Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

cetatean american- ce trebuie sa fac?

•  01-07-2008, 03:53 PM

cetatean american- ce trebuie sa fac?

salutari tuturor si la multi ani!

ummmm nu stiu exact cum sa incep asa ca am sa intru direct in paine ( mai pe romaneste) ! voi fi cetatean american cat de curand....deoarece am programarea pt interviu foarte curand...ma rog...sper sa nu am probleme la interviu :) ...in luna iunie voi merge in romania ca sa ma casatoresc....este o casatorie pe "bune"...si nu as vrea sa ma complic cu actele pt ca vreau sa fim impreuna cat mai repede si nu vreau sa fim despartit in continuare dupa nunta !!! k...pina acum toate bune si frumoase...am fost in romania foarte des...ultima oara in septembrie cand ne-am logodit...si am facut chiar o petrecere de logodna!! in mai voi pleca in romania ...ceea ce-mi va da aproximativ o luna ...timp in care pot pregati actele necesare inainte de nunta ( care din nou...este pe 15 iunie)...va cer ajutorul vostru pentru ca am vazut ....ca...va cam pricepeti la acte...la ce-mi trebuie, cum si cand!!! am tot cautat pe site un raspuns concret ...dar nu am gasit nimic...sunt prea multe postari !!! adevarul este ca nici nu am cautat prea mult....imi cer scuze :D

asadar....ce ma sfatuiti?? ce trebuie sa fac...care ar fi primul pas...si ce acte imi trebuie...pentru ce fel de viza sa aplic? va multumesc mult si astept raspunsurile dumneavoastra... am o nunta de planuit in mai putin de 5 luni care-mi da o grama' de batai de cap si nu as vrea ca viza ei sa-mi dea mai mult de furca....merci pentru ajutor inca o data si sa ne auzim cu bine  :D

k...intre timp am mai citit cate ceva....simt ca innebunesc citind atitea posturi....deci vreau sa adaug faptul...ca nu conteaza pentru mine cate hartii voi mai aplica, sau cati bani voi mai cheltui ....vreau doar sa fim impreuna dupa casatorie...sa nu ramana in romania si eu sa ma intorc in state! am inteles ca pentru K-1 e mai usor sa primesti viza, mai rapid...si k-3 dureaza mai mult....pentru ce viza putem aplica ...pentru a ne intoarce impreuna in state dupa nunta??? ma rog nici nu stiu daca este posibil....asa ca please...cine stie si cine cunoaste....v-as fi recunoscator!!

View Complete Thread