Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

traducerea certificatului de casatorie american

Last post 05-01-2006, 02:06 PM by ami. 3 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  05-01-2006, 11:18 AM 42628

traducerea certificatului de casatorie american

Stie cineva sa-mi spuna unde anume ,aici in US, pot face traducerea certificatului de casatorie american ? Confused [8-)] Imi este cerut la ambas. NY pt.  transcrierea certificatului de casatorie SUA .As putea sa-l traduc eu, dar nu stiu daca vor fi de acord cei de la ambas. ,daca il vor accepta .Imi aduc aminte ca atunci cand eram in ro am vrut sa traduc un act din ro in engl si mi s-a spus ca nu se poate face traducerea decat de catre un traducator autorizat..

•  05-01-2006, 11:54 AM 42631 in reply to 42628

Re: traducerea certificatului de casatorie american

Poti sa-ti faci tu singura traducerea iar cei de la consulat ti-o vor autoriza in prezenta originalului.

Eu la acelasi consulat din NY mi-am facut transcrierea si am avut nevoie de traducere ... mi-au spus ei ca o pot face si eu daca stiu engleza bine. Pot sa-ti spun ca in final nici nu s-au uitat pe ea ... pur si simplu au stampilat-o si atat.

•  05-01-2006, 12:43 PM 42635 in reply to 42631

Multumesc, Ami. Am sunat la ambasada din NY, dar raspunde numai robotul,asa ca nu am putut afla detalii si vreau sa ma duc odata si apoi sa trimit doar prin mail ce am de rezolvat - nu pot sa ma plimb pe drum pana la NY,chiar daca nu stam f. departe...am due date pe 6 iunie... Big Smile [:D] asa ca... Dar pt. transcrierea certif. de casat. trebuie sa te duci cica personal ca sa semnezi in registrele de stare civila ro. asa ca vreau nu vreau trebuie sa ma duc,alminteri nu ma prindeau ei pe acolo..Ick! [+o(]

•  05-01-2006, 02:06 PM 42644 in reply to 42635

Incearca sa suni la ei in timpul programului dat de ei. 

Relatii pentru public prin telefon se acorda numai in urmatoarele intervale de timp:

Luni si Miercuri / Monday and Wednesday

10:00 a.m. - 11:00 a.m. si / and 3:00 p.m. - 4:00 p.m.

Marti, Joi si Vineri / Tuesday, Thursday and Friday

9:00 a.m. - 10:00 a.m. si / and 4:00 p.m. - 5:00 p.m.

la urmatoarele numere de telefon / to the following phone numbers:

212-6829120
    212-6829121

Nastere usoara si un travaliu cat mai scurt posibil ! Wink [;)]Big Smile [:D]

View as RSS news feed in XML