Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

preturi mobilier

Last post 02-26-2005, 01:35 AM by laminat. 0 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  02-26-2005, 01:35 AM 4677

Idea [I] preturi mobilier

cum v-am zis, casele sunt in principiu nemobilate atunci cind inchiriezi. o sa ai nevoie de mobila. un pat, un scaun, etc...

ai sa te miri tu ce bine traiesc neozeelandezii cind ai sa vezi preturile la mincare (doar o tzira mai scump ca in romania daca e sa faci conversia! - si cu salariile de aici...Party!!! [<:o)]Party!!! [<:o)]Party!!! [<:o)])

dar cind o sa-ti mai trebuiasca si altele decit mincare, o sa ti se taie elanul.mobilierul este in general scump. intr-adevar, de foarte-foarte buna calitate. dar scump.Sad [:(]

ca sa te familiarizezi putin cu preturi ca n-are rost sa le insirui, da un click pe www.nzcity.co.nz/shopping . e o pagina cu linckuri catre mai multe firme de mobilier si magazine. altul mai e www.stuffonsale.co.nz - dai un search pe furniture (bedroom, bathroom etc) si te lamuresti.

pentru prima urgenta insa (ca doar n-o sa cari patul din romania dupa tine). te duci la orice Warehouse (e un lant de magazine care are de toate, aproape orice - in afara de mincare) si iti cumperi de acolo o saltea gomflabila ieftina. gasesti tot acolo si paturi, perne, asternuturi, toate ieftine. la fel, mai gasesti acolo tot ce-ti trebuie in bucatarie, oale si ulcele; haine de calitate dar ieftine, incaltaminte, de-ale gradinaritului, electrice, carti, CD, una-alta pt masina, scule si unelte etc.... de aia-i si zice WarehouseBig Smile [:D]

daca nu stai bine cu banii du-te singur fara nevasta, ca altfel te trezesti cu casa plina de toate minunile si portofelul gol si dupa aia...Crying [:'(]

Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
View as RSS news feed in XML