daniela,
ce ma bucur ca scotocesti pe forum...si eu am inceput de curand..cand eram in tara aveam prea multe de citit pt pregatirea de america si nu aveam timp sa citesc despre viata celor de pe aici!!
cu putina rabdare cred ca se va elucida totul..in momentul in care vine plicul galben in el se vor afla instructiuni clare si de acolo vei stii daca trebuie si analize ptr baietelul tau sau daca mergeti amandoi la interviu..s ar putea sa mergeti amandoi totusi ca sa l vada ca exista inainte sa i dea si lui viza K4 totusi nu? si poate il si intreaba ce parere are despre sotul tau...si daca se inteleg...nu poate fi prea complicat atata timp cat spune adevarul...nu trebuie sa va stresati nici el si nici tu....o sa fie bine sunt convinsa si de abia astept sa ne povestesti interviul...caci va fi unul deosebit ai diferit de tot ce s a postat pana acum pe forum cel putin in ultima perioada..ca probabil ca anii trecuti au mai fost vize de acest gen dar s au schimbat destule de atunci si zic eu ca in bine
!!!
inca o data bafta!! si daca faci reteta mamei de pasca sa mi spui cum a iesit..eu sunt inebunita...nu cred ca o sa ma satur niciodata echivaleaza cu ouale rosii de paste (deci e nelipsita!!!)
cu drag,scaredbaby