Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Deportare

Last post 01-04-2006, 08:39 AM by ares666. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  12-26-2005, 08:06 AM 29306

Deportare

Buna. Am un prieten care va fi deportat din Canada. As vrea sa stiu ce se va intampla cu el in momentul in care va ajunge in Romania, ii va fi luat pasaportul, va fi arestat...etc. Va multumesc anticiapat.

•  12-27-2005, 08:19 PM 29390 in reply to 29306

Re: Deportare

Ma dedau la presupuneri aici: nu are cum sa fie arestat. In mod logic esti arestat pentru fapte pe care le-ai facut in tara in care esti arestat ori deportarea lui din Canada nu are nimic cu asta.

Nici pasaportul nu cred ca ii va fi luat, in cel mai rau caz retras dreptul de calatorie pe o perioada limitata in cazul in care xista vreun acord cu Canada in privinta asta.

Asa ca desi neplacut probabil ca greul prin care va trebui sa treaca va fi probabil identificare, luare de amprente si niste glume proaste ale plutonierilor de serviciu. Nu stiu daca cer astia spaga de la deportati, dar sa fie pregatit in orice caz (cinica incercarea de gluma dar nu m-am putut abtine).

Din nou, astea au fost doar presupuneri.
  •  01-04-2006, 08:39 AM 29977 in reply to 29306

Re: Deportare

ce naiba a făcut acolo de va fi deportat?

că de obicei Canada e mai permisivă cu ilegalii decât SUA, din câte ştiu, dar s-ar putea să mă înşel.

Boy, the next thing you say'd better be some Mark Twain shyte cuz it's definitely getting chiseled on your tombstone!
View as RSS news feed in XML