Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Orce mod de a ajunge in New York

Last post 10-10-2006, 11:27 PM by Terente. 4 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  09-27-2005, 09:24 AM 20082

Orce mod de a ajunge in New York

cu pot ajunge din R.Moldova in state
  •  09-27-2005, 09:44 AM 20087 in reply to 20082

Re: Orce mod de a ajunge in New York

CU AVIONULBig Smile [:D]
  •  09-27-2005, 03:20 PM 20138 in reply to 20087

Hai mai Roxy , esti asa de rea cu omu' Stick out tongue [:P], dar daca ia trenul si dupa aia vine cu vaporul , ce-i asa de rau???Big Smile [:D] ...cu "My heart will go on" in casti.... Music [8]
    "If [man] is not to stifle his human feelings, he must practise kindness towards animals, for he who is cruel to animals becomes hard also in his dealings with men. We can judge the heart of a man by his treatment of animals."
    Immanuel Kant
  •  09-27-2005, 07:10 PM 20173 in reply to 20082

prodan wrote:
     cu pot ajunge din R.Moldova in state

Undeva pe langa Universitate e un bar subteran unde 3 moldoveni din R Moldova vand tot felul de bauturi....Prodane, o sa ti se para ciudat si te intrebi dar oare ce legatura are asta cu venirea mea in state???? Ei uite cum stau treburile....modul cum prepara ei bauturile si cum le servesc ii face sa fie unici in tot bucurestiul...crede-ma ca am colindat prin mai toate bodegile din bucuresti dar ca la ei nu am gasit niciunde. De cate ori am fost acolo m-am imbatat cumplit. Dar mai acum cateva luni am aflat de la niste prieteni ca cei trei au plecat in state sa munceasca ca barmani....

In cateva cuvinte ce pot sa iti spun este ca isi faceau meseria foarte bine, veneau tot timpul cu lucruri noi si nimeni in domeniul lor nu mai era ca ei.

Fa si tu la fel ca ei si vei ajunge in state mai repede decat crezi.

La fel alt caz cu unul care e degustator de vinuri, acum lucreaza la o vinarie in california...tot moldovean de-al tauBig Smile [:D]

Bafta!

Never hold your farts in.
    They travel up your spine, into your brain, and that
    is where chitty ideas come from!!!!
  •  10-10-2006, 11:27 PM 51749 in reply to 20173

bai sa fie! au plecat aia in state? si io cand am ajuns din amsterdam in bucuresti tot acolo am ajuns cu frate-miu care are o firma de limuzine in bucuresti si l-au pus moldovenii sa bea un pahar in flacari ca a trebuit sa cautam o cheie de la o masina vreo cinci ore caci asta mik nu mai avea simtzamantul timpului. bine ca au plecat furiosu-le caci ma indreptam spre ei in decembrie si acu aflu ca trebuie sa aduc absinthul de acasa
View as RSS news feed in XML