Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Mafia romaneasca din Australia!

Last post 04-25-2007, 11:37 AM by vali&gaby. 3 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  08-29-2005, 03:39 AM 16670

Mafia romaneasca din Australia!

Crying [:'(]http://www.hotnews.ro/articol_30551-Mafia-romaneasca-a-drogurilor-din-Australia.htm

Oare naravul romanesc nu are lecuire nici dupa ce ne lovim de civilizatie?Crying [:'(]Crying [:'(]

Diandra

•  08-29-2005, 06:54 AM 16677 in reply to 16670

Re: Mafia romaneasca din Australia!

Nu stiu caror interese slujeste autorul articolului respectiv, insa sunt parti din el (referitoare la fosta ambasadoare Manuela Vulpe) despre care eu pot spune ca nu sunt adevarate.
    Nu vreau sa intru in nici un fel de detalii cel putin deocamdata. Un lucru este sigur, actuala ambasadoare a romaniei in Australia este...
    Dar mai bine sa va dau un exemplu: Cand Doamna Manuela vulpe intra intr-o incapere amutea toata lumea si se ridica in picoare,  vorbea (chiar daca cu un pic de accent) cu o dictie si atidudine demna impunand respect de la primul cuvant.
    Cand doamna Visan intra intr-o incapere nu se intampla nimic, pana cand nu se dau coate si intrebi nedumerit de 2-3 ori: care e dom'le? esti sigur ca aia e? Iar cand deschide gura...
    La una din primele intalniri cu comunitatea romaneasca le-a spus cu multa convingere si intonatie de Ferentari ca ea stie engleza "mai bine ca unu care a stat in Australia de 20 de ani". Va asigur ca asa este! Engleza dumneaei este foarte... diferita, probabil mai buna. Wink [;)]
    La plecarea doamnei Manuela serviciile consulare au devenit foarte... birocratice si ineficiente. Probleme care se rezolvau inainte cu un telefon acum dureaza la nesfarsit... etc.

A point is that which has no part.
  •  04-25-2007, 11:34 AM 59954 in reply to 16677

dar care e problema intre a.r.a. si cei de la sf.maria
  •  04-25-2007, 11:37 AM 59956 in reply to 16677

Euclid stii pe cineva in sydney care are experienta si lucreaza in emigrare,pregatire dosar si aplicare?

eu stau in sydney si am nevoie de asa ceva 0412133613

View as RSS news feed in XML