Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

INTREBARE: Cum sa ajung mai repede in Toronto ?

Last post 04-25-2006, 07:23 AM by Malisia. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  05-24-2005, 03:20 PM 8546

INTREBARE: Cum sa ajung mai repede in Toronto ?

Salutare, sunt destul de nou pe forumul asta si nu prea stiu "cutumele"......Oricum, sper sa primesc un raspuns lamuritor cit de cit la intrebarea mea. Eu m-am inscris la programul de emigrare pe zona Quebec si banuiesc faptul ca in maxim o luna de zile urmeaza sa primesc si viza permanenta.Din cate vad din informatiile date de ambasada  nu prea pot sa rezolv problema actelor decit din Montreal (sau, probabil, un alt oras din Quebec...). M-ar interesa daca , dupa obtinerea vizei permanente, se poate intra in Canada si intr-o alta zona precum Ontario (in speta Toronto ) si, in acelasi timp si rezolva problema actelor de rezidenta prin biroul de emigrare de acolo?  Ideea mea este ca daca oricum vreau sa ajung in Toronto, nu vad rostul pierderii de timp prin alte parti ale Canadei.....

Astept raspuns........

•  06-14-2005, 11:58 PM 9730 in reply to 8546

Re: INTREBARE: Cum sa ajung mai repede in Toronto ?

daca ai viza de canada poti locui unde vrei in canada de la inceput.

eu am venit in 1999 tot cu quebecul si am intrat la montreal dar de acolo am venit in aceeasi zi in ontario.si de atunci nu am mai fost in quebec.

•  04-25-2006, 07:23 AM 42000 in reply to 9730

Re: INTREBARE: Cum sa ajung mai repede in Toronto ?

Buna.

Stiu ca poate e "prea" tarziu pentru intrebarea mea, avand in vedere data raspunsului tau, dar exista un DAR intemeiat si de aceea incerc:

ti-a fost greu sa ajungi in Quebec?A durat mult toata procedura? Si: cum ai fost privit de canadieni?

View as RSS news feed in XML