|
|
am luat viza K3!!!!!!!
Last post 10-16-2008, 11:14 PM by scaredbaby. 772 replies.
-
06-26-2008, 08:59 AM |
-
Daniela_40
-
-
-
Joined on 01-14-2008
-
-
Posts 151
-
Points 0
-
|
Re: am luat viza K3!!!!!!!
Draga Laura, ... si eu citesc ce se posteaza pe aici si ma bucur enorm sa vad ca nu esti singura in lupta ta. Eu am avut vreo 20 si ceva de e-mail-uri de la inceputul relaiei, apoi am avut arhiva de la call history si toate facturile telefonice care demonstrau ca vorbim la telefon cate 2-3 ore pe zi si pe voice mess inca vreo 1-2. Asta cred ca demonstreaza mult. Pentru sotul meu care munceste foarte multe ore pe zi, la doua slujbe era foarte greu sa vina acasa si sa se apuce de scris e-mail odata ce avea telefonul la indemana ori pc pentru voice yahoo. Pentru ei a contat cred primele noaste e-mail-uri in care efectiv noi ne-am cunoscut .. in care ne-am trimis numere de telefon, fotografii, reactii la foto si la primele impresii dupa telefoanele primite, efectiv era evolutia relatiei noastre scrisa ceea ce cu siguranta au citit. Poate aceste e-mail-uri nu au fost citite la altii.. dar la mine cu siguranta au fost pentruca la un moment dat sotul meu le-a mai trimis prin fax cateva e-mail-uri care spuneau totul,...doar daca nu voiau nu ar fi inteles ca relatia este una frumoasa si sincera si cat se poate de reala. De aceea iti spun ca in situatia mea sunt sigura ca asta a fost motivul pentru care nu mi-au dat viza pe loc... au avut nevoie de timp sa citeasca si sa studieze dovezile....ziua aceea a fost una f. agitata..inaintea mea consula s-a agitat foarte mult cu persoana dinainte mea.. la momentul acela am explicat situatia. Probabil am nimerit foarte prost!!! dar tot raul spre bine.. a doua oara nu am apucat sa ma cuprinda emotiile pentruca m-a chemat la ghiseu sa-mi de aviza ..era pregatita!! sunt sigura de asta! te pup si asteptam sa ne spui ce va face avocatul vostru ...va tin pumnii si sunt alaturi de tine.
|
|
-
06-26-2008, 09:11 AM |
-
Daniela_40
-
-
-
Joined on 01-14-2008
-
-
Posts 151
-
Points 0
-
|
Draga mea Scaredbaby, .... in sfarsit am inceput sa ma acomodez ...adica am inceput sa dorm si sa pot manca cate ceva  Ieri am fost la social security administration si ni s-a spus ca mai intai trebuie sa primim GC.... stiu ca tu ai mai scri pe aici ce ai mai facut de cand ai ajuns in state ( noi suntem la fel ca si tine cu vizele K3 si K4), dar te rog sa-mi spui daca formularele ce trebuiesc completate le iei de pe net...unde si cati bani trebuie sa platesti, ce acte trebuie sa trimitem si unde ( noi locuim in Erie-PA)...please ajuta-ne si cu aceste informatii. ., te pupic dulce
|
|
-
06-26-2008, 01:16 PM |
-
make
-
-
-
Joined on 06-21-2008
-
-
Posts 86
-
Points 0
-
|
noi nu prea avem alte dovezi in afara de muuulte poze, niste chitante pt cheltuielile nuntii si....cam atit!!! noi vb fff des pe yahoo mess! dar arhiva noastra dateaza doar din dec. 2007....tot ce era inainte s-a sters!!! chiar nu m-am gandit ca mi-ar fi de folos vre-o data! cat despre mailuri...nu ne trimitem niciodata mail pt ca suntem pe mess tot timpul! credeti ca o sa am probleme? din nou....avem fff multe poze...cu prietenii nostri, cu familie....ea cu familia mea cand eram eu aici in state....locuri vizitate impreuna....la ambasada poti sa mergi si cu dvd ( am de la logodna din 2007 si de la nunta) ca proba?? chitanta de la rochia ei de mireasa ar fi o proba si cele de la nunta? dat fiind faptul ca a fost o nunta mare cu multi invitati...si avand poze cu ei ....nu ar fi de ajuns doar astea ca proba sa vada ca a fost o nunta pe bune? io gandesc ca cei care nu o fac pe bune nu cheltuie atitia bani nu? va multumesc pt rabdare :D
|
|
-
06-26-2008, 01:22 PM |
-
TheAlien
-
-

-
Joined on 08-15-2002
-
-
Posts 5,044
-
Points 22,445
-
|
Pai nu ziceai ca mergi la interviu si tu? Daca da nu aveti de ce sa va faceti mari probleme. Dovezile pe care le aveti par destul de ok (in special pozele), iar fiind si tu prezent poate sa va intrebe pe amandoi si sa vada cum raspundeti.
The only real security in life is to be very good at what you do.
|
|
-
06-26-2008, 02:21 PM |
-
make
-
-
-
Joined on 06-21-2008
-
-
Posts 86
-
Points 0
-
|
TheAlien:Pai nu ziceai ca mergi la interviu si tu? Daca da nu aveti de ce sa va faceti mari probleme. Dovezile pe care le aveti par destul de ok (in special pozele), iar fiind si tu prezent poate sa va intrebe pe amandoi si sa vada cum raspundeti.
aham...am inteles! merci alien... pai o sa merg si eu la interviu sa nu se complice treaba dupa aceea....o sa fie cam nasol cu slujba....eu mi-am dat demisia cand am plecat...acum tre sa ma angajez din nou si presupun ca iar o sa-mi dau demisia cand plec...dar se merita daca reusim sa trecem de interviu fara probleme :) inca o intrebare va rog....am inteles ca eu trebuie sa trimit formularul I-130 de aici din state....ma gandeam ca pot sa o fac si din romania dar am inteles ca trebuie sa fi stat cel putin 6 luni in romania ca sa pot aplica de acolo....in fine...intrebarea mea este: daca dau juramantul si primesc certificatul de naturalizare pot demara actele pt viza ei ? adica pot trimite form I-130 la procesare sau am nevoie de un pasaport american?
|
|
-
06-26-2008, 02:25 PM |
-
TheAlien
-
-

-
Joined on 08-15-2002
-
-
Posts 5,044
-
Points 22,445
-
|
Pt I130 iti trebuie certificatul de naturalizare nu pasaportul (copie dupa cert nat). Deci da, poti demara imediat ce ai certificatul in mana.
The only real security in life is to be very good at what you do.
|
|
-
06-26-2008, 03:22 PM |
-
scaredbaby
-
-

-
Joined on 10-22-2006
-
Santa Ana, CA
-
Posts 184
-
Points 0
-
|
make: noi nu prea avem alte dovezi in afara de muuulte poze, niste chitante pt cheltuielile nuntii si....cam atit!!! noi vb fff des pe yahoo mess! dar arhiva noastra dateaza doar din dec. 2007....tot ce era inainte s-a sters!!! chiar nu m-am gandit ca mi-ar fi de folos vre-o data! cat despre mailuri...nu ne trimitem niciodata mail pt ca suntem pe mess tot timpul! credeti ca o sa am probleme? din nou....avem fff multe poze...cu prietenii nostri, cu familie....ea cu familia mea cand eram eu aici in state....locuri vizitate impreuna....la ambasada poti sa mergi si cu dvd ( am de la logodna din 2007 si de la nunta) ca proba?? chitanta de la rochia ei de mireasa ar fi o proba si cele de la nunta? dat fiind faptul ca a fost o nunta mare cu multi invitati...si avand poze cu ei ....nu ar fi de ajuns doar astea ca proba sa vada ca a fost o nunta pe bune? io gandesc ca cei care nu o fac pe bune nu cheltuie atitia bani nu? va multumesc pt rabdare :D
buna make, as avea o sugestie, nu stiu daca va ajuta sau nu la interviu insa noi am avut: affidavit sworn de o persoana care va cunoaste bine pe amandoi si de mai multi ani eventual si care stie de rel voastra. in affidavit sa fie povestita relatia dintre voi si persoana respectiva si relatia voastra cum a fost perceputa de persoana care scrie affidavitul. eu am avut 2 de astfel documente de lungimea unei singure pagini si au fost o prietena de a mea din liceu si una din facultate. eu zic ca ajuta in plus fata de poze si de dovezile tale. nu sunt sigura acum ca poti sa mergi cu dvd ul la ambasada (in trecut stiam ca nu...dar poate s au schimbat regulile si eu nu stiu). eu zic sa printati si niste poze si sa le lipiti pe hartie si sa scrieti in dreptul lor numele evenimentului macar...sau sa intrebati la ambasa la telefon daca va lasa cu dvd ul (asta ca sa nu aveti surprize). sper sa nu am dreptate si sa fie totul in regula. de asemenea poti sa mai pui la dovezi si biletele de avion ale tale cand ai fost sa ti vizitezi sotia inainte si dupa nunta (daca le ai in format electronic pur si simplu le printezi). poate sunt eu mai catolica decat papa (avand in vedere ca sunt ortodoxa...ironia situatiei nu? hihihi) insa eu zic ca e mai bine sa i la tine "arme" sau dovezi pregatite decat sa va puna pe drumuri si sa va dea emotii si sa aveti nervi dupa prima infatisare. bafta multa si o sa fie bine!! scaredbaby 
|
|
-
06-26-2008, 03:37 PM |
-
scaredbaby
-
-

-
Joined on 10-22-2006
-
Santa Ana, CA
-
Posts 184
-
Points 0
-
|
Daniela_40: Draga mea Scaredbaby, .... in sfarsit am inceput sa ma acomodez ...adica am inceput sa dorm si sa pot manca cate ceva  Ieri am fost la social security administration si ni s-a spus ca mai intai trebuie sa primim GC.... stiu ca tu ai mai scri pe aici ce ai mai facut de cand ai ajuns in state ( noi suntem la fel ca si tine cu vizele K3 si K4), dar te rog sa-mi spui daca formularele ce trebuiesc completate le iei de pe net...unde si cati bani trebuie sa platesti, ce acte trebuie sa trimitem si unde ( noi locuim in Erie-PA)...please ajuta-ne si cu aceste informatii. ., te pupic dulce
hello daniela, ma ucur sa aud ca incepi sa ti revii cu picioarele pe pamant, asa e o perioada dar apoi incepi sa te obisnuiesti cu viata de aici si chiar sa mananci mancarea lor (au unele restaurante cu mancare f gustoasa si e gatita in stil american!!!). insa tot mai buna mancarea romaneasca nu?? mai ales cea gatita acasa . despre ajustarea de statut i am mai raspuns si lui madi uite aici: http://forum.romportal.com/forums/post/73781.aspx in principiu este aplicatia ptr GC num I 485 si cea ptr drept de munca (care se foloseste pana iti vine GC daca vrei sa muncesti legal) num I 765. Pretul dreptului de munca intra in pretul GC daca le depui pe amandoua in acelasi plic (e o noua regula de anul acesta). Trebuie sa fii atenta sa citesti in instructiunile lui I 485 ca sa stii unde trebuie sa trimiti actele avand in vedere ca locuiti in Erie PA. Daca nu este evident din instructiuni neaparat suna la USCIS cum am facut si noi ca ei sigur te indruma pe drumul cel bun!!! Sa fii f atenta cu toate dovezile pe care tre sa le atasezi (e iar un teanc) insa e totul clar si absolut orice intrebare ai, suni la uscis si ei te lamuresc. sa nu ti fie rusine (cum imi era mie la inceput!) sa suni sa i sacai la cap pt ca o sa vezi ca sunt zeci de operatori si nu prea ai sanse sa dai de acelsai om de 2 ori. Daca vrei neaparat sa dai de un operator cu care ai vb inainte sa i ceri numele si extensia si poti da de el usor. BAFTA si spor la construit dosarel din nou. P.S. atentie caci cu carnetul de condus poate fi diferit (de la stat la stat). mi se pare ca in Massachusstess nu mai trebueie sa dai decat scrisul daca ai carnet din alta tara....dar intereseaza te la DMV (sau cum s o numi in PA corespondentul lui Department of Motored Vehicles). pupici
|
|
-
06-26-2008, 05:14 PM |
-
rousa
-
-

-
Joined on 11-04-2007
-
-
Posts 48
-
Points 0
-
|
make:noi nu prea avem alte dovezi in afara de muuulte poze, niste chitante pt cheltuielile nuntii si....cam atit!!! noi vb fff des pe yahoo mess! dar arhiva noastra dateaza doar din dec. 2007....tot ce era inainte s-a sters!!! chiar nu m-am gandit ca mi-ar fi de folos vre-o data! cat despre mailuri...nu ne trimitem niciodata mail pt ca suntem pe mess tot timpul! credeti ca o sa am probleme? din nou....avem fff multe poze...cu prietenii nostri, cu familie....ea cu familia mea cand eram eu aici in state....locuri vizitate impreuna....la ambasada poti sa mergi si cu dvd ( am de la logodna din 2007 si de la nunta) ca proba?? chitanta de la rochia ei de mireasa ar fi o proba si cele de la nunta? dat fiind faptul ca a fost o nunta mare cu multi invitati...si avand poze cu ei ....nu ar fi de ajuns doar astea ca proba sa vada ca a fost o nunta pe bune? io gandesc ca cei care nu o fac pe bune nu cheltuie atitia bani nu? va multumesc pt rabdare :D
Buna Make, Daca nu ma insala memoria tot pe topicul acesta era o persona care s-a prezentat cu sotul(logodnicul), nu mai retin exact, la interviu si aveau un cd cu poze, nu au accetat cd-ul asa ca sotul(logodnicul) a dat o fuga la centrul foto de langa ambasada si a printat cateva poze de pe acel cd. Deci sanse sa accepte cd-ul tau sunt minime, banuiesc ca din motive de securitate sa nu le virusam noi calculatoarele sau cine mai stie ce. Cum spune romanul "paza buna trece primejdia rea" este totusi bine sa va trimiteti si cateva email-uri chiar daca aceleasi lucruri vi le spuneti si pe mess ori la telefon, lor le place in general sa aiba dovezi palpabile. Pe vremea cand eu eram in tara si sotul aici ne trimiteam zilnic emailuri si chiar daca pare demodat acum, ne trimiteam scrisori sau carti postale. Sincer ne-am luat toate masurile de precautie sa nu avem surprize neplacute. In fond ce conteaza cateva minute zilnice sau cativa banuti pe timbre si carti postale daca toate acestea cantaresc mult la interviu si suntem cat mai repede aproape de cel drag. Bafta multa si asteptare usoara.
Life is like a jar of Jalapeno peppers… What you do today, might Burn Your Ass Tomorrow
|
|
-
06-26-2008, 08:09 PM |
-
CyberDog
-
-

-
Joined on 05-02-2006
-
Michigan
-
Posts 524
-
Points 0
-
|
Silv, Inteleg ca sotul tau este cetatean american. Inseamna ca el isi respecta tara . Daca tu iti respecti sotul, atunci, prin extrapolare , ar trebui sa respecti America. Deasemenea, inteleg ca doresti sa te intorci in Romania. De ce nu o faci? Sotul tau este de acord sa traiasca in Romania? Nu te supara ca te intreb toate astea, dar postarile tale sunt contradictorii si nu le inteleg esenta. Daca nu iti place America si modul de viata ( lenesh ???????!!!!!!! ) american, nu inteleg de ce te chinui pe aici? Uite, eu desi pe de o parte faci apologia Romaniei si a romanilor, pe cealalta parte spui ca romanii din USA sunt asa si pe dincolo si nu merita sa te incurci cu ei. Pai tu de unde crezi ca au venit romanii din stabiliti in America, din Patagonia? Tot din Romania au venit, din Romania aia plina de bunatate si flori placut mirositoare. Tara creste, dar cetatenii ei NU! Stim asta, chiar de aici, din USA! Avem ochi si urechi, televizoare, calculatoare, etc. Lumea se schimba si nu in bine. Daca tu crezi ca acolo este locul in care te simti cel mai bine, atunci fa ceva! Nu astepta sa te convingi ca romanii din USA sunt niste hahalere ( asta apropos de Becali, care a reusit sa schimbe ceva in gena romanului tanar, nescolit si imfatuat ).
Sint de-a dreptul curios daca sotul tau este roman-american sau doar american.
|
|
-
06-27-2008, 07:12 AM |
-
hondo1z
-
-
-
Joined on 04-10-2007
-
-
Posts 18
-
Points 0
-
|
Cred ca acest portal este unul constructiv, sau cel putin asa ar trebui sa fie. Cei care posteaza aici o fac pentru a primi raspunsuri din partea celor care au avut o experienta asemanatoare sau care vor sa-i ajute pe ceilalt impartasind experienta lor, nu sa fie judecati si criticati. Este foarte simplu sa judeci cand nu esti in situatia celuilalt. De ce oare nu ne putem ajuta si incuraja la nevoie? Vreau sa le multumesc celor care au avut curaj sa posteze aici, pentru ca datorita lor pot sa preintampin multe situatii neplacute.
|
|
-
06-30-2008, 06:01 AM |
-
Daniela_40
-
-
-
Joined on 01-14-2008
-
-
Posts 151
-
Points 0
-
|
Draga Scaredbaby, ... multumesc mult de indrumari, ne-am apucat de pregatit actele. Voiam sa te intreb altceva.. noi am primit de la NVC sa trimitem cei 400 usd pentru I 130.....la voi cum a fost?..stiu ca ti s-au aprobat amandoua petitiile odata ca si la noi. Ati mai trimis si acesti bani ori nu?? Ce se intampla daca platim si pentru I 130, daca eu sunt deja in state? se modifica ceva?? daca se poate sa se continuie procesarea la NVC pentru I 130 si sa nu mai aplicam pentru ajustarea statutului?? O sa incercam sa si sunam la ei..dar poate stie cineva sa-mi spuna.
pupici
|
|
-
06-30-2008, 02:53 PM |
-
Daliana
-
-

-
Joined on 04-21-2007
-
-
Posts 23
-
Points 0
-
|
Salutare la toata lumea, Revin cu vesti, bune... tocmai am primit viza CR1. Dupa vizita medicala la Biomedica (pe Calea Floreasca= 185 ron), a urmat interviul (reprogramat cu +20 zile mai devreme). Ca dovezi am adus, multe emailuri- peste 150, carti postale/ felicitari, poze de la nunta si nu numai.... multe ( probabil in jur de 500- fara exagerare ) Intrebarile au fost de bun simt: - cum/ cand ne-am cunoscut....?
- de cat timp suntem impreuna....?
- cand a venit in Romania ( fiecare vizita in parte am dezbatut-o in detaliu, as spune)...!!
- ce parere are el despre Romania.....?
- ce a facut el in Romania, in timpul vizitelor?
- la cat timp dupa ce am devenit oficial un cuplu, am avut planuri de casatorie?
- cand ne-am logodit?
- munceste./. ce../. mai exact in detaliu, ce face practic...!?
- cati invitati am avut la nunta/ data nuntii ?
- daca a fost si familia lui la nunta... cum le-a placut, cu ce impresii au plecat ?
Atentie- cei care au viza anterioara de SUA sa aduca pasaportul vechi la interviu, iar daca nu aveti in pasaport stamplila de intrare in Romania ( se intampla ca cei de pe Otopeni sa nu puna stamplila la intrare) , sa aveti la voi, boarding pass sau alta dovada oficiala, din care sa reiese clar data la care ati plecat din USA si eventual la care ati intrat in Romania, sau alta tara!!! E motiv de amanare,!!! Interviul a fost in limba engleza, si a durat maxim 5-10 minute, nu am cronometrat, dar mi s-a parut ca a trecut repede...! Pozele stiu sigur ca am fost analizate, cat despre emailuri, felicitari , imi pare ca nici nu au fost deranjate.. La 15.30 am iesit din Ambasada. Succes celor ce urmeaza sa aiba interviul, si sa nu va balbaiti sau sa incepeti propozitiile cu "pai,...aaa........nu stiu.../ nu stiu sigur, aaaaaaaa.....cum sa spun.."..., nu strecurati indoiala in raspunsurile voastre. Cu bine, keep in touch !
|
|
-
06-30-2008, 03:12 PM |
-
scaredbaby
-
-

-
Joined on 10-22-2006
-
Santa Ana, CA
-
Posts 184
-
Points 0
-
|
Daniela_40: Draga Scaredbaby, ... multumesc mult de indrumari, ne-am apucat de pregatit actele. Voiam sa te intreb altceva.. noi am primit de la NVC sa trimitem cei 400 usd pentru I 130.....la voi cum a fost?..stiu ca ti s-au aprobat amandoua petitiile odata ca si la noi. Ati mai trimis si acesti bani ori nu?? Ce se intampla daca platim si pentru I 130, daca eu sunt deja in state? se modifica ceva?? daca se poate sa se continuie procesarea la NVC pentru I 130 si sa nu mai aplicam pentru ajustarea statutului?? O sa incercam sa si sunam la ei..dar poate stie cineva sa-mi spuna.
pupici
daniela, ce ciudat!!! ca ati mai trimis bani la I130 noi nu am facut asa. am trimis toti cei 1010 usd la ajustarea de statut......uf nici nu stiu ce sa ti spun [:-S] poate e cineva intr o situatie similra sau daca nu...suna la USCIS mai bine si te lamuresc ei imediat ce le dai datele problemei  pupici daliana, FELICITAAAAARI!!! cam amanuntit interviul si cam bagaziosi americanii astia am observat eu si pe aici e la fel...sa stiei ei tot..de ex eu nu stiu ce face sotul meu la servici decat office work si e cam confidential ca lucreaza pt county ...nu va ganditi ca e un job de mare importanta (gen TOP SECRET FBI) dar prefer sa nu stiu ce face el acolo!!!! 
|
|
-
06-30-2008, 04:08 PM |
-
MarianaNik
-
-
-
Joined on 12-02-2007
-
Macungie,PA
-
Posts 181
-
Points 0
-
|
FELICITARI,Daliana....Ma bucur ca ai trecut cu bine de interviu! Mult succes in continuare si te asteptam in US  Laura,nu ai mai scris nimic de cateva zile...Cum mai merge treaba?Sper ca s-a rezolvat tot....Te pup si scrie te rog cum esti,nu baga in seama ce au scris altii,sper ca nu asta te face sa nu mai scrii...Noi suntem alaturi de tine! O zi buna!
|
|
-
06-30-2008, 07:19 PM |
-
rose
-
-
-
Joined on 02-20-2008
-
-
Posts 10
-
Points 0
-
|
Felicitari pt viza Ce ciudat mi se pare sa intre in anumite detalii - gen ce a facut el in RO la fiecare vizita in parte. Cine mai stie ce a facut daca-s mai multe si mai dese?! Si ce ar putea sa faca decat sa se plimbe ca doar la munca nu s-o duce in RO! Cat despre boarding pass-uri cine le mai are ca eu nu le-am pastrat niciodata ?! iar stampila pe pasaport nu se pune din cate stiu eu pt.cetatenii romani iar alta dovada oficiala nu vad de unde s-ar obtine. E treaba lor sa verifice daca am stat mai mult sau nu,as zice eu. Asa ca pe unde sa scoti camasa ?
|
|
-
06-30-2008, 10:21 PM |
-
Rodic
-
-
-
Joined on 10-31-2007
-
-
Posts 139
-
Points 0
-
|
Daliana, Felicitari ptr viza ! Ma bucur ca s-au terminat emotiile si ptr tine. Eu cred ca a intrebat din curiozitate ce facea sotul in Romania, si ce i-a placut si ce nu. Cred ca din simpatie fata de ce a auzit de la tine a intrebat asa de multe despre ce cred sotul, parintii...etc Oricum important e ca ai iesit cu viza ! Laura, iti tin pumnii sa se rezolve si la tine in curand ! Mult curaj, sa va ajute Dumnezeu ! Numai bine tuturor, Rodic
|
|
-
06-30-2008, 11:36 PM |
-
make
-
-
-
Joined on 06-21-2008
-
-
Posts 86
-
Points 0
-
|
cool, felicitari daliana! cat timp a durat toata distractia din momentul in care ati aplicat actele? si cum ati aplicat? a trimis el form I-130 la uscis? cat timp a durat pina a primit un raspuns daca asa a facut? el a venit la interviu in tara? spune-mi si mie pasii care i-ati urmat voi pls!!!! merci si drum bun spre state iti urez!!!! uite ca ne da si noua sperante :D
|
|
-
07-01-2008, 01:39 AM |
-
Daliana
-
-

-
Joined on 04-21-2007
-
-
Posts 23
-
Points 0
-
|
mie mi-au recomandat sa sun la compania aerina si sa cer de la ei dovada cum ca la data x m-am urcat in avionul cu nr. xxx cu destinatia yyy... etc etc. chiar mi-au dat pasaportul inapoi si mi-au spus sa revin cand am aceasta informatie....!!!!!!!!! spre norocul meu Doamne-Doamne mi-a dat ganduri bune cu ceva luni in urma, si nu le-am pierdut sau aruncat si pe deasupra le-am mai avut la mine si in ziua interviului !! 
|
|
-
07-01-2008, 01:56 AM |
-
Daliana
-
-

-
Joined on 04-21-2007
-
-
Posts 23
-
Points 0
-
|
Din prima ne-am gandit la viza CR1. De la data trimiterii petitiei spre USCIS pana la data interviului : 10 luni 1 saptamana - I 130 la uscis, in septembie 2007
- NOA1 la incep lunii ianuarie 2008.
- NOA2 februarie 2008
- NVC- mijlocul lui aprilie 2008.
- gata cu NVC (case completed) la inceputul lunii iunie 2008.... dupa 20 de zile am primit instiitarea de la NVC ca dosarul meu a ajuns la ambasada si ca sunt programata la interviu in iulie.
- exam medical- 25 iunie
- interviu
Pasiii --- am urmat instructiunile din scrisorile de instiintare pe care le-a primit sotul meu acasa in usa. alta sursa de inspiratie, oficiala de data aceasta: www.travel.state.gov sectiunea "visa" Cu bine, 
|
|
-
07-01-2008, 02:06 AM |
-
Daliana
-
-

-
Joined on 04-21-2007
-
-
Posts 23
-
Points 0
-
|
Make- sotul meu nu a fost la interviu cu mine. Era un sot afara, dar nu a intrat in ambasada.
|
|
-
07-01-2008, 03:49 AM |
-
make
-
-
-
Joined on 06-21-2008
-
-
Posts 86
-
Points 0
-
|
Daliana: Make- sotul meu nu a fost la interviu cu mine. Era un sot afara, dar nu a intrat in ambasada.
aham....k! merci mult te mai intreb un lucru totusi....ai spus acolo NOA2.....ce a fost acela? el a trimis mai multe lucruri ? sau doar form I-130? ....10 luni e destul de mult timp tinand cont ca eu am plecat la 2 zile dupa nunta :( poate reusim si iese mai repede la noi...daca nu...presupun ca voi fi acolo de sarbatori ...nu as vrea sa sarbatorim craciunul si anul nou despartiti cum am facut anul trecut pe vremea cand eram logoditi! merci inca o data !!!!!!! chiar ma bucur pt tine! unde locouieste sotul? in ce oras?
|
|
-
07-01-2008, 07:49 AM |
|
|