Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

emigrarea in australia

Last post 05-15-2008, 10:14 AM by Adrian.B. 10 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  12-27-2005, 03:49 PM 29373

emigrarea in australia

buna sint dia , va rog sa imi spuneti si mie o firma serioasa din rominia  care se ocupa cu emigrari in australia  , eu fiind din provincie  si nu este la mine in oras multumesc

•  01-04-2006, 08:57 AM 29984 in reply to 29373

Re: emigrarea in australia

http://www.perfectlandvisa.ro/
    Boy, the next thing you say'd better be some Mark Twain shyte cuz it's definitely getting chiseled on your tombstone!
  •  02-17-2006, 12:11 PM 35188 in reply to 29984

O colega de-a mea a vrut sa plece cu aceasta firma pentru ca a renuntat dupa prima etapa...

S-a prezentat la ex Ielts , fara sa fie prevenita de aceasta firma, (ea neavand acces la internet ), ca trebuie sa dea academic si nu general si nici ca nici macar nu e un ex usor, deloc usor...

Bineinteles ca a picat , a renuntat la ideea de a pleca cand i-am povestit eu cate ceva si cand si-a dat seama de neseriozitatea lor, mai ales ca ii impuiasera capul cu tot felul de gogosi...

Toata distractia a dus la 70, 80 mil , banii dusi pe apa sambetei...

Acum tu hotarasti...

•  02-17-2006, 08:12 PM 35271 in reply to 35188

Salut,

Eu sunt in Australia de 2.5 ani am venit cu ajutorul unei firme din Bucuresti care avea sediul in Blocul GRIRO cred ca se numea Ozland Counsulting sau cam asa ceva...

I-am gasit pe link-ul http://www.evrika.ro/firme/firma.php?n=3376

Nu stiu daca mai functioneaza acum. Se ocupau si cu pregatiri pentru IELTS si pareau sa cunoasca regulile jocului.Onorariul a fost de 1200US$ platiti in trei transe - la inceput, la depunerea dosarului la DIMIA si la obtinerea vizei in Passaport. Durata de la semnarea contractului cu ei si pana la viza cca 16 luni (fara intarzieri cu IELTS-ul).Costuri (pana la biletele de avion) 5500US$.

Daca a meritat comisionul?... eu inclin sa cred ca da. 

Cya

Do, or do not. There is no "try."
  •  03-31-2006, 01:44 PM 40122 in reply to 35271

Blackie,

Spune-mi te rog, tu ai apelat la serviciile unei firme specializate dupa ce ai incercat singur?

Ma intereseaza sa-l ajut pe fratele meu cu actele dar nu stiu daca merita sa incercam fara ajutor, doar cu ce scrie pe site-ul oficial, mi-e teama ca pierdem timp si nu obtinem mare lucru.

Crezi ca e mai bine sa apelam direct la o firma specializata?

Altii care au incercat singuri ce cred?

Merci mult

•  04-02-2006, 06:42 PM 40222 in reply to 40122

Salut cma,

Nu am incercat pe cont propriu absolut deloc. Am vizitat firma de emigrari doar sa-mi fac o idee de inceput. Apoi dupa ce ne-am hotarat sa emigram -avand in vedere ca ma apropiam de 35 ani si pierdeam 5 puncte la varsta si orice intarziere era inacceptabila- am semnat contractul cu firma respectiva.

Desigur, dupa ce am intocmit dosarul, totul a parut extrem de simplu. Acum privind inapoi ajutorul lor a fost real privind professional assessment-ul si pregatirea pentru IELTS.

Oricum am inteles ca tu(voi) va aflati in US si oricum lucrurile se vad altfel din afara Romaniei. In functie de conditiile pe care le indeplineste fratele tau se poate foarte bine sa va descurcati si fara vreo agentie de consultanta. Totusi, triunghiul asta (Romania - US - Adelaide) se prea poate da duca la ceve intarzieri si costuri suplimentare de care trebuie tinut cont.

Multa Bafta!

Do, or do not. There is no "try."
  •  04-03-2006, 04:18 AM 40233 in reply to 40222

Stiti ceva de firma

MIGRATION VISA CONSULT?

am tot gasit oferta lor pe internet.. dar as dori sa stiu daca este cineva care poate da mai multe detalii despre ei..

Multam fain!

•  04-05-2006, 12:26 AM 40378 in reply to 40233

Eu am ajuns in Australia acum 3 ani, si am aplicat pe cont propriu. Am fost la Consulatul Australiei in Bucuresti, am luat formularele de acolo, am trimis actele prin ei in Iugoslavia etc.
    Nu am apelat la nici o firma, cred ca daca vorbesti si intelegi bine engleza, te poti uita si informa pe site: www.immi.gov.au despre ce se cere si alte probleme.
    Ma gandesc ca firmele iti cer ceva bani, bani pe care i-ai putea economisi daca ai face totul singur/a.

•  05-29-2006, 07:47 AM 45157 in reply to 40378

Se poate intocmi dosarul si singur.
    Trebuie sa sti engleza, sa citesti situl oficial de emigrare al Australiei,  sa citesti si sa intelegi  foarte bine Booklet 6.
    Sunt foarte multe persoane care au obtinut viza fara sa apeleze la firme de emigrare.
    Este un test pentru tine.Daca reusesti sa faci dosarul pe cont propriu (nu spun ca e usor, dar nu e imposibil) te vei descurca si in Australia.
    Multa bafta tuturor!

•  02-18-2008, 06:00 AM 70765 in reply to 40233

da ii cunosc , marea problema cu emigrarea e cunoasterea limbii engleze , daca stii , totul e ok , baga-te daca nu....e greu , pretentiile de cunoastere a limbii sunt mari , iar despre firma , mentalitate romaneasca , te ajuta nu spun nu , dar te lungesc pine iti vine sa te lasi , vorbe frumoase si lungi asteptari , daca stii limba engleza aplica singur pe site-ul lor si totul va fi ok .

bafta .

•  05-15-2008, 10:14 AM 72921 in reply to 40233

Sal, Nu am auzit de firma asta. Dar in Bucuresti e unu care te cam rupe la bani ca orice consultant numai ca e vechi pe piata si nu am auzit de tepe din partea lui inca. A fost prezentat si la Prima TV cam acum o luna, inainte de paste cred ca pe 12 sau 14 nu mai tin minte exact. Omul cere 900Euro pentru faza ca stie el toate siretlicurile cu ce se mai intampla prin legile australiaene privind emigrarea, ca de exemplu anul asta s-au schimbat formularele de vreo doua ori. E vorba de Perfect Land Viza si are site-ul www.perfectlandviza.ro si pe consultant il cheama Gabriel Stefanoiu. Eu stiu de aceasta firma din 2006 dar abia acum m-am apucat sa imi fac dosarul ca am vrut sa mai capat ceva experienta si sa mai imi iau ceva certificari in IT pe cisco si sotia mea sa termine cu masterul. Cea mai naspa treaba e cu obtinerea assessmentului de recunoastere de studii apoi tre sa iei IELTS cu cat mai mult(eu am dat fail si tre sa ma bag la invatat si sa il dau din nou)

Punctajul banuiesc ca stiti cum se calculeaza asa ca nu va bat la cap, dar tre sa fiti atenti ca daca vrei sa va recunoasteti studiile la Engineers Australia e cam complicat ca tre sa aveti luat IELTS cu 7 la toate probele. Acum depinde de fiecare la ce autoritate se adreseaza si ce acte cer aia pentru ati recunoaste  studiile si experienta profesionala asta dupa caz.

Eu sunt la mijlocul drumului dar va mai zic cate ceva pe parcurs!

AdyBig Smile 

Adrian
View as RSS news feed in XML