|
|
de ce se insoara americani cu romance?
Last post 04-25-2007, 01:46 AM by AdrianaLo. 98 replies.
-
12-23-2005, 11:39 AM |
-
Mireille
-
-
-
Joined on 12-15-2005
-
-
Posts 618
-
Points 4,605
-
|
de ce se insoara americani cu romance?
man se-ntreba intr-un alt topic cum e pentru o romanca sa fie maritata c-un american si, tot el, facea asa o usoara aluzie peste care trecea foarte grabit, cam care ar fi unele dintre motivele pentru care o romanca s-ar marita cu un american! Dar, ma rog...iubire-neiubire...e treaba lor si ele duc crucea...
intrebarea se pune acu'... da' americanu'? de ce prefera el o romanca unei americance get-beget de-a lui, made in USA care cert nu alearga dupa green card?
cu sigurantza cu totii am auzit de miresele comandate pe internet din rusia...ma intreb io asa in mintea mea, de ce incearca el sa-si ia lumea-n cap, sa dea iama-n alte natzionalitatzi? ce-l face pe el? ce-l determina? ce e in neregula cu americanca lui? voi ce parere avetzi?
mie mi-a facut o confidentza unu' mai demult, da' n-am insistat cu intrebarile, din pacate sau din nefericire. (asta era cam proaspat iesit de la un training d-ala-n grup, de-al lor, de te ajuta sa cope cu cine stie ce dracie si mi-era sa nu-i rascolesc micutzului cine stie ce aspect ce n-apucasera aia sa-l vindece) si-mi zice el cum ca americancele sunt niste 'tarfe', care n-au pic de respect pentru ele...ce-o fi vrut el sa zica, numai el stie...si aia de la cercu' lui... io una, la vremea respectiva, n-am vrut sa aflu mai multe...da' ete, ca vreau acu'! ![Stick out tongue [:P]](/emoticons/emotion-4.gif)
hai, saritizi!!!
|
|
-
12-23-2005, 12:03 PM |
-
Mireille
-
-
-
Joined on 12-15-2005
-
-
Posts 618
-
Points 4,605
-
|
Re: de ce se insoara americani cu romance?
...mda, sa revenim...
si am mai auzit, iarasi, din varii surse, cum ca americanu' ar prefera o fatuca din alta parte a lumii, in primul rand ca scapa mai ieftin, americanca fiind foarte "demanding", pe langa asta, "alba-ca-zapada" mai face si-o curatzenie prin casa, ii mai trage si catzi plozi vrea el, ii mai si gateste, pe cand...cu americanca feminista si emancipata e oarecum mai dificil...
sa fie adevarat? sa fim noi kiar asa ieftine si docile?!!!
si ma mai gandesc io asa, la o kestie...se-soara el cu alba-ca-zapada... oare il macina asa, din cand in cand, tacit intrebarea "oare kiar ma iubeste sau...viza...greencardu'....cetatzenia...?" sa fie aventajele de mai sus suficiente incat sa accepte americanu' sa traiasca o viatza in...incertitudine? sau poate ca nu-i pasa? poate kiar nu-l intereseaza motivul? voi ce credetzi?
|
|
-
12-23-2005, 12:08 PM |
-
MAN
-
-
-
Joined on 03-04-2004
-
-
Posts 406
-
Points 3,875
-
|
Draga Mireille imi dau si eu cu parerea desi nu sunt american nascut aici.
Din ce am vazut si discutat si eu cu colegii si prietenii mei americani in principiu prefera de ale lor. Nu toate sunt tarfe asa cum sugera nu-s ce individ pomenit mai sus. Problema la ei este sa isi gaseasca una apropiata de nivelul lor. Adica una apropiata din pct de vedere educational si nu in cele din urma material.
Eu cred ca prefera alte nationalitati cei ce nu sunt in stare sa isi gaseasca aici pe placul lor sau cei ce au probleme. Nu cred ca un tip super cu o pozitie sociala cu casa si tot ce ii trebuie chiar si in pantaloni nu gaseste o americanca pe placul lui aici. Ca sunt destule americance ok, sa recunoastem.
Sunt unii care prefera de alte natii pentru ca daca eventual au probleme in mariaj stiu cum sa faca sa nu iese jumuliti asa cum ar iesi dintr-un mariaj cu o americanca...care ar sti sa ii ia si haina de pe el. Asa prefera o rusoaica sau de ce nu romanca fericite sa ajunga in america si multumite sa li se ofere un trai decent. Si unde mai pui ca romanca isi ia si un job si aduce si bani in casa cum se spune.
Apropo multi prefera asa cum vedeti asiaticele. Stiti de ce? In primul rand sunt femei care odata casatorite se dedica total familiei datorita culturii lor. Sunt chibzuite la bani, nu cheltuie mult pe fel de fel asa cum face o americanca si de ce nu si o romanca...
Si tineti-va bine la faza asta. Stiti ce spune o asiatica daca sotul o inseala? Spune ca ea a fost de vina pentru infidelitatile sotului ca nu a stiut sa il tina langa ea. Asta da mentalitate....romancele ar trebui sa o adopte.... am aruncat deja manusa si sigur o sa ma trezesc cu o multime de oale cu laturi in cap de la forumistele noastre...dar ma bucur ca sunt doar virtuale...ele laturile....
|
|
-
12-23-2005, 12:32 PM |
-
Mireille
-
-
-
Joined on 12-15-2005
-
-
Posts 618
-
Points 4,605
-
|
MAN, suna foarte plauzibil ce zici tu... cred ca ai stat de vorba cu oameni deskisi care au mai fost si sinceri cu tine! ![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif)
da' ce crezi tu de ce ziceam eu in al doilea mesaj? tu crezi ca cei de se-nsoara cu albe-ca-zapezile au asa, ceva remuscari ascunse, cum ar fi "da' io kiar sunt iubit?" tu crezi ca ii macina incertitudinea?
|
|
-
12-23-2005, 12:40 PM |
-
Adryan1979
-
-
-
Joined on 11-17-2005
-
-
Posts 357
-
Points 2,860
-
|
|
-
12-23-2005, 12:40 PM |
-
M.E.K
-
-
-
Joined on 11-24-2005
-
-
Posts 155
-
Points 765
-
|
Da' de ce sa te trezesti cu laturi? Este parerea ta...Si, per total, ai
dreptate. Asa este. Un american care nu-si gaseste una de-a lui...are
el "ceva". Cel cu care m-am casatorit eu si-a dorit insa de la inceput
o europeanca. Pur si simplu. A petrecut mult timp in Islanda, Suedia,
Germania si Romania. A avut si relatii cu americance. Adevarat ca nu e
genul "de casa". De-aia nici nu-l prea intereseaza gatitul meu (desi
apreciaza) sau sa fie "mileul" aranjat pe masutza pt cafea...Si,
recunosc, faptul ca e american a contat. Nu pt ca vroiam cu tot
dinadinsul sa ajung aici (BTW, nici nu-mi place), ci imi doream un
barbat care sa NU fie roman. Aveam eu motivele mele. Ca E
american...s-a nimerit. Cat despre green cardul "lui" si alte
bazaconii...ma doare fix in cot! Numa' ca imi trebe ca sa-mi iau
serviciu si sa aduc bani in casa
"Driving down an endless road/Taking friends or moving alone/Pleasure at the fairground on the way..."
|
|
-
12-23-2005, 12:44 PM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
MAN wrote:Si tineti-va bine la faza asta. Stiti ce spune o asiatica daca sotul o inseala? Spune ca ea a fost de vina pentru infidelitatile sotului ca nu a stiut sa il tina langa ea. Asta da mentalitate....romancele ar trebui sa o adopte....
Chiar am cunoscut o fata de nationalitate romanca dar de mai mult de 15 ani in State. Si ea e adepta acestei teorii. Deci se poarta si pe la alte case![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif)
|
|
-
12-23-2005, 12:48 PM |
-
Mireille
-
-
-
Joined on 12-15-2005
-
-
Posts 618
-
Points 4,605
-
|
|
-
12-23-2005, 12:53 PM |
-
Adryan1979
-
-
-
Joined on 11-17-2005
-
-
Posts 357
-
Points 2,860
-
|
Mireile bineinteles ca sunt si exceptii la second hand rule ![Big Smile [:D]](/emoticons/emotion-2.gif) ![Big Smile [:D]](/emoticons/emotion-2.gif) dar
de cate ori am vazut un cuplu american-romanca..nu de foarte multe ori
bineinteles....de vreo 5 ori...in patru dintre ele, ea arata ok spre
acceptabila..iar el arata gen mistoul clasei de liceu ![Big Smile [:D]](/emoticons/emotion-2.gif) si nu
vreau sa fiu rau dar....aratau penibil......ceva de genul cand
mergi in Romania pe strada si vezi un gras batran nasol cu una bomba
sexy de 21 ani,,,tinandu se de mana.....adica tre sa fii bou
complet sa nu ti dai seama unde este atractia
|
|
-
12-23-2005, 12:53 PM |
-
MAN
-
-
-
Joined on 03-04-2004
-
-
Posts 406
-
Points 3,875
-
|
Mireille wrote:
MAN, suna foarte plauzibil ce zici tu... cred ca ai stat de vorba cu oameni deskisi care au mai fost si sinceri cu tine! ![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif)
da' ce crezi tu de ce ziceam eu in al doilea mesaj? tu crezi ca cei de se-nsoara cu albe-ca-zapezile au asa, ceva remuscari ascunse, cum ar fi "da' io kiar sunt iubit?" tu crezi ca ii macina incertitudinea?
Draga mea, eu daca as fi american nascut aici mi-as gasi o americanca. Sunt atatea americance carora eu nu le vad nici un cusur major. Ideea ca romancele fac menaj in casa nu e de pus in rama. O americanca cu 200k salariu nu are nevoie de facut menaj in casa. Insa sa fim cinstiti ca si romancele odata ajunse aici se transforma. si nu mai gatesc sau fac cleanning in casa asa cum o faceau in Ro. Dar o romanca e mai greu sa ajunga sa castige cat o americanca....si stim cu totii de ce. E trist dar adevarat. Chiar invit forumistele sa ne spuna daca aici in USA fac menaj sau gatesc mai mult sau mai putin ca in Ro.
Raspunzand la intrebare cu remuscarile ascunse ale yankeilor vis-a-vis de iubirea sotiilor importate eu cred ca difera de la individ la individ.
Pe unii chiar ii iubesc nevestele importate. Pentru ca femeie are un mecanism sa zicem diferit de al unui barbat. Adica poate sa isi iubeasca sotul pentru ca ii ofera o viata linistita si lipstia de griji si atunci incepe sa il si iubeasca ca doar ii satisface toate nevoile inclusiv cele materiale. Deci femeia poate iubi sincer un barbat ca urmare a faptului ca acesta ii ofera un confort afectiv si material. La femeie afectivul e foarte important si acesta are legatura f mare cu materialul. Vreti nu vreti sa recunoasteti asa este.
Prin urmare un barbat stie cum sa faca o femeie fericita important e sa vrea si sa si poata prin urmare americanii sau orice alt barbat nu cred ca pot avea remuscari ascunse daca stiu , daca vor si daca au cu ce...sa isi faca consoartele fericite pentru ca asa cum spuneam materialul le poate face fericite.
|
|
-
12-23-2005, 12:58 PM |
-
MAN
-
-
-
Joined on 03-04-2004
-
-
Posts 406
-
Points 3,875
-
|
Si ca sa completez stiu o romanca ce a cunoscut pe net un american. Ei bine dupa nu mai mult de 2-3 saptamani de converstatie pe net a declarat ca il iubeste sincer mai ales dupa ce americanelul i-a spus romancutei ca are yacht, casa mare, ca e manager si ca are si cateva milioane prin cont....
ei bine nu a mai contat ca un romans o iubea chiar adevarat ...milioanele americanelului au facut-o sa se declare fericita. Trist dar adevarat dar asa sunt femeile facute.
|
|
-
12-23-2005, 01:45 PM |
-
Mireille
-
-
-
Joined on 12-15-2005
-
-
Posts 618
-
Points 4,605
-
|
|
-
12-23-2005, 01:55 PM |
-
Mireille
-
-
-
Joined on 12-15-2005
-
-
Posts 618
-
Points 4,605
-
|
si-acu' sa-tzi raspund si la restu' ca ma enervai asa de tare ca trebui sa apas pe send imediat!!!!
mda, cred ca la un moment dragostea se poate confunda cu multzumirea izvorata de confort, buna-stare...etc...mai ales ca te gandesti la un moment dat "eh, si de-as avea unu' de-l iubesc si ma-seala cu toate tarfele?... si mai mult as suferi!" si-atunci inghitzi in sec si te multzumesti si cu ala de-l ai...
da' mai stiu femei care ar avea toate motivele sa-si iubeasca barbatul de alaturi dar nu pot sa o faca doar pentru ca...acela le da kiar totul! nu exista nici un obstacol de sarit, nici un challenge mic acolo... si prea multa suficientza te sufoca!
ai vazut-o pe micutza Scarlett cum a alergat toata viatza dupa al Ashley nostalgic cand l-a avut mereu pe nea rhett la degetu' mic ![Stick out tongue [:P]](/emoticons/emotion-4.gif)
stiu, e doar un roman/film dar crede-ma, multe femei se regasesc in acel caracter! ![Wink [;)]](/emoticons/emotion-5.gif)
|
|
-
12-23-2005, 03:10 PM |
-
MAN
-
-
-
Joined on 03-04-2004
-
-
Posts 406
-
Points 3,875
-
|
Draga mea, nu trebuie sa te enrvezi. Exista si femei si barbati carora doar banii sunt suficienti sa fie fericiti. Stiu si un roman de 40 de ani de s-a casatorit cu o americanca de 80 si dupa 5 ani ea a dat coltul si el a ramas cu casa , masini samd.
Prin urmare sunt oameni, nu spun barbati sau femei ci oameni care pun banii inainte de dragoste in speranta ca avand banii acestia le vor induce si dragostea. Si unora le-o si induce. Asta e realitatea din pacate.
Acum nu neg ca fiecare din noi mai avem ganduri ascunse si eu m-am visat sa petrec o noapte cu Pamela Anderson sau Paris Hilton dar ...
Si inchei cu un banc...nu e copy & paste il reproduc din mine...asa ca apreciati. Sunt convins ca multi il stiu deja.
Un barbat (fie si american ca e on topic) a vrut sa isi aleaga o sotie dintre 3 femei. I-a oferit fiecareia 5000 USD sa vada cum ii cheltuie si apoi sa decida.
prima, o americanca a investit banii in stocks zicand ca asa o sa sporeasca investiile viitoarei familii.
a doua (o romanca ce a zis ca o sa cheltuie banii pe cosmetice sa se faca mai frumoasa sa o placa sotul
a treia o asiatica a zis ca o sa cheltuie banii pe bunuri folosite in casa electronice, mobila samd
Ei bine pe care credeti ca a ales-o tipul? Raspunsul intr-un post ulterior.
|
|
-
12-23-2005, 03:11 PM |
-
MAN
-
-
-
Joined on 03-04-2004
-
-
Posts 406
-
Points 3,875
-
|
Mireille wrote:
Pai nu am zis eu ca tu ai face-o sau ai facut-o. Dar alte reprezentatnte ale "sexului frumos" uite ca ar face-o.
|
|
-
12-23-2005, 11:07 PM |
-
thana
-
-

-
Joined on 03-05-2005
-
Clinton Twp, Mi
-
Posts 831
-
Points 8,360
-
|
MAN wrote:
(...)Chiar invit forumistele sa ne spuna daca aici in USA fac menaj sau gatesc mai mult sau mai putin ca in Ro.
>
La fel. Adica deloc. :))))))))) Din Romania am plecat prea devreme, inainte sa ma patrunda spiritul de harnicie al femeii romance, am ajuns in State unde numai spirit de asta nu s-a mai prins de mine. Saraca mama mea ... tot incearca.... in zadar. :)
Alea iacta est.
|
|
-
12-23-2005, 11:29 PM |
-
licorna
-
-

-
Joined on 12-15-2005
-
Austin
-
Posts 33
-
Points 505
-
|
de ce se insoara americanii cu romance (sau alte natzii) shi reciproca de ce se marita romancele cu americani(italieni, norvegieni, etc.) ?...........
raspunsul e in statistici .. uite statistica in Austin: aprox. 52 % barbati si evident numa 48 % femei...........
how about Romania? pey la ultimu recensamant, s-a constat ca e mai multe femei decat barbatzi (daca imi aduc bine aminte cam tot asha 52 % femei si 48% barbatzi)
Uite vezi d'aia unii americani (shi nu musai aia "defectzii") tre sa se insoare cu alte natzii shi tot asha shi pentru romance ..............
Pe statistica n-o bate nime :)
|
|
-
12-23-2005, 11:40 PM |
-
Mireille
-
-
-
Joined on 12-15-2005
-
-
Posts 618
-
Points 4,605
-
|
|
-
12-23-2005, 11:42 PM |
-
Mireille
-
-
-
Joined on 12-15-2005
-
-
Posts 618
-
Points 4,605
-
|
"Ei bine pe care credeti ca a ales-o tipul? Raspunsul intr-un post ulterior. "
zi, vere, raspunsu' ala, nu ne mai fierbe ca pe piftii! ![Big Smile [:D]](/emoticons/emotion-2.gif)
|
|
-
12-23-2005, 11:44 PM |
-
MAN
-
-
-
Joined on 03-04-2004
-
-
Posts 406
-
Points 3,875
-
|
Da de ce nu le trage atza pe romance spre Botswana ca si aia sunt barbati ...
|
|
-
12-23-2005, 11:47 PM |
-
MAN
-
-
-
Joined on 03-04-2004
-
-
Posts 406
-
Points 3,875
-
|
MAN wrote:
Si inchei cu un banc...nu e copy & paste il reproduc din mine...asa ca apreciati. Sunt convins ca multi il stiu deja.
Un barbat (fie si american ca e on topic) a vrut sa isi aleaga o sotie dintre 3 femei. I-a oferit fiecareia 5000 USD sa vada cum ii cheltuie si apoi sa decida.
prima, o americanca a investit banii in stocks zicand ca asa o sa sporeasca investiile viitoarei familii.
a doua (o romanca ce a zis ca o sa cheltuie banii pe cosmetice sa se faca mai frumoasa sa o placa sotul
a treia o asiatica a zis ca o sa cheltuie banii pe bunuri folosite in casa electronice, mobila samd
Ei bine pe care credeti ca a ales-o tipul? Raspunsul intr-un post ulterior.
Ei bine...a ales-o pe aia cu sanii mai mari... asa ca sa nu ziceti voi ca barbatii nu sunt materialisti...![Stick out tongue [:P]](/emoticons/emotion-4.gif)
|
|
-
12-24-2005, 12:04 AM |
-
licorna
-
-

-
Joined on 12-15-2005
-
Austin
-
Posts 33
-
Points 505
-
|
dragutz bancul si buna (subtila) poanta cu botswanezii.... recunosc mi-a clatinat argumentu' cu statisticile si am ras bine la amandoua postarile.....
|
|
-
12-24-2005, 12:25 AM |
-
Mireille
-
-
-
Joined on 12-15-2005
-
-
Posts 618
-
Points 4,605
-
|
|
-
12-24-2005, 10:50 AM |
-
birdlady
-
-
-
Joined on 12-19-2005
-
-
Posts 22
-
Points 305
-
|
M.E.K wrote:Da' de ce sa te trezesti cu laturi? Este parerea ta...Si, per total, ai dreptate. Asa este. Un american care nu-si gaseste una de-a lui...are el "ceva". Cel cu care m-am casatorit eu si-a dorit insa de la inceput o europeanca. Pur si simplu. A petrecut mult timp in Islanda, Suedia, Germania si Romania. A avut si relatii cu americance. Adevarat ca nu e genul "de casa". De-aia nici nu-l prea intereseaza gatitul meu (desi apreciaza) sau sa fie "mileul" aranjat pe masutza pt cafea...Si, recunosc, faptul ca e american a contat. Nu pt ca vroiam cu tot dinadinsul sa ajung aici (BTW, nici nu-mi place), ci imi doream un barbat care sa NU fie roman. Aveam eu motivele mele. Ca E american...s-a nimerit. Cat despre green cardul "lui" si alte bazaconii...ma doare fix in cot! Numa' ca imi trebe ca sa-mi iau serviciu si sa aduc bani in casa ![Stick out tongue [:P]](/emoticons/emotion-4.gif)
sunt de acord cu tine...
sotul meu a venit in romania cu o misiune crestina si asa ne-am intalnit...si el este cel mai bland si minunat om pe care l-am intalnit in toata viata mea.din acest motiv m-am casatorit cu el si nu un roman..da, e adevarat ca sunt romani foarte dulci si perfecti si daca nu il intalneam pe sotul meu poate gaseam un roman cu care sa ma potrivesc dar imi iubesc sotul pe zi ce trece tot mai mult si ma simt apreciata ...nu doar daca tin casa in ordine sau copiii.. ..
dupa | | |
|