Leona:Cum e posibil sa nu itzi dai seama daca iubesti sau nu? Cu ce pot fi confundate sentimentele de iubire? de apar aceste intrebari?
Ce inseamna te iubesc?
Uitasem sa spun: pai sentimentele de iubire nu pot fi confundate cu nimic altceva, pentru ca nu se poate. Ori e iubire, ori nu e. Nu exista jumatati, in cazul asta. Pentru ca iubirea le cuprinde pe toate ( aspectele) : , adoratie, respect, admiratie, tandrete, dorinta, prietenie,solidaritate, and so on.
Era o vreme, in tineretea mea, cand era `la moda` cantzonul urmator http://www.youtube.com/watch?v=8TkaX12OhHE , ascultandu-l, gandeam eu ca `aia ` e iubire. Si-mi doream sa gasesc chestia asta. Iubirea asta, in viata mea. Si e un vers acolo, care atunci mi-a dat certitudinea ca voi iubi cand` you can see your unborn children in her eyes`. In his. Asa si e. Mi se pare cel mai rezonabil mod de a raspunde la intrebarea ` cand stii ca iubesti sau nu`.
Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
La Citta degli Angeli