Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Re: am luat viza K3!!!!!!!

•  01-13-2008, 08:59 PM

Re: am luat viza K3!!!!!!!

Buna.. sunt noua pe aici, abia ma edific cum stau lucrurile..insa am citit cu mare interes tot ce s-a scris pe aici.

Vad ca pe aici sunt numai persoane binevoitoare si foarte dragute, de aceea am hotarat sa  imi scriu si eu povestea.

Sunt casatorita din aprilie 2007 cu un cetateam american,  casatoria a fost facuta in Romania si am un fiu de 16 ani.

Sotul meu a plecat in luna mai din nou in state si a depus petita I 130 iar pe 12 iunie  a primit confirmarea ca petitia a ajuns la ei

si urmeaza sa fie procesat dosarul .. aceasta confirmarea impreuna cu petitia I 129F pentru viza K3-K4 au fost trimise imediat.

Pe 25  iunie a primit confirmarea ca au ajuns actele si ca procesarea va dura intre 2 si 6 luni, iar pe 12 iulie i-a ajuns o alta

instiintare ca dosarul a fost transferat la un alt office pentru o procesare mai rapida ( zic eiConfused).  \..de atunci nici o alta veste,

am urmarit online statusul cazului si spune ca este in lucru la biroul unde a fost transferat...sunt deja 6 luni de pe 12 ianuarie, 

ce credeti ca ar trebui sa facem? de regula isi respecta termenele?? 

View Complete Thread