Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

please...ajutati-ma si pe mine.!?

Last post 11-19-2005, 11:49 PM by thana. 3 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  11-19-2005, 04:45 AM 26408

please...ajutati-ma si pe mine.!?

salut si bine v-am gasit.

am o rugaminte la voi Sotul meu locuia in canada(toronto)(e cetatean canadian), s-a mutat in Romania pentu mai multe afaceri&bussinis,iar eu sint nevoita sa merg pina in toronto sa-mi aduc lucrurile din casa(saltele,tv,combina muzicala,microunde.laptop etc.......si multe altele)Am o nelamurire..........se poate trece vama?sau ce sa fac?ma taxeaza pentru aparatura.Mentionez ca eu locuesc in usa.

As dori foarte mult daca se poate numarul de telefon de la vama din Sarnia sau de la imigration din Sarnia sau chiar din windsor.

multumesc frumos.Smile [:)]

•  11-19-2005, 11:07 AM 26421 in reply to 26408

Re: please...ajutati-ma si pe mine.!?

Daca locuiesti in USA si esti legal, esti OK. Poti sa-ti aduci toate lucrurile (mobila, electronice, sotul meu a adus chiar si aparatele electrice din garaj ). El a trecut vama prin Windsor, cu un U-Haul condus de tatal meu. Nu a platit nici o taxa si nici macar nu l-au controlat. Nici nu a avut o lista cu inventarul pentru ca ne-am adus aminte prea tarziu ca sa facem una. Totusi e bine sa ai o lista cu inventarul,. Stiu pe cineva care a trecut prin Sarnia si i-au cerut lista. Nici persoana respectiva nu a platit nimic. Uite un link util cu nr de tel : http://www.dwtunnel.com/customs.html
    Alea iacta est.
  •  11-19-2005, 06:14 PM 26433 in reply to 26421

locuesc in michigan,si sint cetateana in usa.

Merci mult....

•  11-19-2005, 11:49 PM 26441 in reply to 26433

Aha! Atunci e diferit de situatia sotului meu. Suna intai si intreaba! Sotul meu e cetatean canadian si la vremea respectiva avea decat H1B. Am facut figura cu mutatul inainte sa depunem actele pentru el, pentru rezidenta. asa ca mai bine suna si intreaba, sa fii sigura.
    Alea iacta est.
View as RSS news feed in XML