Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Procuri pentru Romania

Last post 03-25-2008, 01:58 PM by olivia. 1 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  06-01-2005, 02:16 PM 8799

Procuri pentru Romania

Buna Ziua,

Am citit mesajul (de mai jos) de la Dna Gabriela Ban, am sunat-o dar anuntul e valabil numai pentru cei din Detroit. Daca e cineva in Cleveland care are nevoie de procura cu apostila, ma poate suna la (330) 405-4817 (Carmen Molnar).

Cu Stima,

Carmen Molnar

---------------------

Am primit urmatorul mesaj de la Dna Gabriela Ban:

---------------------

Stimati Romani,

Dupa cum unii dintre dvs. stiti poate, D-lui Consul ILie Puscas de la Consulatul General al Romaniei la Chicago i s-a terminat mandatul si a plecat in Romania la sfarsitul lunii Decembrie. Avand in vedere ca pana in present viitorul Consul responsabil cu autentificarea procurilor si rezolvarea altor acte (pasapoarte, vize) nu a sosit inca din Romania, cei dintre dvs. care nu doriti sa mergeti pana la Chicago si aveti nevoie de procuri de pensie, mosteniri, cumparari vanzari de imobile, si altele (in afara celor pentru obtinerea pasapoartelor din Romania) puteti suna la (586) 722-4582 (Gabriela Ban) pentru a obtine aceste procuri cu apostila, acceptate in Romania.

Mentionez inca o data ca procura cu apostila nu este valabila pentru obtinerea pasapoartelor sau a altor acte de identitate de la Serviciul de Pasapoarte, dar este valabile peste tot altundeva in Romania (notar, oficiu pensie, banca etc).

Cu respect,
    Gabriela Ban
    Avocat
  •  03-25-2008, 01:58 PM 71562 in reply to 8799

Re: Procuri pentru Romania

Stiti cumva daca Procura cu apostila este valabila pentru eliberarea unui certificat de nastere, la primaria de la care a fost eliberat,  in cazul unuia pierdut?

View as RSS news feed in XML