Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

DESPRE O ROMANCA!

•  06-13-2007, 02:31 PM

DESPRE O ROMANCA!

Dragii mei,

Am o problema pe care as vrea sa o discut cu voi si poate vom avea raspunsurile necesare.

Prietena mea, s-a casatorit in Romania cu un american.

Toate bune si frumoase pana aici!

A ajuns in U.S. in ian. 2007 si nici pana acum ea nu a intrat in posesia Green Cardului; sa va explic acum cum sta treaba.

A ajuns la el, au inceput probleme.

Omul, sotul ei adica, dintr-o data, nu mai avea bani (nu mai vroia sa-si cheltuie banii probabil), nu-i mai convenea nimic din ce facea ea, o tinea numai in casa, nu-i placea nimic din ce gatea sau facea ea, avea tot timpul cate ceva de reprosat, ii cerea tot felul de 'chestii' ciudate(in pat)...deci el se schimbase efectiv.

A incercat sa reziste si sa continue relatia cu el, pana la un moment dat cand el fiind la serviciu, ii trimite ei un e-mail in care ii cere, ii impune de fapt...ori faci ce spun si cum vreau eu, ori trebuie sa pleci.

Ea avea un unchi undeva aproximativ aproape de unde locuiau ei doi.

A vorbit cu unchiul ei si pentru ca era destul de singur si bolnav, iar ea fiind in situatia aceea...'de a alege', a plecat la unchiul ei. De fapt si-a pregatit plecarea fiind ajutata de o profesoara de la GYM, care chiar a facut schimbarea de adresa la Immigration in caz ca vor sa-i trimita G.C. .TOATE ASTEA se intamplau in luna Martie.

In acelasi timp i-a spus si lui unde pleaca si de ce, fara ca el sa faca sau sa spuna nimic.

Intre timp, unchiu ei, a decedat....timpul a trecut, multe peripetii...el  nu ia mai dat nici un semn de viata, nici un raspuns la telefoanele sau e-mail urile ei, nimic; absolut nimic!

Acum ea este ajutata de niste Romani in Arizona, dar situatia ei este foarte grea si mai ales nesigura.

DAR....SURPRIZA!

Acum cateva zile, dragul ei sot, raspunde la unul din e-mail urile ei si o ameninta din nou cu alungarea din America, etc.

Ea a sunat la Immigration iar ei au spus foarte clar ca actele ei au fost trimise la dresa indicata de ea, in luna februarie.

As vrea sa stiu ce ar trebui ea sa faca, ce sfaturi sau pareri aveti voi.

Va multumesc mult de tot si astept cu nerabdare.

A.A.M.
    Filed under:
View Complete Thread