Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Cum sa fac sa ajung si eu la New York?

Last post 10-01-2006, 07:38 PM by Terente. 5 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  05-04-2005, 09:21 AM 7822

Cum sa fac sa ajung si eu la New York?

n`seara oameni buni, si bine v-am gasit. Astazi am inceput sa citesc si eu forumul si mi se pare f interesant. Am strans si eu niste bani anul acesta, si, cum New York este unul din orasele la care dak nu as avea cu ce ajunge, as inota pana acolo, am zis sa il vizitez. Toate bune si frumoase pana aici... Insa, la ambasada este imposibil sa iei viza turistica... mai ales eu (am 22,5 ani, lucrez in domeniul IT Hardware, si mai sunt si student la universitatea Romano - Americana :p ) Asa ca dak aveti timp, chef... indrumati`ma si pe mine... Am zis ca dupa ce vad New york pot sa mor fericit... Ca si idee, nu am nici un gand in a ramane in state... chiar dak toti zic ca este tara tutoror posibilitatior... si romania este =)) . Revenind la lucruri mai seriose, nici nu am de ce sa plec din Romania pt ca am un job destul de bun, nu am terminat inca facultatea, se intrevad posibilitati si in romania, mai ales in bucuresti.

Va multumesc anticipat, Gabi
    "Romania is my country" - Vama Veche - Atentie se inchid usile (Romania is my country) ...
  •  05-04-2005, 11:47 AM 7828 in reply to 7822

Re: Cum sa fac sa ajung si eu la New York?

Imi place motto'ul tau...... Nu este nici o agentzi turistica in tot Bucureshtiul care sa faca excursii in NY? Pe perioada Anului Nou erau intotdeauna (cel putzin cind eram pe acas' prin Ro)

numa' de bine-

•  05-05-2005, 07:09 AM 7869 in reply to 7828

Zip it! [:#] Re: Cum sa fac sa ajung si eu la New York?

mdea... am tot cautat.... exista o agentie care pentru 4 nopti in NY iti cere 2500 $ si in plus te mai pune si sa iti iei viza singur..iar oricum, in ny as avea relativ pe cineva care sa ma ajute cu cazarea.. doar ca nu poate sa imi trimita invitatie... so i`m on my own pana acolo... dar ajung eu intr`un fel... chit ca merg pe jos pana la roterdam si de acolo ma urc intr`un vapor :D

"Romania is my country" - Vama Veche - Atentie se inchid usile (Romania is my country) ...
  •  05-17-2005, 06:21 AM 8399 in reply to 7822

http://ymcauniversitaria.ro/excursii.htm

New York

15.09 - 23.09.2005

Pret: 1000 Euro

Pretul include:

• Transport cu avionul;
    • Asigurare medicala;
    • Cazare in camere cu 2 paturi, 8 nopti de cazare la New York;
    • Mic dejun;
    • Transferul de la aeroport la hotel si retur;

Inscrieri pana la: 29.07.2005

eu zic ca e bine Wink [;)]

•  07-10-2005, 10:51 PM 11965 in reply to 7822

parerea mea e ca daca ai pe cineva pe aici ,sau daca vrei sa ramai aici ,poti venii cu vaporul ,agentii care angajeaza orice pe vase de croaziera,nu spune ca ai studii ,spune ca vrei ca si necalificat ,si pleci in 2 sapt ,fara sa cheltui!!

str Breaza 23 A Bucuresti ,este agentia ,Princess Cruises Ltd

de ce vrei pe vapor? sa vezi lumea.....sa strangi bani pt casa,etc,

Ary
  •  10-01-2006, 07:38 PM 51361 in reply to 11965

te pune eu pe vapor domnu inginer, in rotterdam

desi... daca te misti pana aici... o sa ramai in olanda

Drinks

View as RSS news feed in XML