Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

familie de tineri casatoriti vor sa emigreze in Canada

Last post 09-26-2005, 02:51 AM by MariusH. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  07-19-2005, 08:28 PM 12921

familie de tineri casatoriti vor sa emigreze in Canada

Am niste prieteni in Romania care se gandesc sa emigreze in Canada.

Stie cineva o firma care se ocupa de asa ceva? Sau detalii cum ar fi: sansele de a fi acceptati, cat timp dureaza de la depunerea dosarului si pana la plecare, daca este complicat procesul si ce probleme pot sa apara.

La ei e putin problema pt ca numai unul dintre ei a terminat facultatea, celalalt in schimb are experienta de munca, iar cu limba franceza nu se prea descurca nici unul.

Vreau sa-i ajut macar cu informatii daca nu pot face mai mult.

Multumesc anticipat.

•  07-20-2005, 01:14 AM 12936 in reply to 12921

Re: familie de tineri casatoriti vor sa emigreze in Canada

Spune-le sa intre pe www.quebec.ro     www.montreal.ro 

Acolo gasesc informatii legate de emigrarea in Canada pe partea franceza.

Cel mai bine insa se pot informa de pe site-ul ambasadei Canadei.

Succes!

•  09-26-2005, 02:51 AM 19978 in reply to 12921

Re: familie de tineri casatoriti vor sa emigreze in Canada

amagio wrote:
    Am niste prieteni in Romania care se gandesc sa emigreze in Canada. Stie cineva o firma care se ocupa de asa ceva?

Nu vreau sa par meschin insa de ce toata lumea apare pe forumuri cu introducerea "am un/niste prieten/i" ??? Ei de ce nu se pot implica singuri in aceasta procedura a emigrarii ? Este foarte important ca in momentul in care ajungi la ambasada sa stii totul despre cum a decurs procesul de emigrare cu lux de amanunte si sa nu mai vorbim de faptul ca trebuie sa arati interes fata de orasul/zona unde vrei sa emigrezi !!

Cum credeti voi ca va pot "alimenta" intermediarii cu aceasta vointa de emigrare ? Eu, desi ma repet, sunt impotriva acestor practici atata timp cat pe siturile oficiale si pe cele din mesajul de mai sus se gaseste TOTUL despre ce trebuie sa faci !!! Surprise [:O]

Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
View as RSS news feed in XML