Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

unde este mai indicat sa emigrez in Canada ?

Last post 09-26-2005, 03:02 AM by MariusH. 1 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  07-12-2005, 04:45 AM 12059

unde este mai indicat sa emigrez in Canada ?

Doresc sa imi depun actele de emigrare cat mai repede, dar am inteles ca pe partea engleza timpul de asteptare este pana la 2 ani si chiar mai mult, insa pe Quebec mai scurt. Ar dori cineva sa imi acorde un sfat in acest sens ? In cat timp se primeste pe partea franceza raspunsul ? Este necesar testul la centrul francez pt. partea franceza sau nu ?
  •  09-26-2005, 03:02 AM 19979 in reply to 12059

Re: unde este mai indicat sa emigrez in Canada ?

Pe partea franceza dureaza totul de la 6 luni pana la maxim 12 luni insa pe partea federala (engleza) ... din cate am auzit, dosarele au ajuns cu procesarea abea prin 2001 !! Sad [:(] ... nu se cere nici un test de limba insa va trebui sa declari tu in formulare nivelul de cunoastere al francezei si eventual englezei si aceastea vor fi verificate riguros in interviu Wink [;)] asa ca iti recomand sa nu te supraapreciezi la nici una din ele !!!
    Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
View as RSS news feed in XML