Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

este lunea deschis?

Last post 05-26-2006, 11:31 AM by eeb_ccb. 6 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  05-22-2006, 05:32 PM 44759

este lunea deschis?

Stiu ca poate suna ciudat, dar ma gandeam daca are cineva idee, daca lunea sau in timpul saptamanii este deschisa biserica, sau numai duminica poti merge acolo. De precizat ca locuiesc in Chicago, poate cineva are informatii mai concrete. Dar chiar simt nevoia sa merg azi acolo...insa parca nu ma incumet sa fac drumul degeaba. Am incercat sa sun, dar nu raspunde nimeni. Vreau doar sa ma rog si sa intru in biserica.

Sper sa fie cineva pe fir si sa scrie cat de curand.

Va multumesc

Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...
  •  05-23-2006, 05:18 AM 44772 in reply to 44759

Re: este lunea deschis?

eeb_ccb, Banuiesc ca te referi la Biserica ortodoxa romana din Chicago. Nu am nici ce-a mai mica idee daca este deschisa lunea, dar ar trebui sa fie. Dar la o adica, nu e nevoie sa fie Biserica ortodoxa romana, sau nici chiar ortodoxa, poate fi orice Biserica Crestina. De asemeni, te poti ruga si singur(a) acasa sau in parc, Shefu' e pe faza 24/7 si te aude din orice pozitie.
    A point is that which has no part.
  •  05-24-2006, 06:10 PM 44941 in reply to 44834

Mi se pare mie sau va apucati sa judecati prea usor oamenii? Stiu si singura ca nu e nev de biserica sa te rogi si am facut-o atata timp fara biserica. Dar pt ca o buna perioada de timp am locuit intr-o zona in care nu erau biserici romanesti, mi-am dorit sa ajung la biserica, pt ca nu am fost de mult timp, si macar acum am unde. Iar in acea luni am avut timp liber si am vrut sa ajung la biserica, dar sa o si gasesc deschisa. Desigur ca m-am rugat si daca nu am ajuns acolo...dar sa aruncati asa usor cu pietre... slow down!
    Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...
  •  05-25-2006, 11:55 AM 44975 in reply to 44941

eeb-ccb, Pai fi si tu mai explicit... De altfel nu stiu daca asta e sectiunea ce-a mai potrivita sa intrebi despre orarul institutiei respective, aici se discuta chestii grave... Uita-te la Dakus... (btw, daca pricepi ce vrea sa zica explica-mi si mie, eventual fa-mi un desen).
    A point is that which has no part.
  •  05-25-2006, 04:24 PM 44991 in reply to 44759

Aici iti pot eu raspunde.

eu sunt genul care nu ma duc tot timpul la biserica ci simt cate odata nevoia sa iau o gura de liniste si atunci ma duc. Dar din pacate biserica ortodoxa din Chicago (ma rog, cea care e aproape de mine) nu e descisa decat cand este slujba de duminica si in rest are pus un lacat din ala mare ca te face sa te cutremuri si sa te gandesti ca se teme ca esti un hot. de aia nu-mi place. Si, pentru ca in apropiere este o biserica catolica, atunci cand am nevoie, ma duc sa-l intalnesc pe dumnezeu acolo.

•  05-26-2006, 11:31 AM 45054 in reply to 44991

Da...mi s-a intamplat si in tara sa vreau sa ma duc la biserica in timpul saptamanii si sa fie INCHISA...asa ca mari sperante nu aveam aici.

Nu-i nimic, voi incerca duminica.

View as RSS news feed in XML