Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Re: O intrebare(mai bine zis o verificare)

•  06-23-2006, 11:11 AM

Re: O intrebare(mai bine zis o verificare)

TheAlien:
    Diandra:

Bravo mai,caracter desavarsit!!!!!Huh? [:^)]Dragutzo,ar fi totusi bine sa te abtii pe viitor!!!Super Angry [8o|]

Diandra, este o mare diferenta intre a parodia o IDEE (nu o persoana) si a te exprima in mod peiorativ la adresa unei persoane, MAI ALES cand nu ai fost implicata in discutie, ci sari tu in ajutor. Stiu sigur (si s-a vazut si in acest post) ca Justinia este mai mult decat capabila sa isi poarte singura de grija, fara a avea nevoie de interventia altcuiva in favoarea ei, sau este vorba de faimoasele bisericute de care se vorbea pe aici?

Interventia lui cali girl nu are nimic de a face cu Avy ci cu vorba ceea "mare ti-e gradina Doamne". $3000/luna inseamna un salariu anual de $60.000, si cand te gandesti ca media salariului este de $30k/an normal ca ramai masca. Si da, se poate spune pai "stai domne, de ce nu i s-a explicat fetei asa si se lamurea problema din prima"... well... uite ca fiecare are un anumit tip de personalitate si zile mai bune si zile mai rele. Este foarte posibil ca intr-o anumita zi sa ti se puna pata cand vezi astfel de aberatii (nu ale lui Avy ci ale prietenilor mamei ei) si in loc sa mai raspunzi cu, calm, te apuci si faci misto. Nu cred ca, Cali Girl, s-a dovedit un element negativ pana acum pe forum, pt a fi atacata imediat ca a reactionat cum a reactionat.

Sa inteleg ca ,,,,cali nu are nici o vina..ca a inceput sa mistocareasca..ci eu ca i-am atras atentia???? Intr-adevar mare este gradina Domnului!!!!Angry [:@]iti multumesc Alien ca ai dat dovada din nou de impartialitate!!!Super Angry [8o|]

Cat despre bisericutze..chiar nu inteleg despre ce este vorba!Poate imi explici si mie!!!I dunno [id]

Si pentru informarea ta....nu am sarit in ajutorul Justiniei(isi poate purta singura de vina!),ci am sarit in apararea ideii de bun-simt!!!Si a faptului ca ATACI  pe cineva..tocmai ca mai este atacat pe alt post,si atunci te simti "in superioritate numerica" !!!Despre asta era vorba Aliene...si ar fi bine sa incepi sa stai stramb..si sa judeci drept!!!

Pai ..uite ca o sa ma trezesc si eu intr-o dimineata cu fatza la cearsaf ..de fapt in fiecare dimineata...si o sa fac misto de toata lumea care intreaba ceva...si este neinformat!!Atunci sa vad daca imi dai dreptate sau nu!!!Vei fi obligat sa imi dai...in virtutea logicii tale de aici!!!!Sau eu sunt un "element negativ"....si nu beneficiez de aceleasi drepturi?Intreb doar......!!!!Stick out tongue [:P]

Diandra

View Complete Thread