Am citit si eu ce se scrie pe acest forum.
Un lucru vreau sa avertizez pe toti cititori si webmasterul lui RomPortal.com: toate firmele romanesti sau straine au sute, mii, milioane de clienti. Din acestia unii sint nemultumiti indiferent de calitatea bunului sau serviciului livrat si folosindu-se de faptul ca internetul da anonimitate incep sa improaste cu noroi pe toata lumea. Pentru o balansare a lucrurilor, numele postatorului trebuie de asemenea dezvaluit, astfel opinia acestuia/acesteia poate sa fie ignorata. RomPortal.com va fi si el in curind victima propriei creatii.
Aceasta licorna zice "FERITI-VA de ROMANI si de AFACERI cu FIRME ROMANESTI, CONDUSE de ROMANI, etc" deci ei nu-i pasa de romani care pare sa implice ca este.
Eu a trebuit sa divortez acum 1 si ceva. Costurile m-au nenorocit pentru ca nu am stiut ca pot sa o fac fara sa ma duc in Romania si sint avocati romani si aici. Biletul de avion din orasul meu a costat peste $800 cu taxe (da am zburat si eu acum citiva ani pe $400-$500 asa ca multumesc "bine- voitorilor") -- de data asta si de multe alte dati nu gasesc mai ieftin (locuiesc in Durham). Eu lucrez pe cea ce se considera salariu excelent -- aproape $4500 pe luna gros -- dar in realitate e greu sa aduni bani din asta dupa cum alti romano-americani stiu (poate in sinea lor -- unii nu admit fatis desi locuiesc in zone mai scumpe decit mine).
Deci m-am dus in Romania pe un bilet de peste $800. A trebuit sa stau acolo pentru acest divort si pentru procesul privind fiul meu peste cinci luni. Am reusit sa-i conving pe cei de la servici sa-mi dea o luna de concediu platit, dar numai in salarii pierdute este peste $16.000.00 (DA SAISREZECE MII). Costurile pe avocatii: si mie mi-a promis unul ca-mi face procesul pe o $100 dar peste vreo doua saptamini mi-a cerut inca $900. Atunci m-am speriat si unchiul meu (care are multe relatii si pile) mi-a recomandat alt avocat mare in Barou Cluj -- avocat ungur. Asta m-a asigurat ca face divortul pe $500 si procesul pentru fiul meu pentru $400. In general s-a tinut de cuvint, dar a trebuit sa-i mai dau$400 sa dea judecatorului ca se ne "AJUTE" cu cazul. Una peste alta am cheltuit peste $1400 numai pe avocatii in Romania. Judecatorul -- si acesta ungur -- nu a fost de acord sa-mi dea copilul mie pentru ca nu i-am arata contractul de inchiriere al apartamentului in care locuiam -- nici nu il aveam deoarece locuiam cu prietenul meu cu care ma certasem ca stateam de atita timp in Romania pentru divortul meu afurisit. Sigur ca am fost extrem de suparata multa vreme. Cit am stat in Romania m-am ferit sa fac orice fel de cheltuieli dar tot am scos din buzunar aproape $2000 (doua mii) ca atit am stat acolo -- peste cinci luni. Deci si eu sint in situatia acestei "licorna" dar am cheltuit peste
$19,400 NOUSPERZECE PATRU SUTE (MA APUCA SA VOMIT SI ACUM).
Sint datoare pe carduri de vai de mine. Cu toate astea nu cred ca ungurii sau romanii sint oamenii sau au businessuri de care trebuie sa ma feresc. Din cite zice licorna pare ca astia de la Romanian Agency fac treaba foarte buna, ieftin si eficienta. Banuiala mea este ca aceasta licorna fie a lucrat pentru ei sau chiar este fost client caruia i-a fost refuzata custodia fiicei ei de catre judecator, NU AVOCAT, si acum blameaza pe toata lumea. Si eu eram la fel dupa ce nu mi-au dat fiul. Acum ma lupt cu disperare si multe datorii si incerc sa fac un nou proces pentru a obtine custodia peste fiul meu. Cred ca ii contactez si pe astia de la Romanian Agency sa vad ce le poate pielea ca vad ca de lucrat lucreaza pe nimic. Avocatul care l-am avut aici pentru DUI ma taxa $140/ora si m-am zbatut sa gasesc unul asa ieftin. Culmea este ca m-au prins cind m-am imbatat de ciuda ca pierdusem cazul. Ma credeti sa nu, eu nu beau practic niciodata.
Deci eu nu am incredere in licorna desi simpatizez cu dificultatea in care se afla ca nu are fiica desi eu m-a zbat activ si as coopera cu toata lumea sa cistig cazul....