Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Folosirea citatului (quote) in mesaj

Last post 03-24-2007, 10:28 PM by mura62. 9 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  08-18-2006, 03:21 PM 50064

Folosirea citatului (quote) in mesaj

Alien,

Stii, acum chiar ca am nevoie de o acadea de la tine Wink, ca tot am aflat de la Cipy ca esti admin-ul pe aici. Spune-mi te rog unde sa citesc instructiunile despre cum sa flosesc citatele in postari! Am facut eu cateva incercari, dar nu a mers.

Mercic pt. acadea!Big Smile

•  08-18-2006, 04:26 PM 50068 in reply to 50064

Re: folosire citat(quote) in mesaj

crilvsk:

Alien,

Stii, acum chiar ca am nevoie de o acadea de la tine Wink, ca tot am aflat de la Cipy ca esti admin-ul pe aici. Spune-mi te rog unde sa citesc instructiunile despre cum sa flosesc citatele in postari! Am facut eu cateva incercari, dar nu a mers.

Dai click pe "quote", a doua optiune din partea dreapta a mesajului pe care vrei sa il citezi. Dupa aia e destul de simplu, ai sa vezi.

•  08-18-2006, 05:44 PM 50072 in reply to 50068

Re: Folosirea citatului (quote) in mesaj

ami:
    crilvsk:

Alien,

Dai click pe "quote", a doua optiune din partea dreapta a mesajului pe care vrei sa il citezi. Dupa aia e destul de simplu, ai sa vezi.

Multumesc Ami,

Am mai incercat chestia cu click pe "quote", dar nu a functionat. Poate ca de data asta merge.

Multumesc,

Crilvsk

•  08-18-2006, 05:52 PM 50073 in reply to 50068

crilvsk:
    ami:
    crilvsk:

Multumesc Ami,

Am mai incercat chestia cu click pe "quote", dar nu a functionat. Poate ca de data asta merge.

Multumesc,

Crilvsk

Aha, vad ca merge atunci cand atasez tot citatul, numai ca eu vroiam sa selectez anumite parti ale citatului, si chestia asta nu a mers. Mai incerc inca o data, daca nu merge, este semn ca tb. sa merg la culcare Sleep

•  08-18-2006, 08:19 PM 50078 in reply to 50073

crilvsk:
    [

Aha, vad ca merge atunci cand atasez tot citatul, numai ca eu vroiam sa selectez anumite parti ale citatului, si chestia asta nu a mers. Mai incerc inca o data, daca nu merge, este semn ca tb. sa merg la culcare Sleep

In primul rand vreau sa-ti spun ca am initiat un alt topic cu nelamurirea ta in cazul in care o mai au si altii (in cazul in care te-ai intrebat unde ti-au disparut mesajele).

Anyway .... e foarte simplu cu citatele. Tot ce trebuie sa faci e sa incadrezi partea citata intre quotes.

Ai sa vezi ca in mesajul citat apare la inceput "quote user ="userX" intre paranteze patrate iar la sfarsit apare doar "quote"intre paranteze. Ia-le ca pe un fel de ghilimele personalizate ... atata vreme cat ai quote user la inceput si quote la sfarsit iti apare citatul exact cum vrei tu. Poti sterge orice vrei tu in mesajul cit si sa lasi doar un cuvant. 

Daca vrei sa adaugi un al doilea citat in mesaj dupa comentariul tau trebuie sa folosesti din nou quotes. Nu stiu daca pot sa explic mai simplu decat atat . 

Iar ca sa-ti fie usor... selectezi partea cu quote , apoi dai ctrl+c si la final paste (eu dupa 3 ani de RP nu am descoperit inca parantezele patrate la calculatorul meuEmbarrassed)

•  08-19-2006, 01:41 PM 50088 in reply to 50078

Este la fel ca la matematica ;). In clipa in care nu ai inchis o paranteza totul e dus pe apa Sambetei. Deci aici prima paranteza este cea in care citezi id-ul si ultima trebuie sa fie cea in care inghizi quote.

Cum era la mate  aveai asa [ (ax +b) + c] + d

Ok, sa le luam pe rand:

prima paranteza patrata [ ~ reprezinta persona pe care vrei sa o citezi  adica : [..quote ...user..=.."Leona"]

dar Leona a citat-o pe Ami, in postarea ei , si deci imediat dupa paranteza patrata o sa apara paranteza rotunda

adica (  , care va apare asa [..quote... user ...=.."...ami"] , unde ax+b , este mesajul lui Ami pe care l-a citat Leona.

ei bine acum observi ca dupa ax=b, apare ) , aceasta inseamna [..../... quote], ca s-a terminat citatul pe care Leona l-a citat de la Ami.

si apoi comenteaza citatul ei, adica posteaza Leona

acel c,  reprezinta textul scris de Leona. Normal ca dupa ce se termina si ceea ce a scris ea va aparea ] , care reprezinta cel de al doilea [.../...quote] , asa s-a inchis citatul ,

si acum acel d , va fi ceea ce scrii tu .

Si o sa apara asa [ (Citat Ami ..... bla bla) citat Leona ... bla bla bal ] comentariu tau .

Sper ca vei intzelege. Daca copii ce tzi-am scris si incerci sa citezi pe cineva vei putea sa vezi mai bine si sa intzelegi. Daca nu , sunt aici ;).

Ami parantezele patrate sunt chiar langa Enter deasupra la tastele ; si ' , si doar apesi pe ele fara Shift, si itzi apar. ;)

"What nerv's me also destroy me!"
  •  08-21-2006, 03:19 AM 50114 in reply to 50088

Ami si Leona,

Mutumesc! Nu stiu ce s-a intamplat prima oara de nu a functionat procedeul. Am incercat din nou si totul este ok acum.

FlowerFlowerFlower,

crilvsk

•  10-06-2006, 01:22 PM 51598 in reply to 50114

crilvsk:

Ami si Leona,

Mutumesc! Nu stiu ce s-a intamplat prima oara de nu a functionat procedeul. Am incercat din nou si totul este ok acum.

FlowerFlowerFlower,

crilvsk

proba
    The best use of life is to spend it for something that outlasts life.
  •  03-24-2007, 09:16 PM 57928 in reply to 50068

flag [**==] Re: folosire citat(quote) in mesaj

ami:
    crilvsk:

Alien,

•  03-24-2007, 10:28 PM 57932 in reply to 57928

Re: folosire citat(quote) in mesaj

imi cer scuze , am facut o manevra grasita la folosire citat !!
View as RSS news feed in XML