Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

intrebare!!

•  09-26-2006, 09:42 AM

intrebare!!

SmileVreau sa merg in Chicago de ziua mea. Normal imi trebuie viza de turist, numai ca am o problema...n-am nimik:)))) i mean , am citit 90% din  discutiile pe aceasta tema pe site, dar nu am gasit nimic similar:) Spuneam ca nu am nimik, adika parinti ( ma rog exista ei prin tara pe undeva si la mine in buletin), stau cu chirie, so nu am acte ca asi detine o casa. Pe ce m-asi putea baza, in mare mea naivitate si ignoranta , e ca sunt unltimul an la facultate (particulara), acum lucrez la Canon(preaviz) si sapt viitoare incep la HP....ziua mea e in decembrie, so nu asi capata baritai vechimea sa-i dau pe spate....din ce am citit varianta ar fi sa am contul cu bani multi (fac un imprumut si-i dau innapoi cand ma intorc) :D si sa organizez o excursie....atat doar ca nu stiu daca in conditiile astea are rost sa ma duc macar la ambasada.....adica argumentele mele ar fi ca sunt ultimul an la facultate ca muncesc intr-o multinationala,ca am bani si ca vreau excursie de o sapt in Chicago.....in rest vid! needless to say ca nu vreau sa ma stabilesc acolo, i love Spain:D:))) dar am niste prieteni acolo si mi-ar placea sa imi show me around:) aaaa si mai am pasaportul vechi pllin de vize de prin europa si orientul mijlociu , de vacante peste vacante, cea mai lunga sedere a fost in Spania de doua luni...voi,cei cu experienta ce ziceti? sa incerc sau mai repede vad China....(ca asta urmeaza pe lista:))))))Rolling Laugh
    Filed under:
View Complete Thread