Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

A reusit cineva fara ajutor?

Last post 06-14-2006, 06:05 AM by Anady. 4 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  03-31-2006, 01:48 PM 40124

A reusit cineva fara ajutor?

Wink [;)] Salutare,

Ma intereseaza daca ati emigrat in Australia ajutati de o firma specializata sau v-ati ocupat singuri de acte?

Cum credeti ca e mai bine? Eu sunt in SUA si as vrea sa-l ajut pe fratele meu cu actele sa emigreze in Australia , si sotul meu zice ca daca urmam toti pasii de pe site-ul oficial al Australiei reusim, nu trebuie sa apelam la o firma care nici macar nu stim daca e serioasa.

Voi ce experiente aveti?

Multumesc mult.

•  04-01-2006, 10:02 AM 40160 in reply to 40124

Re: A reusit cineva fara ajutor?

Sigur veti reusi daca urmati toti pasii de pe site-ul oficial al Australiei sa il ajutai pe fratele tau. Profesoara mea de engleza tocmai a trimis actele la Londra pentru emigrare in NZ si s-a ocupat singura de intocmirea dosarului.
    Mult succez si rabdare!
  •  04-06-2006, 10:59 PM 40527 in reply to 40160

Buna, eu am ajuns in Au acum 3 ani, m-am ocupat singura de acte. De fapt, impreuna cu mama. Sunt de acord, daca urmezi toti pasii de pe site, nu este obligatoriu sa apelezi la o firma de emigrari, ei urmeaza aceasi pasi, nu iti garanteaza viza, si iau si multi bani.
    Daca mai vrei detalii, nu ezita sa ma contactezi. Mult succes!

•  05-06-2006, 05:32 AM 43120 in reply to 40527

Spune-mi si mie toti pasii te rog . Merci .  Salut [^:)^]
  •  06-14-2006, 06:05 AM 46072 in reply to 43120

Salut, Florin! Am impresia ca suntem in aceeasi oala - parca te-am mai vazut pe forum. Si eu am inceput sa ma interesez serios de pasii astia, si cred ca o sa incep prin a merge la Consulatul Australiei sa iau formulare si sa vad ce mai e pe acolo. Vorbesc de Consulatul din Bucuresti. Cred ca asta e primul pas - de unul singur, zic, fara agentie. Mai vorbim. BaftaYes [Y]
    Nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul... (G.K. Chesterton)
View as RSS news feed in XML