Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Re: BILETE DE AVION

•  10-02-2006, 05:34 AM

Re: BILETE DE AVION

Nu stiu ce agenti ti-au spus ca-i mai ieftin biletul dus, comparativ cu biletul dus-intors. De obicei biletul dus-intors e mai scump cu citeva zeci de dolari, dar daca imparti la doi( ca doar is doua bilete), diferenta-i net in favoarea dus-intors. Problema e ca, cumparind doar bilet dus, mesajul transmis e ca vrei sa ramii, si nu uita ca chiar daca ai viza de la ambasada, la port of entry, ti se poate refuza viza de intrare in usa, si nimeni nu vrea sa arunce banii pe fereastra. Mai mult chiar, compania la care am lucrat chiar "impunea" cumpararea biletului dus-intors. De obicei ei cumparau biletul, si retineau costul din salariu, doar ca sa fie siguri ca omul are bilet dus-intors. Faceau asta pt ca si companiile primesc niste ratinguri, unul din criterii era citi din cei care au incheiat programul se intorceau in tara de origine, si functie de ratinguri primeau aprobarile pt perioada urmatoare. As mai avea o sugestie: asteapta sa ai viza. Cumparindu-ti bilet de avion inainte de a avea viza, nu te ajuta deloc, dimpotriva.
    Filed under: , , ,
View Complete Thread