Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Re: numai pentru cei cu visa K3

•  04-18-2008, 09:38 PM

Re: numai pentru cei cu visa K3

mariana,

felicitaaaari! deci te ai convins ca a fost usor...ce ma bucur pt tineParty!!! bafta la pregatiri si zbor usor!! sa ne povestesti imediat ce ai ajuns cum a fost experienta ta!!! cu drumul cu ajustarea....de abia astept sa aud povestea ta. in ce stat ajungi? sotty dc ai spus inainte si nu am prins!! oricum VIATA fericita caci de acum incepe o noua si frumoasa viata si pt tine Wink

...deci daca nu e problema in trecut cu interdictie in us sau cine stie ce istoric care poate sa apara cand te verifica in computer si dc chiar iti cunosti perechea...interviul e simplu.

luckylord BAFTA multa! eu zic ca nu are de ce sa ti fie teama..gandeste te logic: acum stii cam tot ce se poate stii despre interviu...ce te poate intreba decat lucruri pe care le stii...asa ca mai lasa o parte din emotii acasa sau la poarta ca nu si au locul toate in tine cand ajungi acolo...cand intrii in consulat sa intrii ca un invingator...si sa te duci acolo zambitor oamenii sunt draguti si iti zambesc inapoi chiar dc zambetul tau e chiar de emotie....sa vezi ca merge reteta mea..si o sa te relaxezi instantaneu...oricum e civilizata atmosfera!!! sa nu crezi ca e ca in orice loc din romania...o sa fii tratat altfel si o sa te simti altfel. o sa fie bine!

BAFTA tuturor sa va vina raspunsurile si sa aveti bafta la interviu!

View Complete Thread