multumesc daniela,
pot sa ti zic ca cu toate ca e mai bine dpdv legal sa astepti CR1, eu tot K3 as recomanda. noi am asteptat e adevarat 6 luni fix sa ne aprobe (insa ne am casatorit cu inca 5 luni inainte sa depunem actele) apoi au mai durat inca o luna si 20 de zile pana am obtinut viza.....apoi am fost cu baiatu vreo 2 saptamani de rev si craciun anul acesta si am mai asteptata inca 20 de zile pana ne am reunit...deci mie mi se pare mulllt timp mai ales ca eu tot timpu numar din momentul in care ne am hotarat sa facem pasul (adica din aug 2006) cu casatoria si sa fim impreuna...exact atunci cand e o relatie mai arzatoare si sentimentele sunt mai intense noi nu eram impreuna.....insa asa a fost sa fie si acum uitandu ma in urma la vacanta de acum 2 ani pe poze si amintirile pe care le am....a fost frumos asa cum a fost si nu regret nimic!!! absolut tot ce mi s a intamplat de cand l am cunoscut as repeta pas cu pas daca mi s ar mai da o a 2a sansa....asa ca pt mine K3 a fost o maaare binecuvantare si cu toate ca eu am simtit ca ne a unit totusi prea tarziu....e fost bine si asa si acum mi am gasit linistea sufleteasca. cele 3 luni de cand sunt aici nici nu le am simtit....am avut atatea lucruri de invatat si a fost f usor si distractiv..partea cea mai buna a fpst ca am invatat sa gatesc si am avut timp sa ma dumiresc cum merg lucrurile pe aici....e uimitor cum descopar lucruri pe care le stiam deja de la el si tot nu mi vine sa cred ca le traiesc. el imi spunea totul...acum cand traiesc pe pielea mea e parca un vis care nu se mai termina....dar m am obisnuit repede recunosc si sper sa mai am de invatat si mai multe in continuare.....
pupici