Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Re: FATHER'S DAY!

•  06-17-2007, 04:30 PM

Re: FATHER'S DAY!

Buna,

Imi pare tare rau! Nu trebuie sa uiti decat ceea ce te raneste...; tine in suflet si aminteste-ti intotdeauna de clipele frumoase pe care le-ai avut alaturi de tatal tau.

D-zeu sa-l odihneasca  in pace!

Tocmai azi cand eram atat de trista, am gasit aceste randuri,...si vreau stii cat de bine te inteleg; Tatal meu traieste inca, dar este atat de departe...si azi parca este si mai departe decat de obicei.

Ma gasesc cateodata atat de trista pentru cei ce m-au facut; imi sunt atat de dragi si imi lipsesc atat de mult incat ma rog la D-zeu sa-i tina sanatosi si aproape de mine mereu.

N-as vrea sa-i vad cum se duc sau cum  se sting.Mi-e atat de frica sa ajung la momentul acela...!D-zeu sa-i tina sanatosi!

DA- ma rog la D-zeu intotdeauna pentru parintii mei, dar pentru ca tati este bolnav (si mult mai in varsta decat mama), parca sufletul meu plange cand ma gandesc ca va trebui sa plece acolo SUS iar eu am sa fiu la fel de departe, insa cu o mare diferenta...n-am sa pot face absolut nimic sa ajung langa el si sa-l strang in brate tare tare-

am sa pot doar sa-i vad lumina din ochii si caldura din inima.

Amintiri pline de fericire si dragoste, ani, vremuri  incomparabil de frumoase, sentimente mai presus de orice...este tot ce pot spune cand ma gandesc la parintii mei!

Happy Father's day!

Va iubesc parintii mei dragi!

A.A.M.
    Filed under:
View Complete Thread