Helou!![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif)
Foarte detaliat despre viata de medic din NY nu iti pot spune prea multe, insa o sa incp cu cateva informatii asa ca sa iti faci o idee. Am terminat inclusiv step3 in luna ianuarie si acum o sa incep rezidentiatul pe medicina interna in statul CT in luna iunie. Examenele sunt foarte serioase, insa se pot lua. Mie mi-au trebuit aproape 2 ani, dar primul eram inca anul6 si ma duceam si la scoala. Ma rog, inceputul e mai greu ca orice inceput, dar odata ce te acomodezi cu invatatul merge mai usor.
Am avut ceva interviuri la NY si pot spune ca erau printre spitalele cele mai murdare, iar volumul de lucru era extrem de mare, mai ales pentru rezidenti. Mi-a fost data posibilitatea sa ma angajez in 2 spitale, respectiv Metropolitan si St. Barnabas, dar le-am refuzat, preferand ritmul mai putin alert pe care l-am gasit in CT. Ce sa zic...depinde de felul fiecaruia de a fi. Succes si daca ai alte intrebari, nu ezita sa mi le pui, te voi ajuta in masura in care voi putea!![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif)