Daniela_40: Buna Scaredbaby,
..DRUM BUN!!!..si sunt convinsa ca vei fi asteptata la aeroport 
Te asteptam cu vesti,
Numai bine,
hellooooo everybody,
va scriu de pe taram american.....va multumesc tuturori de urari de drum si sfaturi...pe care le am citit de abia acum dupa ce am sosit. 
nu am avut probleme la vama (inafara ca am ajuns fara un maner la un bagaj.....) hihihi...caci nu am avut mancare si bunatati...doar haine carti, ursuleti de plus, bijuterii si ceva dolari...care nu depaseau suma de 10 000 deci am declarat ca nu am NIMIC. si nu am avut nici o problema.....
am ajuns noaptea pe aici....San Francisco e superb vazut din avion dar si LA nu e mai prejos.....si am fost asteptata la aeroport cu un trandafir.....si restul pana la o duzina ma asteptau acasa plus tortul de ciocolata...zmeurici (fructele mele preferate si mai greu accesibile in romania tot timpul anului cum sunt pe aici...) si o camera decorata superb (nici acum nu am dat jos afisul de pe perete cu "welcome home".....am fost placut surprinsa de romantismul sotului meu care stiam ca exista dar nu in cantitatea aceasta uriasa, mai ales cand a 2a zi mi a si gatit si m a rasfatat....ducandu ma in primul rand la ocean!!!
ce va pot spune este ca am ajuns la 2 noaptea in casa si a 2a zi la 10 dimineata eram la Social Security Administration cerand SSN si asteptand in jur de 2 ore sa am o surpriza rea....daca pot sa i spun asa...mi au refuzat cererea pe motivul ca pt K3 am nevoie si de I 94 (care se completeaza in avion si e atasat si de pasaport) si de I 766 sau I688B....care pe scurt am aflat cand am ajuns acasa ca erau cereri de la ANGAJATORII de aici sa imi obtin SSN). In instructiunile de pe net este intr un mod ambiguu spus ca ne trebuie o sumedenie de formulare toate cu "OR" intre ele si eu am considerat ca I-94 pe care il aveam deja era necesar insa se pare ca nu..... In primul rand am fost trimisa la Immigration (pe care nu am avut timp sa i sun mai ales ca vineri dupamasa nu prea raspunde nimeni la telefon si aici ca este wkend.....).....deci o sa depun ajustarea de statut saptamana aceasta sperand ca o sa fie bine.....si apoi o sa sun luni la DMV sa intreb daca fara SSN am drept sa mi iau carnetul de soferi....cine stie ce se mai intampla...insa ma asteptam la una calda una rece...deci sper ca in continuare va fi ceva placut....
va sarut pe toti si va urez multa bafta!!!! sa fie timpii cat mai usori si sa aud ca ati ajuns cu bine in usa si vi se ureaza frumos de catre un asiatic pe nume CHU....cu o voce adormita, "welcome in United States...
" asta daca aterizati ca mine seara mai tarzior!!
sa ne auzim cu bine!
scaredbaby