tnx milvioara

dupa ce am rasfoit din scoarta-n scoarta toata ziua forumuri despre topicul asta.....ma cam ofilisem.....cu toate ca ma gandeam sa incerc,pana la urma vorba ta, pierd 100 de dolari si o zi de munca.....mare inginerie...:D mercic si de link:D m-ai scapat de un google search

chiar in seara asta imi voi planifica pelerinajul si maine ii dau print la munci....pasaportul nou mi-l iau pe 25.....mai tre sa umplu contu' de bani.....o sa va tin la curent oricum

aaa si mai am o intrebare....rezervare la hotel pot sa imi fac si apoi sa nu ma duc...i mean sunt o gramada de hoteluri la care nu trebuie sa platesti dar iti poti face rezervare......pentru ca am unde sa stau. ca hartie la ambasada rezervarea zic.....nuj cum e acolo, dar in Spania hostal-urile, care sunt cele mai ieftine, nu trimit rezervare, voucher de calatorie cum ne trebuie prin europa, si de fiecare data imi faceam o rezervare te miri unde, cutreieram Spania cu rolele si ma cazam numai in hostal-uri de 20 de euro:D si mancam la chinezi cu 5 euro...

ar putea si ei sa faca vize de turist de max o luna...nu zic ca m-ar deranja o viza pe 10 ani....dar asa e all or nothing....si nu e rentabil cand nu vrei decat sa mai vezi una alta.....chiar,

alt tip de viza pe o perioada mai scurta nu exista?! tnx again