Salutare tuturor !
Sunt nou pe acest forum si cred ca trebuie sa ma prezint si sa va impartasesc cate ceva din gandurile mele.
Numele meu este Aurel si momentan locuiesc in Pitesti (ro). Spun "momentan", deoarece locuiesc cu chirie impreuna cu sotia si cei 2 copii ai nostri.
Povestea noastra nu este una chiar fericita si de vreo 2 ani tot incercam sa cautam solutii pt emigrare, insa din pacate pragul cel mai important este acela ca nu cred ca vom avea suficienti bani (cei pe care ni-i vor solicita pentru prima perioada tampon...). Motivele pentru care am vrea sa emigram, sunt de asemenea foarte multe, dar voi incerca sa nu va plictisesc cu prea multe detalii, decat daca imi veti raspunde si daca veti dori sa ne oferiti sprijin.
Bine-'nteles ca nu voi astepta ajutor financiar sau chiar gazduire; ideea principala e sa ajung acolo, iar apoi nu voi avea liniste pana ce nu voi ajunge "pe picioarele mele".
Dupa multe eforturi de a ma documenta cat se poate de bine, in eventualitatea ca vom reusi, am ales orasul Austin - Texas. Am aflat ca acolo sunt preturile mai scazute la chirii, clima este calda si este un mediu propice pentru educatia si dezvoltarea copiilor. Bine-nteles ca nicio informatie in plus nu strica de la cei care doresc sa ne raspunda si astept acest lucru cu mult interes...
Ca prima masura in intentia de a emigra, si noi, ca si multi alti romani, ne-am inscris in programul "loteria vizelor", iar mai departe nu ne ramane decat sa speram ca vom castiga si lucrul cel mai important >>> ca vom gasi si noi pana la urma pe cineva, care sa ne poata oferi ajutorul necesar si suficient pentru a ajunge in US.
Dumnezeu sa ii ajute pe toti romanii !
Cu deosebit respect,
Fam. Dumitru