Imi aduc aminte ca si la mine a fost la fel. Initial am trimis medical form iar cand mi-a venit programarea pentru interviu era acolo in plic si I-693 . Eu nu mi-am batut capul prea mult si l-am facut din nou. M-am dus la unul din medicii autorizati de USCIS, le-am spus la recepioniste ca am facut acelasi form cu 2 ani in urma tot la ei, le-am aratat copia dupa vaccine shhet pe care am primit-o la Bucuresti ... si mi-au facut doar TB test si mi-au dat fisa; nu-mi aduc aminte cat m-a costat dar stiu ca mult mai putin decat a fost prima data si decat m-am asteptat eu sa fie. La mine insa e mai complicat pentru ca USCIS a pierdut dosarul meu la scurt timp dupa ce l-am depus ... deci intr-un fel erau motivati sa ceara medical form din nou.
In acelasi timp, am vazut aici pe Romportal ca si altor persoane li s-a cerut sa prezinte I-693 la interviu desi l-au trimis in plic prima oara.
Tu faci cum vrei. Dupa experienta mea cu USCIS parerea mea e sa faci ce-ti spun ei ca sa eviti alte posibile intarzieri si dureri de cap pe viitor.
Legat de dovezi ... atata vreme cat tu nu ai SSN e clar ca nu poti sa-ti faci joint bank account, insurance si alte alea. Nu te ingrijora. Prezinta la interviu absolut orice altceva care dovedeste ca voi sunteti un cuplu ok .... scrisori de la bunici e ok , americanii sunt oameni sinceri in principiu si nu cred ca sa vor indoi o secunda de scrisorile bunicului sotului tau. orice altceva, poze, acte, bilete din calatorii , felicitari de la rude, scrisori, etc
Bafta !