Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

CAUT JOB FOARTE BINE PLATIT SOTIE BOGATA-IUBITOARE

Last post 05-05-2008, 01:40 PM by CyberDog. 40 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  10-19-2003, 08:59 AM 198

CAUT JOB FOARTE BINE PLATIT SOTIE BOGATA-IUBITOARE

Caut un job foarte bine platit,am 28/170/67 corect,serios,minimum 5000euro/luna ,absolvit ASE Bucuresti 1999feb. cu licenta,FAC, FINANTEASIG. BANCI BURSE DE VALORI bUCURESTI ,si o diploma deMANAGEMENTUL PROIECTULUI BIRK-SINCLAIRE'S ANGLIA. E-mail PAULADI26@YAHOO.COM ,pentru ADRIAN,minimum 5000euro/dolari sua/luna. DE ASEMENEACAUT sotie bogata,capabila sa-mi OFERE MULTA IUBIRE SI AFECTIUNE,PENTRU O VIATA DE FAMILIE FERICITA CU 2 COPII,ARMONIOASA,IN CARE SA EXISTE IUBIREA ADEVARATA,MULTA INTELEGERE,DRAGOSTE SINCERA.ROG SI FOTO.
  •  10-21-2003, 10:28 AM 1199 in reply to 198

Re: CAUT JOB FOARTE BINE PLATIT SOTIE BOGATA-IUBITOARE

eu ce sa mai spun:) bineinteles ca rad! cred ca a vazut prea multe filme saracutul si mai ales "tanar si nelinistit". As vrea si eu sa fie viata asa roz, da.... Cu respect al vostru ...Just Vio plin de zambet:))))
  •  12-22-2003, 05:23 PM 1852 in reply to 198

Caut Porsche 2007, gratuit, maxim 5000 mile, culoare rosie.
  •  01-14-2004, 05:33 PM 4035 in reply to 198

Ai reusit sa ma faci sa zambesc ....si crede-ma ca aveam o super durere de cap ,...unde crezi tocmai aici in state... ha ha ha ha ha ha Trezeste-te inainte sa cazi din pat!
  •  01-14-2004, 07:40 PM 4036 in reply to 198

cauti si job si sotie?...sau cauti sotie bogata care sa te plateasca:))??? de ce ceri in euro????....eu unu am vazut numai dolari aici:))
    Never hold your farts in.
    They travel up your spine, into your brain, and that
    is where chitty ideas come from!!!!
  •  01-15-2004, 12:20 PM 4048 in reply to 198

BANII NU SUNT TOTUL! Cu bani potzi cumpara o CASA, Dar nu UN CAMIN. Cu bani potzi cumpara UN PAT, Dar nu SOMNUL LINISTIT. Cu bani potzi cumpara un CEAS, Dar nu si TIMPUL ce se scurge. Cu bani potzi cumpara O CARTE, Dar niciodata CUNOASTEREA. Cu bani potzi cumpara POZITZIA SOCIALA, Dar nu si RESPECTUL. Cu bani potzi cumpara MEDICAMENTE, Dar nu SANATATEA. Cu bani potzi cumpara SEX, Dar nu DRAGOSTEA. Cu bani potzi cumara o ASIGURARE, Dar nu itzi poti cumpara VIATZA. VEZI TU, IN VIATZA BANII NU SUNT TOTUL! (De aceea , daca ai prea multzi.... Trimite-mi-i mie !!!! :)) )

"What nerv's me also destroy me!"
  •  01-15-2004, 02:24 PM 4056 in reply to 198

Hai,ca mi-ati facut ziua.N-am mai ras asa de mult.Cum si gindeam ,ca majoritatea romanilor in tara cred ca America e tara viselor.Trezirea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  •  01-15-2004, 03:26 PM 4062 in reply to 198

apropo de cupluri:)): El si ea sarbatoresc 30 de ani de la casatorie. Acelasi hotel, aceeasi camera. Dimineata, ea isi sufla nasul in cearceaf. El: Asta ce mai e? Ea: Ce, tu atunci nu te-ai taiat la deget sa-mi salvezi onoarea?
    Never hold your farts in.
    They travel up your spine, into your brain, and that
    is where chitty ideas come from!!!!
  •  01-15-2004, 03:29 PM 4063 in reply to 198

pt mnemon You're very funny dude.
  •  01-15-2004, 03:30 PM 4064 in reply to 198

pt mnemon ma facusi sa rad cu lacrimi. Ba mai mult le-am mai trimis si altora discutia asta
  •  01-15-2004, 04:38 PM 4072 in reply to 198

mai fratzilor am ras cu lacrimi ............ ...
  •  03-12-2004, 09:18 PM 2091 in reply to 198

Din pacate sunt multi care viseaza ..... asa frumos, ce se va intampla cu ei cand o sa dea cu nasul de realitate?

"What nerv's me also destroy me!"
  •  03-15-2004, 12:58 AM 2097 in reply to 198

Ori ai probleme foarte mari cu perceptia realitatii ori it bati joc de noi.... oricum m- ai facut sa zambesc, trebuie sa recunosc!
  •  02-06-2005, 12:22 AM 1286 in reply to 198

BINE S, ESTI DE ACORD CU MINE E CLAR CA A PUS MESAJUL LA VRAJEALA CE DUMNEZEU TREBUIE SA FII MULT PREA PROST SA SCRII ASA CEVA . NE-A DAT SUBIECT DE DISCUTIE , OMUL E BINEVOITOR.:))))))))))) DAR FIINDCA TOT AM VAZUT MESAJUL TAU ANONIM REFERITOR LA AMERICA , TOTUSI DE CE VOR SA VINA TOTI AICI ASTA NU INTELEG ..AM SENZATIA CA MULTI CRED CA IN AMERICA DOLARII CRESC IN COPAC!! ASA E?
    Cea mai inversunata lupta este cu tine insuti. Te afli in ambele tabere.(VOLTAIRE)
  •  02-06-2005, 11:17 PM 1294 in reply to 198

:) O dama bine:), cate puncte pe i ai pus tu acummmmmmmm:) LOL
    Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  02-08-2005, 02:21 PM 1305 in reply to 198

PAI POATE NE SPUI SI NOUA COPACII AIA UNDE CRESC DOLARII , UNDE SINT CA NE DUCEM SI NOI LA CULES!
    Cea mai inversunata lupta este cu tine insuti. Te afli in ambele tabere.(VOLTAIRE)
  •  06-03-2005, 04:33 AM 8917 in reply to 198

Darga Adi,
    Iti dorim cautare placuta in continuare! Stiu ca va fi greu sa alegi din gramada de oferte... te putem ajta daca vrei.

A point is that which has no part.
  •  06-03-2005, 05:36 PM 8963 in reply to 8917

Big Smile [:D] caut ziua de ieri! gasitorului recompensa generoasa
    Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
  •  06-03-2005, 06:02 PM 8964 in reply to 8963

laminat wrote:
    Big Smile [:D] caut ziua de ieri! gasitorului recompensa generoasa

Am gasit-o eu, numai trebuie sa vii dupa ea ( adica dupa ziua de ieri) aici, in state.Am nimerit-o cu fusul orar?Confused [8-)]

alien,sa stii ca eu am o "mini-reclamatie" cam greu gasesc " zambaretii" pe care vreu eu sa ii pun.Parca era mai bine inainte.

www.sdphotoartgallery.com
  •  06-03-2005, 07:27 PM 8974 in reply to 8964

Big Smile [:D] mai, tare imi plac mie oamenii isteti. m-ai nimerit, priscillo, m-ai nimerit!

da, cu zimbaretii ai dreptate. am vazut acuma unde s-au mutat si e ok unde sunt, nu mi-e peste mina, dar si mie imi e tare greu sa ma descurc cu ei, ca nu-i mai vad cum arata. nu ma ajuta cu prea mult ca scrie doar ce fel de zimbareti sunt. hai sa-i facem o propunere alienului sa ne puna acolo in lista aia direct fata zimbaretilor in loc de "big smile" sau "wink" sau cum le zice la fiecare. ca tare ar fi bine. eu acuma, daca vreau sa pun alt zimbaret, trebuie sa ma duc in josul paginii la post icon, sa-i vad cum arata, pun cursorul pe ei sa vad cum ii chiama si abia pe urma ma duc sus la lista de zimbareti pt text si caut acolo (daca nu cumva intre timp am uitat cum il chiama pe zimbaretul cu pricina si o iau de la cap) cam prea complicat, de aia nu prea ii mai folosesc, doar un big smile acolo, ceva, ca stiu sigur ca daca-l chiama "big smile" n-are cum sa fie obraznicul ala cu limba scoasa...

Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
  •  06-03-2005, 07:45 PM 8976 in reply to 8974

laminat wrote:

hai sa-i facem o propunere alienului sa ne puna acolo in lista aia direct fata zimbaretilor in loc de "big smile" sau "wink" sau cum le zice la fiecare. ca tare ar fi bine. eu acuma, daca vreau sa pun alt zimbaret, trebuie sa ma duc in josul paginii la post icon, sa-i vad cum arata, pun cursorul pe ei sa vad cum ii chiama si abia pe urma ma duc sus la lista de zimbareti pt text si caut acolo (daca nu cumva intre timp am uitat cum il chiama pe zimbaretul cu pricina si o iau de la cap) cam prea complicat, de aia nu prea ii mai folosesc, doar un big smile acolo, ceva, ca stiu sigur ca daca-l chiama "big smile" n-are cum sa fie obraznicul ala cu limba scoasa...

sa stii ca si eu fac la fel,prima data ma duc in josul paginii sa vad cam pe langa cine  e "zambaretul" pe care il vreau eu, si apoi il aleg de sus.Cine se mai inscrie in clubul mini-reclamatiilor?Confused [8-)]

www.sdphotoartgallery.com
  •  06-03-2005, 07:57 PM 8979 in reply to 8976

eu n-as vedea asta ca pe o reclamatie, mai degraba o propunere pt imbunatatirea situluiWink [;)]
  •  06-04-2005, 08:56 AM 9009 in reply to 198

pauladi26 wrote:
    Caut un job foarte bine platit,am 28/170/67 corect,serios,minimum 5000euro/luna ,absolvit ASE Bucuresti 1999feb. cu licenta.

Jupine, daca asta-ti doresti, SUCCES ! Sa nu te multumesti cu nimic mai putin pentru ca in final este vorba de viata ta si nu merita sa ti-o compromiti aiurea !

•  09-05-2005, 05:45 PM 17542 in reply to 198

Nu se poate fratilor.S-a comis o greseala atunci cand a redactat anuntul,anume ca,din neatentie a mai tastat un zero langa 500.Dar...daca este realmente adevarat ce cere,eu am plecat sa ma culc iarasi,caci cred ca nu m-am trezit din somn... inca.Si....daca gaseste ceea ce cauta,anuntati-ma si pe mine fratilor caci asta sigur a baut TNT.[trinitrotoluen]
    ΜΙΧΑΛΗΣ
  •  09-06-2005, 11:32 PM 17650 in reply to 198

NU ..... cumva esti si fetita..... eu zic sa/ti cumperi una noua ,sa functioneze mai bine ...ca... ai uzat prea tare aparatul .... homosexual vaisator  ....5000 pe luna ...ce bine te platesc barbatii ....
  •  11-03-2005, 04:40 PM 24767 in reply to 17650

Eu am doua conditii care indeplinesc cerintele tale:  sunt si sotie si iubitoare! Te intereseaza?
  •  02-22-2006, 09:35 AM 35708 in reply to 24767

De ce radeti??!! Ideea omului e f buna. Big Smile [:D] Haideti sa cerem cu totii ce vrem: sotii, soti ( bogati, neaparat ) , copii, bani ( chiar din copaci ), ca poate ne ajuta cineva sa-i gasim. Eu aicea sunt! Big Smile [:D]Big Smile [:D]Big Kiss [:k]
    • Post Points: 0