Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Re: USCIS REACHES FY 2008 H-1B CAP

•  04-05-2007, 09:49 AM

Re: USCIS REACHES FY 2008 H-1B CAP

ramona_l:

Pai tocmai asta a faza: in primul rand nu s-au primit 58200 petitii, ci 150000.

Si eu am deja case#. Mai e cineva in situatia asta?

No offense, dar cum ai tu case number din moment ce SE TRAGE LA SORŢI ? Pentru TOATE petiţiile primite. Şi din câte zic ei nu se face acum, ci va dura "several weeks". I mean that just sucks, mie mi se pare incre-f&cking-dibil să închidă prăvălia după fix două zile. It's just crazy.

Din diverse motive am început să urăsc indienii, deşi nu am personal nici o treabă cu ei, deja am revenit în românia şi mă afectează outsourcing-ul pe care îl practică multe companii americane. Doamne şi când te gândeşti că taman ce mi s-a augmentat cheful de US după o scurtă vizită de 2 săptămâni în California :(... acum ar fi chiar culmea să îmi zică angajatorul "bă băiete, ne pare rău, n-ai apucat procesare, c'est la fuxin' vie, poate la anu', când se va atinge cap-ul în vreo 2-3 ore în 1 aprilie :))". Tocmai am primit mail de la firma care mi-a făcut petiţia, prin care zic că pe data de 2, uscis-ul a primit aplicaţia cu numele meu, acum din moment ce se trage la sorţi pentru TOATE petiţiile primite, nu mai contează că firma mea şi-a făcut datoria chiar la timp etc.

Ce căcat, devine şi H1b o a doua loterie a vizelorAngry, dar cu număr mult mai mic de vize, şanse, cum vrei să le zici, şi cu outcome mai puţin valoros, but still.

O să mă reorientez către un L1, sau căsătorie, ceva.. damn it. Noroc că măcar mai am viza B1/B2 pe 10 ani cu multiple entriesflag, poate mai combin câte ceva, dar şi asta e inutilă de când se gândesc ăştia să ne bage în visa waiver program şi pe noi, ca să poată şi ţiganii noştri să extindă rRomanika all over the states.

I'm sick, please excuse me, I'm just gonna go and puke or smth. Ick!

Boy, the next thing you say'd better be some Mark Twain shyte cuz it's definitely getting chiseled on your tombstone!
    Filed under:
View Complete Thread