Aphophis:
The alien
Stiu ca Laminat isi spune parerea in ceea ce priveste emigrarea in NZ cu ajutorul firmelor inscrise la NZAMI. Eu personal il admir pentru cunostintele lui in materie de emigrare si stiu ca vrea sa ajute.Dar vreau sa imi spun si eu parerea in ceea ce priveste una din firmele cu care au venit romanii aici in NZ. E vorba de firma lui Lyn Sparks . Asta dupa cum zic si alti romani de aici din NZ este cel mai mare sarlatan . Am fost si eu la o intalnire a romanilor de pe aici si ceea ce am auzit de la ei mi-a facut parul maciuca pe spate " type="#_x0000_t75">.
Eu am avut sa zic asa norocul sa nu vin prin intermediul lui dar altii care au venit l-au dat in judecata pentru ca in momentul in care au ajuns aici li s-a spus sa isi caute de lucru pentru ca contractele cu care au venit ei nu exista si firmele repectiv nici atat.
Nu ma astept ca acest articol sa fie publicat pe pagina oficiala dar firma asta a lui Lyn Sparks ar trebui sa fie evitata de ai nostrii , tu ce parere ai ?
Imi cer dscuze daca am fost prea dur dar ceea ce am auzit de la oamenii aia m-a speriat bine de tot. Acum tu sa faci ce crezi ca e mai bine cu mesajul asta daca crezi ca trebuie schimbat schimbal sau nu il publica daca contravine regulilor forumului, dar e bine ca ai nostrii sa stie si de omu' asta .
baietul si-o postat mesajul pe la reporting forums, cred ca despre asta era vorba.
Apopis, daca ai informatii mai multe, stii mai multe despre firma asta chiar te rog sa postezi aici, sa poata citi oricine e interesat si sa-si faca oamenii singuri o parere.![Yes [Y]](/emoticons/emotion-21.gif)
Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.