|
|
Super Ego!
Last post 05-31-2006, 12:38 PM by TheAlien. 24 replies.
-
05-29-2006, 07:12 PM |
-
danamoraki
-
-

-
Joined on 02-12-2006
-
Boston
-
Posts 195
-
Points 0
-
|
Nu de foarte mult timp la postul de televiziune B1 ii putem vedea zi de zi, timp de cateva ore bune pe Irinel Columbeanu si logodnica sa, Monica Gabor. Va intrebati probabil ce emisiune prezinta sau de ce sunt invitati zi de zi? Si eu m-am intrebat pana ce am auzit ca domnul Columbeanu ar fi detinatorul acestui post de televiziune. Ce fac ei? Practic ii filmeaza cum merg la cumparaturi , stau la plaja, mananca in restaurant si in supermarket direct din cosul de cumparaturi, discuta pe tot felul de "teme filosofice" si cel mai interesant se privesc la televizor in direct. Am uitat sa mentionez si despre caraus, cel care plimba caruciorul cu produse , pune produsele in portbagajul masinii, nu am observat daca conduce masina! Foarte penibili! Nici macar Onasis, la cat de crai a fost si mult mai bogat, nu a avut asemenea ideii penibile! Si cum reclama nu lispeste niciodata, Columbeanu afirma ca B1 este cel mai tare post de televiziune, la care logodnica ii raspunde ca si-ar dori celelalte posturi de televiziune sa fie asa buni ca ei. Asta e tot ce am sauportat sa vad si sa aud! Acum trec repede peste acest program!
Invatam de mii de ani/ Si tot nu luam aminte! Prostul plange dupa bani!/Si desteptul dupa minte!
"My great victory consists not in never falling but in rising everytime I fall."- from a movie
|
|
-
05-29-2006, 09:52 PM |
-
05-29-2006, 09:55 PM |
-
Leona
-
-

-
Joined on 01-04-2004
-
Michigan
-
Posts 1,851
-
Points 20,660
-
|
danamoraki: Invatam de mii de ani/ Si tot nu luam aminte! Prostul plange dupa bani!/Si desteptul dupa minte!
Dana, nu esti singura care nu intzelege.
Si totusi exista astfel de cazuri. Poate sa zica Monica ca este dragoste cat o vrea ea, ca nu stiu de ce .... dar o cred : :)) e dragoste pentru bani. Si cat de multe sunt asa..... ohohoooo.
Dar stii , stateam intr-o perioada si ma gandeam: ea este una din cele istetze si norocoase, daca o pot numi asa. De ce? Pentru ca sunt multe alte mii de fete care se vand pentru mult mai putzin decat o face ea. Si totusi cu totzi banii din lume vine seara .... si trebuie sa te bagi in pat, ups am uitat , sta inca cu parintzii .
Momentan e un copil , vom vedea peste vre-o 10 ani daca va mai fi la fel. Si totusi , daca e un copil unde sunt parintzii??? Ce educatzie a primit? Cine e de vina pentru felul in care trateaza viatza? ![Huh? [:^)]](/emoticons/emotion-18.gif) ![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif)
"What nerv's me also destroy me!"
|
|
-
05-29-2006, 10:16 PM |
-
05-30-2006, 01:32 AM |
-
05-30-2006, 06:26 AM |
-
anouk
-
-

-
Joined on 12-13-2005
-
-
Posts 801
-
Points 385
-
|
Leona:
danamoraki: Invatam de mii de ani/ Si tot nu luam aminte! Prostul plange dupa bani!/Si desteptul dupa minte!
Momentan e un copil , vom vedea peste vre-o 10 ani daca va mai fi la fel. Si totusi , daca e un copil unde sunt parintzii??? Ce educatzie a primit? Cine e de vina pentru felul in care trateaza viatza? ![Huh? [:^)]](/emoticons/emotion-18.gif) ![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif)
poa` sa fie copil ,deja la 18-19 ani cati ani are ,tre ` sa ai niste principii de viata ,si mereu am zis ca astea pleaca din familie,de educatia pe care o primeste,de ceea ce vezi acasa la mama si la tata .si ce daca zice ta-su ca nu vine la nunta?asta pt mine nu inseamna mare lucru ` ..![Hmm [^o)]](/emoticons/emotion-40.gif)
mi-am adus aminte de-o colega de facultate,de grupa ,si de camera pt 2 ani cam asa ..tipa este exact genu` Monicai ,cu diferenta ca e mai mare ,dar si-a facut 'cariera' ca a Monicai tot de pe la varsta asta .si am intrebat-o la un moment dat de ce umbla numa cu tipi bogati ,de ce-si rupe gatu` pe strada dupa nush ce masini...la ea nu conta ce varsta avea ala ,cum arata ala ,ea se culca cu el numa pt imagine si pt masina care o avea si pt etc etc etc etc etc..raspuns ..nush ce raspuns am primit ,mi l-am dat singura :Tre sa fi nascut pentru asa ceva ..si daca te uiti acum la ea,si nici n-a terminat facultatea ,e bolnava coapta !
Niciodata sa nu investesti in ceva atat de mult incat esecul sa te coste fericirea
|
|
-
05-30-2006, 11:34 AM |
-
05-30-2006, 12:05 PM |
-
05-30-2006, 12:45 PM |
-
05-30-2006, 12:51 PM |
-
05-30-2006, 01:02 PM |
-
05-30-2006, 01:08 PM |
-
05-30-2006, 01:48 PM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,572
-
Points 24,250
-
|
Hai ma ca m-ati facut curioasa cum e reality showul asta si am privit si eu sambata seara( cred) putin timp mult-vizualizata emisiune.
SE facea ca se plimba Moni cu Iri prin Saint Tropez, la pas, agale, ea muscand suav dintr-o inghetata iar el vorbind-monologand despre ciorchinashii Europei...ei, si a vorbit monsieru` Iri tot drumu`, iar fatuka isi vedea de treaba ei ( adika de inghetata) si uite asha au ajuns la o terasa, unde domnul Iri, intr-o franceza impecabila a cerut sa vorbeasca cu `le patron` spunandu-i ca vor sa manance ceva, dar mai intai de toate vor sa faca putina plajaaaaa....
Si au facut, si-au ales shezlongurile , si-au cumparat lotiunea aferenta expunerii la soare si charmantu` Iri s-a dat in spectacol intreband-o pe mam`zelle ( in timp ce-i facea masaj la gingashul piciorush masura 41 ) daca : ` Fac bine? *** ( opaa, stai ca e cenzurat cuvantul...hm, cum sa-l scriu sa intelegeti ce a vrut sa spuna...FACK bine ?` ( ). La care gingasha faptura i-a raspuns : NU si a urmat un moment de tacere penibila in care armasaru` focos n-a mai stiut cum sa replice la un asemenea adevar ![Big Smile [:D]](/emoticons/emotion-2.gif)
pe langa asta intrebarea penibila si puerila a domnishoarei, asa, ca fapt divers : ` intreaba-i pe domnii daca putem sa cumparam putin soare` ( fiind destul de racoare, soarele ascuns intre nori ...)
Grozav show!![I dunno [id]](/emoticons/emotion-71.gif)
Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me. Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai: La Citta degli Angeli
|
|
-
05-30-2006, 01:50 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,818
-
Points 20,300
-
|
Alien, eu asa am inteles, ca are 20 de ani, sau ca tre sa implineasca 20 de ani. Si m-a mirat si pe mine ca la 20 de ani e in clasa XII-a. Ma rog...daca are si mai putin, e si mai grav.
Di_di....ok, fomeile se uita dupa bani, nu-i o noutate si nici nu-i ultimul caz. Dar uita-te olea la ea...e frumusica, arata bine, (desteapta nu stiu cat e...ca liceul pe care il frecventeaza, pe vremea cand eram eu la liceu, facea parte din codasele Bacaului...poate s-au mai schimbat lucrurile, desi nu cred)...asaaaa...deci are acolo niste calitati...Pai sa fiu in locul ei , eu as cauta un barbat cu bani tanar si frumos si cu siguranta l-as gasi. Sunt o groaza de frumusei in Romania. Cum naiba l-a ales tocmai pe mosneagul asta libidinos?? Ca eu asta nu pricep. Mie mi-ar fi scarba, si vb la modul cel mai serios. Ca una e sa fii trecuta de hai sa zicem 25-30 de ani si sa alegi un barbat de 50 de ani.Si alta e sa fii atat de tanara, atat de frageda, si sa te simti atrasa de un om ca Irinel. ![Ick! [+o(]](/emoticons/emotion-41.gif) ![Ick! [+o(]](/emoticons/emotion-41.gif)
Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
|
|
-
05-30-2006, 01:56 PM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,572
-
Points 24,250
-
|
...atat de frageda-mi apari`... hai Paula ca nu stiu unde vezi ca e frumoasa :), e DREAPTA, n-are curbe, chestii, stii tu, forme apetisante...picioare drepte , dar drepte! bazin lat, privire tampa..ma rog...
DeeDee, pai cum man, nu stii?? ` ma iubestee femeileeeeeee..., toate ma vrea..!` ![Big Smile [:D]](/emoticons/emotion-2.gif)
Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me. Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai: La Citta degli Angeli
|
|
-
05-30-2006, 02:15 PM |
-
TheAlien
-
-

-
Joined on 08-15-2002
-
-
Posts 4,911
-
Points 22,445
-
|
bonepaula:
Alien, eu asa am inteles, ca are 20 de ani, sau ca tre sa implineasca 20 de ani. Si m-a mirat si pe mine ca la 20 de ani e in clasa XII-a. Ma rog...daca are si mai putin, e si mai grav.
Di_di....ok, fomeile se uita dupa bani, nu-i o noutate si nici nu-i ultimul caz. Dar uita-te olea la ea...e frumusica, arata bine, (desteapta nu stiu cat e...ca liceul pe care il frecventeaza, pe vremea cand eram eu la liceu, facea parte din codasele Bacaului...poate s-au mai schimbat lucrurile, desi nu cred)...asaaaa...deci are acolo niste calitati...Pai sa fiu in locul ei , eu as cauta un barbat cu bani tanar si frumos si cu siguranta l-as gasi. Sunt o groaza de frumusei in Romania. Cum naiba l-a ales tocmai pe mosneagul asta libidinos?? Ca eu asta nu pricep. Mie mi-ar fi scarba, si vb la modul cel mai serios. Ca una e sa fii trecuta de hai sa zicem 25-30 de ani si sa alegi un barbat de 50 de ani.Si alta e sa fii atat de tanara, atat de frageda, si sa te simti atrasa de un om ca Irinel. ![Ick! [+o(]](/emoticons/emotion-41.gif) ![Ick! [+o(]](/emoticons/emotion-41.gif)
Paula, ceea ce nu stii tu este ca unul tinerel, frumusel si cu bani nu o sa stea dupa Monicuta, ci o sa fie cu ea vreo saptamana, cu alta, alta saptamana si uite asa nu e chiar simplu sa gasesti unul tinerel si cu bani si pe care sa il mai tii si sa iti manance din palma.
The only real security in life is to be very good at what you do.
|
|
-
05-30-2006, 02:26 PM |
-
05-30-2006, 02:37 PM |
-
-
05-30-2006, 03:11 PM |
-
05-30-2006, 03:23 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,818
-
Points 20,300
-
|
O fi mai degraba isteata, descurcareata, dar nu o pot cataloga ca fata desteapta. Si faza ca Irinel n-ar accepta pe oricine langa el , e exagerata...la cat e de urat si gras si pitic si cu parul alb...ce pretentii sa mai aibe? Si iaca ce "noroc" a avut si peste ce bunaciune a dat.
Eu sper ca Monica sa nu-si regrete anii astia pierduti langa un asemenea om. Ar fi bine sa fie ok relatia lor si sa ne inselam noi, dar ....slabe sanse.
Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
|
|
-
05-30-2006, 04:49 PM |
-
-
05-31-2006, 01:29 AM |
|
|