Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Re: ce comunicam? esenta sau nuantele?

•  06-28-2007, 12:24 PM

Re: ce comunicam? esenta sau nuantele?

Hey,

Pentru ca sunt femeie si pentru ca imi cunosc si chiar imi RECUNOSC 'specia'...incerc sa spun cate ceva despre acest topic propus de tine.

Oare de ce tocmai voi, barbatii...deschideti asemnea subiecte??a??

oare de ce??....hmmmm-sa vedem cam cum gandesc eu treaba asta!

In primul rand, da...sunt de acord.

Women really do talk more than men. Women have an eight-lane superhighway for processing emotion, while men have a small country road.Or, to put it another way, men have an international airport for dealing with thoughts, "where women have an airfield nearby that lands small and private planes".

But...Women also speak more quickly, devote more brainpower...!

And...the differences can be traced back to the womb, where the sex hormone testosterone moulds the developing male brain.

There is no unisex brain. Girls arrive already wired as girls, and boys arrive already wired as boys. Their brains are what drive their impulses, values and their very reality.

Eu cred ca in viata de zi cu zi, fara sa ma mai leg de elevate studii..., barbatii pot vorbii la fel de mult ca si femeile, numai ca din diferite motive, aleg singuri sa no faca! Pot face alegerea respectiva, fie pentru ca nu stiu ce sa spuna, fie pentru ca pur si simplu nu vor sa se complice in a spune sau a vorbii despre subiectul in tema. Oricum...eu cred ca daca femeile n-ar vorbii atat de mult,barbatii s-ar plictisii si mai mult decat se plictisesc ei de la natura!

Astept sa vorbiti voi acum...!

A.A.M.
    Filed under:
View Complete Thread