Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

cat de mult conteaza notele din timpul facultatii la admiterea la master in SUA ?

•  04-05-2008, 01:51 PM

cat de mult conteaza notele din timpul facultatii la admiterea la master in SUA ?

Salutare,

am fost vara aceasta in Statele Unite cu un program work&travel si m-am "indragostit" de modul de viata american.Am avut ocazia sa stau vreo saptamana in campusul University of Virginia - este ceva ce nu vezi cu siguranta in regie, si mi-a intrat in cap ideea cu masterul peste ocean . Eu sunt anul 3 acum, la calculatoare - in bucuresti, si desi ma consider un tip desteptut :D nu prea m-au interesat notele de la facultate ( media pe ani este intre 7 si 8 )...vroiam sa va intreb cat de mult conteaza notele din timpul facultatii ? Adica daca as scoate un punctaj bun in GRE ,TOEFL si  avand in vedere notele de la facultate, credeti ca as mai avea sanse sa fiu admis la un master ? Timpul nu-l mai pota da inapoi ca sa "invat" mai mult pt examene, insa as putea sa trag tare si sa invat mai mult pentru testele standardizate, credeti ca are sens ? Multumesc

Filed under: , ,
View Complete Thread