Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

NEW IN AUBURN HILLS

Last post 01-25-2006, 10:01 AM by bubu1980. 37 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  01-16-2006, 01:14 PM 31474

NEW IN AUBURN HILLS

Buna cetateni ai MICHIGANULUI spuneti mi si mie cum se distreaza romanii de pe aici, pe unde mai ies ei ...ca de munca nu va intreb ca sunteti satui ... eu una inca nu muncesc (ceea ce ma innbuneste dar cred ca face parte din testul psihologic oferit incepatorilor) nu prea avem prieteni si sincera sa fiu ma simt ca o curca zapacita in America ... vreau sa cunosc cat mai multa lume si sincera sa fiu cam am nevoie de ceva incurajari de bine ... ceea ce am observat aici e faptul ca romanii - dragii de ei, bine nu toti - nu prea au bunavointa de a te ajuta de a vorbi cu noii veniti totusi daca se gaseste cineva care se plicti la fel ca mine astept sa ma contacteze cu drag ADA
    Niciodata sa nu uiti sa visezi...chiar daca visul ti se pare imposibil de realizat...cu vointa totul poate deveni REAL
  •  01-16-2006, 01:39 PM 31475 in reply to 31474

Re: NEW IN AUBURN HILLS

Adela, sunt destule persoane pe forum care sunt din zona ta, numai ca trebuie sa ai rabdare pana posteaza. Cei mai multi la ora asta sunt la servici, si nu toti se pot conecta de acolo.

In general vei gasi postari seara( your time) si in weekend.

Bafta la distractii si bafta la cautarea jobului!

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  01-16-2006, 01:42 PM 31477 in reply to 31474

Ada, stiu ca e greu la inceput si te simti singura..asta este una dintre chestiile inerente adaptarii la viata in US. Si mare parte am trecut prin asta. DAR, STAI departe de romani! Vei fi MULT mai linistita si in pace daca nu te amesteci in shicanele si birfa lor tipica.
  •  01-16-2006, 01:44 PM 31478 in reply to 31477

Mare intzelept esti!Yes [Y]
    Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  01-16-2006, 01:46 PM 31479 in reply to 31478

Justinia wrote:
    Mare intzelept esti!Yes [Y]
    Some things never change my dear...And you're still hot -;)
  •  01-16-2006, 02:10 PM 31487 in reply to 31477

Prism wrote:
    Ada, stiu ca e greu la inceput si te simti singura..asta este una dintre chestiile inerente adaptarii la viata in US. Si mare parte am trecut prin asta. DAR, STAI departe de romani! Vei fi MULT mai linistita si in pace daca nu te amesteci in shicanele si birfa lor tipica.
    Si totusi, romanii sunt de foarte mare ajutor prima data cand vii aici. Nu stiu cum sa iti spun, dar fara sa vrei simti nevoia sa fii alaturi de romani. E natural. In plus mai sunt si exceptii la ce spui tu acolo.
  •  01-16-2006, 02:13 PM 31489 in reply to 31487

Arissa, chiar n-ai intalnit romani d-astia pe acolo? Am intalnit eu, de aici, dar pe acolo!!!Embarrassed [:$]
    La Citta degli Angeli
  •  01-16-2006, 02:16 PM 31491 in reply to 31489

Scuze Arissa, am vrut sa spun Mara...si am mai vrut si sa -mi editez mesaju`, da` am uitat ca nu mai am facilitatea asta, hahhaaaaaaa!!Ick! [+o(]
    La Citta degli Angeli
  •  01-16-2006, 02:18 PM 31492 in reply to 31477

multi spun "stai departe de romani" asta o stiu de ceva timp ...de romani am fost furata intr o tara "calda" ... si nu e singura experienta de genul...si nu zic ca aici se va intampla the same ... dar daca stai departe de romani ... de unde Dumnezeul meu afli una alta (nu ca s ar vorbi prea multe - scuzati mi ironia- ??? Stiu ca asta va fi sfatul pe care mi l va da multa lume si mersic Adevarul este ca daca nu te amesteci printre ei ramai acelasi strain departe de casa si ceea ce inseamna ea, innbunesti ingropandu te in munca etc... Alt sfat ??? Oricum de americani stai departe oricum ...asta pt ca nu te baga ei in seama... so what can i do ???? Barfa o intalnesti oricum, ironia si invidia la fel si nu numai la ai nostri. Eu una inteleg ..."discretie" "discretie" ...DAR...DRAGI ROMANI CHIAR AM UITAT SA FIM OAMENI?????
    Niciodata sa nu uiti sa visezi...chiar daca visul ti se pare imposibil de realizat...cu vointa totul poate deveni REAL
  •  01-16-2006, 02:21 PM 31493 in reply to 31492

bubu1980 wrote:
    ...DRAGI ROMANI CHIAR AM UITAT SA FIM OAMENI?????

Adela, DA!

La Citta degli Angeli
  •  01-16-2006, 03:05 PM 31498 in reply to 31493

Adela, cred ca Thana zicea ceva ca e seara romaneasca vineri la White Star. Poti sa cunosti ceva romani pe acolo...nu stiu cat de seriosi....dar e o idee...

Si eu sunt din Michigan, dar mai la sud de Detroit. Nu vin la seara romaneasca, pt ca am alte planuri pt weekendul asta.

Mai asteapta sa posteze si altii, eu de ex acum sunt la lucru.

•  01-16-2006, 07:22 PM 31533 in reply to 31477

Hey Prism, Ada nu cred ca sufera de singuratate... si ... departe de romani nu poate sta caci ... eu ... sotul ei ... (roman) nu i-as putea permite asta Super Angry [8o|] Dar ... lasand gluma la o parte ... intradevar aici este extraordinar de greu ... mai ales la inceput. Eu sunt aici de 7 luni si pot spune ca abia acum incep sa ma obisnuiesc pe aici. Marea mea realizare a fost aducerea Adei intr-un timp asa de scurt si marea bucurie a mea si a noastra ar fi sa isi gaseasca si ea ceva de lucru.

Eu lucrez la romani si e drept ca asa cum te muncesc ei nu te munceste nimeni. Shicanele si Barfa sunt adanc infipte in vocabularul si atitudinea noastra dar asta e... stii vorba aia Rau cu rau dar mai rau fara rau... Confused [8-)] 

Optimismul e cea mai puternica arma...
  •  01-16-2006, 07:38 PM 31535 in reply to 31533

amadeus wrote:
    ...vorba aia Rau cu rau dar mai rau fara rau... Confused [8-)] 

Amadeus, ai dreptate si te inteleg perfect. Faptul ca sinteti impreuna si optimisti conteaza mult...Succes!!!!!!
  •  01-16-2006, 08:03 PM 31537 in reply to 31498

Crystal wrote:

Adela, cred ca Thana zicea ceva ca e seara romaneasca vineri la White Star. Poti sa cunosti ceva romani pe acolo...nu stiu cat de seriosi....dar e o idee...

(...)

Pai ziceam.. ca intrebam cand e... si nu a raspuns nimeni. Asa ca nu stiu sigur. Vazusem un anunt la biserica (nu ca as sta numai prin biserici Smile [:)], dar a fost botezul fiului meu) sambata trecuta si CRED ca asa scria. Sa nu ma injurati daca va duceti acolo si nu e.

Si Crystal, cat de departe poti sa fii "mai la sud de Detroit" ca doar cand mergi spre sud, intr-o juma' de ora ai iesit din Mi si esti in Ohio. Smile [:)]

Alea iacta est.
  •  01-16-2006, 08:21 PM 31540 in reply to 31537

Eu una pe langa asa zisa distractie de la White Star - in putinele mele zile cand eu si sotul meu avem timp sa iesim - am gasit un super loc de distractie in aer liber pentru iubitorii de zapadica si sky si o cana de "hot chocholate" pe M59 west numit ALPINE VALEY. E super fun acolo si chiar merita distractia, noi chiar avem de gand sa ne inrolam la ceva trante pe acolo...asa ca ne vedem cu nasurile rosii si cascute tricolore pe derdelush. Faza e ca ar fi fain sa fim mai multi romani pe acolo si si mai fain ar fi sa tragem o bauta cu vin fiert cat mai tine gerul ... sau o alta idee faina stiti BIG BUCK ul de pe I75 north inainte de Great Lakes Crossing ? bere la greu nu e nici piperat pare super ok - berica nefiltrata pare germana :)) - ASTEPT PARERI
  •  01-16-2006, 09:02 PM 31541 in reply to 31540

Aprob!!!
    Optimismul e cea mai puternica arma...
  •  01-16-2006, 10:56 PM 31547 in reply to 31540

Daca va place la Alpine Valley o sa va placa si la Mt Holly mai ales ca e mai direct pe 75 in nord.

Si eu subscriu ca la big buck e dragut, mai ales ca au si o fripturica de iti merge la inimioara Smile [:)].

The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  01-16-2006, 11:16 PM 31548 in reply to 31547

Ne ar face mare placere si mie si lui amadeus sa merem acolo cu niste "fratiori" sa ciocnim o nefiltrata si sa papam o pifturica ...The Alien asteptam propuneri daca ai placerea ... Anytime ...mailul il ai eventual lasa un numar de tel
  •  01-17-2006, 11:07 AM 31575 in reply to 31547

TheAlien chiar nu raspunzi ?
  •  01-17-2006, 11:26 AM 31576 in reply to 31575

bubu1980 wrote:
    TheAlien chiar nu raspunzi ?

Smile [:)]Smile [:)]Smile [:)] Stai stai ca sunt la munca. Smile [:)]

Sigur ca ar fi cool sa mergem. Va trimit un email sa vedem cand e cel mai bine si pentru voi.

Cine vrea sa mai mearga la Big Buck? E simplu de ajuns. Luati 75 nord si dupa ce treceti de M59 o sa se vada pe stanga autostrazii. Luati exitul acolo si pe rampa faceti stanga si din nou stanga si sunteti chiar la Big Buck.

•  01-17-2006, 11:41 AM 31578 in reply to 31576

Ce ti ai pus zambarici - Stai stai ca sunt la munca. - Huh imi faci in ciuda ca tu ai si eu nu?? GLUMEEEESC Ok astept mailul tau (ce altceva sa fac :(((( )
  •  01-17-2006, 11:45 AM 31579 in reply to 31578

MARA TI AM SCRIS PE MAIL ....CAND AI TU TIMP SCRIE MI SI MIE UN NR DE TEL PLS
  •  01-17-2006, 01:08 PM 31586 in reply to 31579

Eu stiu ca berica de la Big Buck e productie proprie, rezervoarele sunt alea mari din spate.

Imi place steak-ul ala New York strip (versiunea mica ca nu pot mai multBig Smile [:D]) si de la desert prajitura aia de ciocolata cu mai multe straturi, cat as fi de plina tot nu ma pot abtine de la ea:))))...imi ploua in gura dejaUmbrella [um] Storm [st](alte emoticoane n-am gasitStick out tongue [:P])

•  01-17-2006, 01:14 PM 31587 in reply to 31586

HE HE hai ca v am starnit cu Big Buckul ...vad ca trezesc aici niste pofte ca sa zic ...pai hai ce facem nu ne reunim ???? Cred ca serile romanesti se vor muta in curand pe acolo ... Apropos stie cineva de unde putem sa ne cumparam de p-aci un REMY??? (jocul de canasta pt cei care nu stiu ce este ...cu toate ca nu cred ca ar fi cineva ...)
  •  01-17-2006, 01:20 PM 31588 in reply to 31587

Mai peste tot gasesti (Mejers, Target, Wallmart, KMart) doar ca nu e ca cel din Ro, dar e ok, mai bun decat deloc. Smile [:)]
  •  01-17-2006, 02:03 PM 31592 in reply to 31587

Adela wrote:
    Apropos stie cineva de unde putem sa ne cumparam de p-aci un REMY??? (jocul de canasta pt cei care nu stiu ce este ...cu toate ca nu cred ca ar fi cineva ...)

Adela, Bine ai venit!! Wink [;)], esti  buna la canasta? remi? Stick out tongue [:P]

"What nerv's me also destroy me!"
    • Post Points: 0