Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Evenimente de Craciun in Seattle?

Last post 12-06-2005, 09:30 AM by bonepaula. 4 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  12-04-2005, 07:39 PM 27408

Evenimente de Craciun in Seattle?

Nu am gasit nicaieri nici un eveminent legat de Craciun nicaieri in Seattle, asa ca intreb daca stie cineva ceva?

Sunt evindent evenimente legate de Biserica Penticostala, dar cautam ceva in afara de asata...

mersi Drinks [D]

•  12-04-2005, 10:16 PM 27422 in reply to 27408

Re: Evenimente de Craciun in Seattle?

Aceeasi intrebare pentru Detroit. Stie cineva de vreun spectacol de colinde sau macar un spectacol romanesc?
    Alea iacta est.
  •  12-05-2005, 05:20 PM 27528 in reply to 27422

Chiar asa! Nu stiu nimik sa se intample in Detroit, dar m-ar interesa foarte mult. Salutari!
  •  12-06-2005, 05:53 AM 27574 in reply to 27528

Sigur vei gasi evenimente daca cauti.Biserica ortodoxa inca nu s-a construit ,din pacate,dar in fiecare duminica si sarbatoare este inchiriata biserica ruseasca care este pe undeva prin partea de nord a orasului ,poti vedea adresa pe ROCLUB .Stiu ca biserica editeaza ubn buletin lunar cu toate activitatile si petrecerile date de romani ,buletin pe care-l trimite romanilor care merg mai des la biserica .

Din cite stiu eu de Pasti si Craciun au intilniri foarte frumoase ca de altfel si-n fiecare duminica dupa slujba .

Parintele Ion Catana si sotia dumnealui se implica foarte mult .

Cauta si vei gasi !

Eu sper sa va simtiti bine de sarbatori si voi cei de departe .

•  12-06-2005, 09:30 AM 27590 in reply to 27574

Am fost anul trecut la Revelionul organizat de Biserica Ortodoxa din Seattle....si a fost super !!!! Distractie, voie buna si oameni super...

Asa ca te indrum si eu.....sa iei legatura cu Parintele Catana....cu siguranta vei simti sarbatorile alaturi de acei oameni !

Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
View as RSS news feed in XML