Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Se poate un sfat?

Last post 05-31-2006, 05:37 AM by radian_C. 3 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  04-13-2006, 11:55 AM 41076

Se poate un sfat?

Buna, eu sunt cam noua pe aici. In primul rand, as dori sa va spun ca abia am inceput actele pentru emigrare, dar... m-am impiedicat. Mai exact, nu reusesc sa gasesc o firma de traduceri din Bucuresti, care sa nu ma jupoaie. Daca stie cineva, ceva... tare m-as bucura sa aflu mai multe amanunte. Sau poate stine cineva vreo metoda ieftina pentru a traduce si legaliza actele. In al doilea rand, pentru cunoscatori. Au sunt jurnalist si am experienta 3 ani din ultimii patru. Meseria pentru care doresc sa aplic este pe lista de pe immi.gov.au. Mai departe... Mi-am luat programa analitica de la facultate, care am inteles ca tre' sa fie tradusa si legalizata. Am si diplomele de bac si licenta, precum si foaia matricola de la facultate. Ce vreau sa intreb... ce acte mai trebuie sa fac rost pentru dosar. Mai exact, pentru a dovedi experienta, ce trebuie sa fac? Poate sa ma ajute cineva? Multam mult de tot si abia astept raspuns.
  •  04-15-2006, 08:45 AM 41187 in reply to 41076

Re: Se poate un sfat?

salutare....

nu stiu unde ai putea sa gasesti traducator ieftin, dar poti sa te scutesti de umblatura cel putin pentru certificatul de nastere. iti faci certificat international care este scris in romaneste, franceza si enlgeza. si costa foarte putin, vreo 10000 lei vechi (1 RON)

Bafta!

•  04-17-2006, 03:44 AM 41257 in reply to 41187

Multam mult. Nu stiam de chestia cu certificatul. E tare bine, ca mai scutesc niste bani. In alta ordine de idei, intrebarea mea ramane valabila. Ma refer la cea cu traducatorul.
  •  05-31-2006, 05:37 AM 45276 in reply to 41076

Salut,

De curand am inceput sa ma gandesc foarte serios la oportunitatea de a emigra in Australia. Am intrat pe acest forum din dorinta de a afla cat mai multe despre experientele altora care au facut acest pas deja. In legatura cu problema ta: tarife rezonabile pentru traducere acte - sotia mea este traducator autorizat pentru limbile engleza si franceza (Autorizatie emisa de Ministerul Justitiei. Daca nu ai gasit pana acum o solutie rezonabila da-mi o adresa de E-mail  si iti voi face o oferta de pret (garantat incomparabila cu tarifele practicate in Bucuresti).

View as RSS news feed in XML