet Vol.2, Miss Piranda 2004, Super Manele Non- Stop Vol.6, Etnic - Blestem, Stand Up - 2080, Ombladon - Condoleante, ... De La Mama Lor - 100 % Live, Mare Bairam vol 2,Perle De Manele,Regii Manelelor 2004,Stele... In Manele, Carmen Serban - Pretul Succesului, PARAZITII - JOS CENZURA, GABI LUNCA_-_Fata care vinde flori,Manele Best 47,NICOLAE GUTA_- _Chef de chef 005,PALERU & VIOLETA_-_Asta seara am sa petrec,ADRIAN & FOX _-_Prietenii mei,ADRIAN SI STANA,N. GUTA & SORIN COPILUL DE AUR_-_Chef la Radomiresti,AKCENT_-_Poveste de viata,MOROMETZII_-_Romania, Trezeste-te! Manele La Bord, MANELE LA MAXXIM vol 7, DE CE MA MINTI-(manele... din dragoste 2), Din dragoste pentru... tine, A plecat tata de acasa vol2, Duel intre vedete vol 2, Merge la suflet vol 4, Numai Plange Mama Mea - 60 De Minute De Ascultare, Sorin Copilul De Aur - Da-mi Ochii Tai Sa Plang, SORINEL PUSTIU si Formatia XXL, CANTECE DE JOC CU BICA DE LA PLOIESTI, JASSI_-_Golden collection, Made in India, Alina - Necazuri si suparari, Asia_-_Urban, CHEF MARE la duet, CIAU DARWIN vol 2, GHITA MUNTEANU_-_Viata asta-i ca o floare, GUTA si ADRIAN_-_La nunta lui Ambasador, Guta si muzica buna vol 2, Imperiul manelelor vol 3, TINU si VASILE_-_Precini de o viata, Cheful manelistilor, Hituri 2004, Manele de manele, Mezdeke, Turkish bellydance, FANTASTICK_-_Manele electorale 4 ani si 4 zile, FLORIN MITROI_-_Esti florea mea de crin, NICOLAE GUTA_-_Best of 2004 vol 2, NICU PALERU_-_Hai sa candidam, TITIANA_-_Petrecere, joc si voie buna, GODICI SORINA SI GUTA, Lorenna - Petrecere Cu Ardeleni, Latest: Suntem unu pt toti, Super cheful manelelor, Gala manelelor, Hi-q - O mare de dragoste.
  •  06-18-2006, 11:56 AM 46461 in reply to 3609

A murit Gica Petrescu Crying [:'(]Crying [:'(]Crying [:'(]Crying [:'(]Sad [:(]

Dumnezeu sa-l odihneasca !

Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
  •  05-02-2008, 10:01 AM 72575 in reply to 485

De unde pot sa iau si eu pe gratis sau sa cumpar CD-uri cu muzica de nunta?adica toate melodiile alea de pe la nunti, brasoveanca, valsul miresei etc...?Dar imi trebe vreo 300-400 de melodii cam asa.
  •  05-02-2008, 10:48 AM 72576 in reply to 72575

Daca vrei pot sa-ti trimit eu ceva gratis, am destula muzica populara, inclusiv muzica de nunta, brasoveanca si altele :)
    A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort. (Herm Albright)
  •  05-02-2008, 01:32 PM 72579 in reply to 72576

Sarumana mult de tot.iti scriu pe privat sa iti zic ce si cum.Sper sa primesti mesajul.

•  05-06-2008, 04:16 PM 72688 in reply to 72579

In ce ordine trebe asezata muzica la o nunta?adica stiu ca prima data e valsul mirilor, mai stiu ca e  muzica aia cand se aduce tortul, jocul gainii, legatoarea...In ce ordine trebuie sa fie puse?
View as RSS news feed in XML