Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Re: am luat viza K3!!!!!!!

•  03-14-2008, 05:04 PM

Re: am luat viza K3!!!!!!!

dani80:

eu sunt in state acumam venit in data de 6 martie  si sunt linga sotia mea am inceput sa lucrz cite ceva pe aici si astept ssnr pt a-mi face permisul de conducere dar pina atunci conduc cu asta care il am

dani,

bine ai venit in US!! trebuie sa deschizi un topic pe celalate forumuriBig Smile...vezi ca e unul cu "inceput in america" si sa ne povestesti cum a fost drumul....

in ce stat esti?? cum e cu ajustarea la fusul orar? cum te a primit sotia "acasa"?? ce lucrezi tu? eu nici nu m am dezmeticit primele 2 sapta si tu deja lucrezi?? ssn vine repede...cred ca 2 sapta si cu examenul auto o sa fie bine (eu nu am ssn caci imi trebuie dreptul de munca aprobat ca sa l iau insa carnet pot sa mi i iau si fara ssn...doar pe baza pasaportului si vizei!! deja am luat scrisul si acum astept la sfarsit de martie sa dau examen...caci m am programat deja)....ce scrie in legea statului in care esti? ai grija ca in cali nu ai voie sa condci cu carnet de romania, decat cu viza de turist....dar depinde de la stat la stat legea si e scrisa frumos in carticica de la dmv!! spre deosebire de romania aici chiar exista legi care ar trebui sa se respecte..macar cand dai driving test!! caci pe strada e la fel ca in romania ...cred ca putini soferi ar lua driving test dupa cativa ani....de condus... 

bafta multa si sper sa mai auzim vesti de la tine.....

View Complete Thread