Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

nume loteria vizelor

Last post 10-18-2006, 01:29 AM by bianka. 44 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  10-07-2005, 01:54 PM 21121

nume loteria vizelor

Spuneti-mi si mie cum scriu numele unei persoane in formularul pentru loteria vizelor, daca numele lui mic e format din doua nume cu cratima X-Y. Il fac pe X first name, si Y middle name, sau X-Y first name, sau cum........!?

Ex. Popescu Iulian-Adrian

Failure is Never quite as frightening as Regret!
  •  10-07-2005, 02:00 PM 21125 in reply to 21121

Re: nume loteria vizelor

In opinia mea Iulian e first name, Adrian e middle name.

Am si eu problema asta, ca la fel, sunt bogata in nume.

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  10-07-2005, 02:03 PM 21126 in reply to 21121

Eu am completat pe toate formularele, pentru ambasada si apoi aici numele spart in doua, ca first name si middle name , mai ales ca pe pasaport am vazut ca disparuse cratima.... Cei de la pasapoarte, am auzit mai multe cazuri, nu mai trec cratima..... (nu stiu daca e regula generala dar la mine si inca, cateva cazuri pe care le stiu asta s-a intamplat).

•  10-07-2005, 02:14 PM 21131 in reply to 21121

Fuzzy wrote:
    Spuneti-mi si mie cum scriu numele unei persoane in formularul pentru loteria vizelor, daca numele lui mic e format din doua nume cu cratima X-Y. Il fac pe X first name, si Y middle name, sau X-Y first name, sau cum........!?

Ex. Popescu Iulian-Adrian

Adrian este numele tatalui lui ? sau Iulian? intreaba-l cum il cheama pe tatal lui

Never hold your farts in.
    They travel up your spine, into your brain, and that
    is where chitty ideas come from!!!!
  •  10-07-2005, 02:14 PM 21132 in reply to 21126

Aici e buba, ca in pasaport nu a disparut cratima..... si nici nu e un nume care s-a contopit.....ca Ana-Maria , ci doua nume distincte care au fost scrise cu cratima, ca atata a dus-o mintea la vremea aceea pe cea de la starea civila.

•  10-07-2005, 02:18 PM 21134 in reply to 21131

Nu.....nu are nici o legatura cu numele tatalui.... oricum era un exemplu luat la intamplare ca e mai usor deat sa ma pierd in X si Y. Nume de familie si doua nume mici, cum am mai zis, dintr-un oarecare motiv obscur, au fost scrise cu cratima. Stiu ca pe vremea cand se aplica cu formular scris de mana stiu ca erau foarte......"particular" la chestii de genul asta.

•  10-07-2005, 02:26 PM 21138 in reply to 21132

Fuzzy wrote:
    Aici e buba, ca in pasaport nu a disparut cratima..... si nici nu e un nume care s-a contopit.....ca Ana-Maria , ci doua nume distincte care au fost scrise cu cratima, ca atata a dus-o mintea la vremea aceea pe cea de la starea civila.

eu zic ca trebuie sa completezi cum e in pasaport. oricum inregistarea la loterie se face dupa un numar serial si nu dupa numele fiecarui aplicant. Sunt aplicanti cu aceleasi nume. In cazul ca va castiga cei de la ambasada ii vor cere pasaportul si vor compara cu formularul. Vezi ca in pasaportul romanesc scrie in engleza care e surname si first name

Never hold your farts in.
    They travel up your spine, into your brain, and that
    is where chitty ideas come from!!!!
  •  10-07-2006, 12:21 PM 51629 in reply to 21138

Ce ati mai descoperit intre timp ? Ca si eu am aceeasi problema. Numele e      Nume X      Prenume Y-Z. Ce trec la First name si Middle name? Astia nu au pasapoarte, deci nu pot sa ma ghidez dupa aia. Asta au trecut in cartea de identitate. Multumesc!
    Alea iacta est.
  •  10-07-2006, 01:24 PM 51632 in reply to 51629

Asa ca si mai sus:

Popescu Ana - Maria

First name: Y ( Ana )

Middle name: Z ( Maria )

Last name : X ( Popescu )

Popescu Anamaria

First : Anamaria

Middle : -

Last: Popescu

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  10-07-2006, 03:53 PM 51640 in reply to 51632

Multam! J., apropos, tu iti mai verifici e-mail-ul din cand in cand? Asta e, se pare ca o sa ne vedem in State, ca in Romania nu am apucat. Sad

Alea iacta est.
  •  10-08-2006, 06:11 AM 51647 in reply to 51640

Am si eu o prietena care vrea sa aplice pentru loterie dar nu se descurca cu poza.Voi cum a-ti procedat?
  •  10-08-2006, 09:46 AM 51650 in reply to 51647

Pai eu le-am spus prietenilor mei din Europa sa se duca sa faca niste poze la un studio profesional, care sa respecte dimesiunile din informatiile pentru loterie (de preferinta fotografii digitale, sa nu mai trebuiasca scanate, ca sa economisiti un pas) si apoi mi le-au trimis pe  e-mail, le0am verificat pe travel.state.gov daca sunt bune si am completat aplicatia.
    Alea iacta est.
  •  10-08-2006, 11:17 AM 51656 in reply to 51650

Multumesc pentru raspuns.Am cerut adresa ta  de email de la Alien.Vreau sa vorbesc cu tine.

•  10-09-2006, 02:13 AM 51670 in reply to 51632

Justinia imi spui te rog ce trebuie scris la 8. In care of

Multumesc

•  10-09-2006, 02:56 AM 51671 in reply to 51670

Bianka,

La `in care of` treci numele si adresa la care doresti sa primesti plicul 1, daca treci numele tau, completezi adresa ta de acasa, daca doresti ca plicul sa vina la mama ta, de exemplu, treci numele mamei si adresa ei.

La Citta degli Angeli
  •  10-09-2006, 08:43 AM 51682 in reply to 51671

Multumesc Justinia!Big Smile
  •  10-11-2006, 03:20 PM 51772 in reply to 51640

thana:

Multam! J., apropos, tu iti mai verifici e-mail-ul din cand in cand? Asta e, se pare ca o sa ne vedem in State, ca in Romania nu am apucat. Sad

Ah, ba da, verific adresa asta de e-mail in fiecare zi, numai ca n-am putut sa-ti raspund atunci, aveam intalnire programata cu Mireille, dar sigur ne vedem in State cand voi vizita Mi Stick out tongue

La Citta degli Angeli
  •  10-11-2006, 05:44 PM 51777 in reply to 51772

Justinia:

Ah, ba da, verific adresa asta de e-mail in fiecare zi, numai ca n-am putut sa-ti raspund atunci, aveam intalnire programata cu Mireille, dar sigur ne vedem in State cand voi vizita Mi Stick out tongue

Rusineee J....te intalnesti cu indivizi banati de pe RP...de 3 ori rusine!!!!!Sad

•  10-11-2006, 06:19 PM 51780 in reply to 51772

Justinia:
    thana:

De acord, numai sa nu fie Mireille prin preajma.

Alea iacta est.
  •  10-12-2006, 03:40 AM 51784 in reply to 51780

Cam greu, Thana, m-am legat atat de tare de MIreille, incat mi-e imposibil sa vizitez Mi fara sa fie si ea cu mine .

Hai ca am poluat topicul.Zip it!

La Citta degli Angeli
  •  10-12-2006, 07:14 AM 51791 in reply to 51784

6. Country of Eligibility for the DV Program

Are you claiming eligibility based on the country where you were born?

YesNo

If not, you must enter the country from which you are claiming eligibility.

Justinia, aici la prima intrebare raspund No si selectez tara?

•  10-12-2006, 07:52 AM 51792 in reply to 51791

Bianca, raspunzi cu YES pentru ca Romania este tara in care te-ai nascut si este eligibila ptr DV 2008.

La Citta degli Angeli
  •  10-12-2006, 07:55 AM 51793 in reply to 51792

Multumesc Justinia, scuze ca te tot intreb, dar acum studiez amanuntit toate intrebarile si sunt stresata sa nu gresesc ceva.

Daca nu am copii, la nr copiilor trec 0, sau liniuta sau N/A?

•  10-12-2006, 08:08 AM 51794 in reply to 51793

Nici o problema, ma bucur ca iti pot fi de folos si m-as bucura mai mult sa ma anunti anul viitor ca ai primit plicul 1 !! :)

Peste tot unde `nu ai` :), treci N/A, daca nu ai variante de bifat.

La Citta degli Angeli
  •  10-12-2006, 08:14 AM 51795 in reply to 51794

Big Smile, multumesc Justinia, Doamne ajuta sa fie asa!
  •  10-12-2006, 01:30 PM 51804 in reply to 51794

Re: poza-loteria vizelor

Buna, poti sa imi spui si mie, te rog, la poza pt. loteria vizelor trebuie sa apar nemachiata si imi dau jos si cerceii din ureche ? Iar la gat sa nu port nici o bijuterie mai evidenta ? Asa mi-a zis doamna de la centrul foto. Are dreptate ? Mi se pare cam exagerat pt. ca pe site nu se da nici un detaliu cu privire la acest lucru, cu exceptia detalliilor tehnice.

Multumesc.

Luminita.

•  10-12-2006, 02:15 PM 51805 in reply to 51804